Joker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Her Şeyin En İyisini Hakettiğini Düşünen Genç Kızın Bu Sonuca Tam Olarak Nasıl Vardığı Sorusu Gizemini Koruyor http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=137262
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 "kendi iddiasına göre 56, klinik ortamlarda elektronik tartıyla yapılan hassas ölçümlere göre ise 59.6 kg ağırlığında olan genç kızın" ahaha
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 uzun zamandır bu kadar iyisini okumamıştım zaytung'ta kendine has bir başlığı hak etmiş. let's geyik
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 said: "Ancak mesela evleneceği erkeği tarif etmesini istediğimizde ortaya Kıvanç Tatlıtuğ, İlber Ortaylı ve Ali Ağaoğlu kırması bir şey çıkıyor." Ben burada kaybettim.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 herseyin en uzun ve kalinini hakettigini dus...
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 said: "Çok mecbur kalmadıkça yalan söylememek, hırsızlık yapmamak, haklı olduğunu düşündüğü konularda kendisini savunmak gibi ortalama bir bireyde zaten bulunması gereken meziyetleri 'özü sözü bir', 'dürüst', 'mert', 'namuslu' gibi aşırı sıfatlarla süsleyerek kendisini yüceltme çabası içinde. Bu kişinin içerisinde bulunduğu delüzyon ve kendine kurduğu hayal dünyası bu kadar sağlam bir yanılgıya dayalıyken tedavi sürecinin uzaması... Off yani.. Biri bana anlatabilir mi allahaşkına, bilmemkim burger sosunu 3 değil 1 tane verip de, mayonezi fazla koydu diye cıngar çıkarmanın haksızlığa dayanamamakla ne alakası var? Bunlarla uğraşıyoruz işte bütün gün..." Inanilmaz iyi.
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 şimdi hırsızın hiç mi suçu yok diyerek konuya girip o kızı bu hale getiren erkeklerden konudan çıkacak bir kaç cümle edicektim ama uykum geldi.
Öne çıkan mesajlar