Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Okul yemekhanesi.hem ben seviyorum salyangoz yemeyi terbiyeli ve fesleğen soslu gayet güzel yani bence neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 öğrenciyim,iş olsa çalışırım şıkkıda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Baskentte okuyodum biraktim sonra onlarca sertifikali egitim aldim simdi Avea Genel Mudurlugunde calisiyorum Turkiyede diploma olmadan biyerlere gelmenin gururunu tasiyorum. Simdide bi yandan askerlik uzasin diye aofde okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Man does not suffer so much poverty today as he suffers from the fact that he has become a cog in a large machine...thats his life has become empty and lost its meaning. Bunun dışında memnunum çalışmaktan ama bayık hep ayno hikaye, more more more more more derken cortluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DareJedi said: Baskentte okuyodum biraktim sonra onlarca sertifikali egitim aldim simdi Avea Genel Mudurlugunde calisiyorum Turkiyede diploma olmadan biyerlere gelmenin gururunu tasiyorum. Simdide bi yandan askerlik uzasin diye aofde okuyorum. Başkent de okunmaz zaten tıp veya hukuk değilse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 işsizliğe adım adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Şu an işsizim fakat 2 hafta içinde umuyorum ki hem öğrenci, hem de çalışan olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 elim sadece "öğrenci" seçeneğine gitti ilk ama sonra hem gol hem penaltı oldupum aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Hem öğrenciyim hem çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hem calisiyorum hem kariyer yapiyorum hem de hamileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar