Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bu arada Xperia Arc'a Android 4 Ice Cream Sandwich de geliyormuş. Güzel oldu bu, elime geçer geçme eski telefon şekline girecek diye endişeleniyordum. Bir de bu dual-core olayı gerçekten gerekli mi telefonda? Ne işe yarayabilirki yani oyun oynamıyorsan? Telefonda kullandığım ve kullanabileceğim tüm programları düşünüyorum ama o kadar güçlü işlemciye neden gerek duyulacağını kavrayamıyorum oyun dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 HTC desire z hakkında düşünceleirniz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 GERGE said: Sana vodafone lazım arkadaşım. Şunları al, rahat et: Cep Avantaj Mini Heryöne+ (250 dk) + Cepnet (aylık sınırsız internet) + Her Yöne Midi (500 mesaj) Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum ben de fakat internet hızından memnun musun, bazı yerlerde çok yavaş olduğu falan yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bence iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 NolaxThensbane said: HTC desire z hakkında düşünceleirniz nedir ağustosta alelacele aldım ben, gayet iyi bir telefon fiyatına göre. rootlamak biraz uğraştırıyor sadece özellikle orjinal romu update edildikten sonra. altında kızaklı klavyesi başlarda çok rahatsız ediyor fakat son zamanlarda baya bir kullanıyorum. tabi klavye olunca doğal olarak biraz ağır telefon. ama verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. özellikle cyanogenden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 vodafone 3g hizini nasil tatminkar buluyorsunuz anlamiyorum. cevremdekiler biseyler acmaya calisirken kanser olup abi wifi tether acsana kafayi yiyoruz diye yalvariyorlar. Benim turkcell den tether ile paylastirdigim 3g bile onlarin kendi basina cebellesmesinden daha hizli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Vodafone 3G kullanan yok ki pek, 3G istiyorsan Turkcell. Cepnet ayda 100 MB veriyor 3G zaten, o da hemen bitiyor. Ama 2G süper. Bak şimdi speedtest yaptım Cepnet'in aylık sınırsızi limitsiz 2G'siyle 106 kbps çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kızarkadaşım sınırsız tarifeli vodafone 3g kullanıyor baya hızlı ben turkcell 3g kullanıyorum pek bi değişiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Etrafimda vodafone 3g kullanan 2 kisi var, hardware leri gereginden fazla yeterli, ben tcell 3g kullaniyorum, ayni yerde yaptigimiz testler hic de oyle ic acici degil. speedtest ve ping verilerini gectim, gunluk kullanim olarak dusunursek website erisim hizlari cok kotu. hep bi server problemi varmis gibi dusundurtuyor. edge hizinda ise bisey yapabilecegimi zannetmiyorum ona yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 aylık sınırsız 8tl edge zaten. yetiyor web sitelerini gezmeye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 senko nasıl dell memnunmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gayet memnunum abi alistiktan sonra hic dusunmedim degistirmeyi zaten. her sekliyle yetiyor, ekranin buyuk olmasi hem not alirken cok buyuk rahatlik, el yazisi cok rahat yaziliyor, hem de internette dolasirken bi is yaparken rahatlik. pili de gayet iyi gidiyor diger telefonlara gore, sadece bluetooth acik 2gun rahat goturuyor, 3gun oglene gelmeden otmeye basliyor sarja koy diye. 2 gecede bir takiyorum iste sarja ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 fiyata bakinca makul geldi bana. aklim gitmiyor desem yalan olur. sgs2 ile arasinda gidip geliyorum. 27sinde alicam birini ama kararsizim. fiyat farki cok etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar