Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 vaay harika =) patide varya 4-5 tane daha bizim sektörden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 transmission planning iste birim. guzel gidiyo hersey de, yuksek lisans'a giremedim nisan'da yaylalar olacak galiba. halbu ki 1 sene daha uzayacaktı sozlesmem :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Aralıkta git askere, hazirana kadar gel güney afrikaya götüreyim seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ya zaten yurt dısı projelerinde yer almak istiyorum sozlesme bittikten sonra. İzmir iyi super de nereye kadar. Ama anlasma Mart sonuna kadar. Bırakıp Aralık'ta gidemem. Bir sonraki projede gelirim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hehehe ya pati grubu kursak bitane, böle alttan alttan destek olsak guzel olur. Sektör küçük nasolsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 valla kac kisi var ki? sharky ve dreagloth'u biliyorum ben sektorden. bi de simdi senko eklendi. etti 5 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 darejedi var, bide bitane daha yazan vardı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sayılı seneler sonra (kim bilir ne zaman:() ben de rf engineer olarak katılmayı planlıyorum ama bakalım ne olacak. tam olarak rf demek biraz geniş oldu daha çok anten tasarımı. typos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 anten tasarımı ne, arge mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yok mu abi hani şu mobil handsetlerdeki milimetrik olanlardan tut, dev radyo teleskop antenlerine kadar olan her şey. onun tasarımı, testi, prototipi, entegrasyonu her bir şeyi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 eheh suark daha detaylar belli degil ama arge'de software development kisminda olcam iste artik hangi projeye verirlerse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 adına çok üzülüyorum ofis işi mi verdiler sana ne verdiler? zamanını kaça satıyosun bi de onu da söylemek istersen hoş olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yazma maasini buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 beylikdüzünden ümraniyeye bi an için yaşamayı düşünmüş adam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ümraniyede diye biliorm bunların argesini ( en azından ordakini görmüştüm ). Hayırlı uğurlu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aa benim arkadaşlarım da orada. ben de gelebilirim oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar