senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 roket bu slider eeepad'ten ustun olacak sanirsam ozellik olarak? bide bu dokunmatikte kaliteyi belirleyen faktor ne onu anlayamadim ben? kapasitif en iyisi oluyor sanirsam. galaxy tab'in ekrani tek eksik noktasi sanirsam hem cozunurlugu cok yuksek degil hemde amoled ekran degil, duz TFT LCD bide ark sormami istedi, bi bilen cikar belki bu galaxy tab'larin eskileri var ya 7'lik olanlari, simdi onlarin 3gsiz olanlarinda usb aparati baglayip vinn modem taksak 3g ozelligi kazandirabilirmiyiz diye soruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 barnacle said: kanserin sebebi bu http://rehbersivas.com/images/urunler/nestle-purelife-damacana-19lt-tarih-07.02.2010.13.09.31.jpg Neden nestle ya? BİR CEVAP İSTİYORUM!!! 2-3 gün içinde 5-6 kasa alacağım eve de nesi var nestlé suların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 markanın önemi yok. plastik olması önemli orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yok ya bu baz istasyonları ile ilgili 10 yıl boyunca yapılmış gözlem raporu vardı güvenli diye. Ama işte kulaklık takın konuşurken ısınmayın. Mesela telefonlar max 125mw basıyorlar, modemler daha fazla basıolar bu sar mar sebebiynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 liberal said: barnacle said: kanserin sebebi bu http://rehbersivas.com/images/urunler/nestle-purelife-damacana-19lt-tarih-07.02.2010.13.09.31.jpg Neden nestle ya? BİR CEVAP İSTİYORUM!!! 2-3 gün içinde 5-6 kasa alacağım eve de nesi var nestlé suların? spoiler ile alakalı/konuyla alakasız üzgünüm ama belki faydası olur. herkes için ciddiye alınması gereken bir yazı. http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/668298-pet-siselerden-kurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kimse blackberry bold 9900'den bahsetmemiş.Sanırım daha tr ye gelmedi bu telefon.Bence piyasadaki en iyi telefon,iphone 5 e ne eklerler bilmiyorum ama iphone 4 den iyi olduğu kesin.Blackberry sevenler için(klavye fln) tadından yenmez bi telefon olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Türkiye'ye geldi Bold 9900 1600-1800 arasında satılıyor. Belki klavye isteyenler için en iyi cihaz olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yuh lan 1600-1800 ne demek manyak mısınız?Özelliği ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 klavye artı touchscreen düşün artı 1.2ghz,hd camera fln fıstık yeter zaten daha ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 mesajarı okumadım ama blackberry alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben karar verdım alıyorum bunu yaf :) hadi hayırlı olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Hayırlı olsun şenko samsung güzel alet.Şarj problemi var sanırım bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 7000mAh lan ne problemi varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 buarada nexus s trde var mı varsa ne kadara bulunur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bourbon said: buarada nexus s trde var mı varsa ne kadara bulunur ? bulamazsın anca kaçak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 senko said: 7000mAh lan ne problemi varmış :( Max 6 saat dayanıyor aletin şarjı panpa.TEstlerde okuduğuma göre tablet pc ler arasında(asus,ipad,acer inkiler) en düşüğü şarj olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Tablet alınacaksa ipad daha mantıklı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bana sorarsan asus transformer tablet piyasasında en iyisi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Asus windows kullanıyordu galiba tabletlerinde , ne kadar tad verir bilemedim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yok eeepad transformer da honeycomb android var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 RamsesII said: senko said: 7000mAh lan ne problemi varmış :( Max 6 saat dayanıyor aletin şarjı panpa.TEstlerde okuduğuma göre tablet pc ler arasında(asus,ipad,acer inkiler) en düşüğü şarj olarak. hacıt yük altında flndır bu ya 3g wifi açık değilken normal telefon şeklindeyken dayanir 6 saatten fazla? 5saat herbok açık 1080p film seyrettim diyenler fln var nette... ha yok minimalde 6saatse vazgeçeyim abi almaktan. dell steak fln aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 SEnko ben reviewlerini okudum,karşılaştırmalı falan vardı hattı hepsine baktım bayağı...Bikaç arkadaşımdan da duydum diğerlerine göre daha az şarjının gittiğini.Ona göre al istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yok hacım diğerlerine göre biraz daha az olduğunu biliyordum da şu 6saat olayı kafamı kurcaladı min özelliklerde mi 6 gidiyor yoksa full yükte mi onu bilion mu sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 uzun kararsızlıklardan sonra delilik yapıp bunu aldım http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-streak-5-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepdellstrea&categoryId=371946&SKU=TELCEPDELLSTREA-S hadi hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 olm bu ne tablet ne smartphone... telefon icin buyuk tablet icin kucuk=) naptin sen sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar