Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 doner ve sos konusunda ne bagnaz ciktiniz. donerin iyisi soslu mu olur sossuz mu oluru gectim; hatay doneri var mesela, donerin ozelligi soslu olmasi. tadi da guzel gayet. hani seveni de boldur, sevmeyeni de ama yiyeni var bayagi. Lorrotar said: Rewendor said: almanyadaki dönere iyi diyen, hele hele türkiyedekinden iyi diyen boşa yemeğe para vermesin ya, en ucuz ne bulursa yesin, zaten tat zevki yok yedikleri boşa gidiyo demektir, boşa ona harcamasın bari iyi para biriktirir. yapmayın etmeyin yahu agir fail ya bu da. *typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aa iyi post kasmalık topicmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aha zevksizler bir bir beliriyor :D fail yok ortada olsa olsa damak zevkine karşı işlenmiş fail-i mechul cinayet var sos sevgisiyle :) adamları birinci sınıf fransız restoranına götürsen ete ketçap dökmeye kalkacaklar utanmasalar :D hatta Tatlı Hayat'ta bunla dalga geçen bi bölüm vardı yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 nasıl bir vizyon genişliği varsa damak tadının da bir zevk olduğunu ve bunun iyisi kötüsü olmadığını göremiyorsunuz. ha damak tadınız da doğup büyüdüğünüz yerle sınırlı kalmış gelişememiş ama biz buna laf etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Rewendor said: aha zevksizler bir bir beliriyor :D fail yok ortada olsa olsa damak zevkine karşı işlenmiş fail-i mechul cinayet var sos sevgisiyle :) adamları birinci sınıf fransız restoranına götürsen ete ketçap dökmeye kalkacaklar utanmasalar :D hatta Tatlı Hayat'ta bunla dalga geçen bi bölüm vardı yanlış hatırlamıyosam abi ben hardal istiyorum hep yanlış yapmıyorum dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 damak tadı genişliği ayrı da, iyisi kötüsü var damak tadının. yoksa gurmelikten ve yemek eleştirmenliğinden para kazanan binlerce insan ve "zevksizlik" diye bir kelime olmazdı dünyada :) doğup büyünen yerle alakası yok bunun, amerikada da 1. kalite bifteğe ketçap sıkmaya kalksan aynı şekilde ayıplanırsın mesela eheh, ama kandırın kendinizi :) İtalya'da pizzaya ketçap mayonez koymaya çalışırsanız zaten lince gider sonu tahminen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kimsenin bir şeye ketçap sıktığı yok ki, argüman uydurup kullanmaya çalışıyorsun resmen. ayrıca gurmelik ve yemek eleştirmenliği konusunda gittiğiniz yol yemekteyiz jürisi yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yoo, dönere sos koymaktan bahsetmiyor musunuz işte, aynı hesaba geliyor. ketçap olmamış da başka bişey olmuş. ha, almanyadaki döner etleri sossuz gitmediğinden de olabilir tatsızlığı kapatmak için. ama çok acaip kafalar var orada. mikrodalgadan çıkma yarı buz lahmacunun içine döner ve sos koyup servis falan ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Rewendor said: mikrodalgadan çıkma yarı buz lahmacunun içine döner ve sos koyup servis falan ediyorlar. nası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 antakya usulu doner durum mhmmm canım çekti. ayrıca lahmacun arası doner kadar büyük midesizlikte gormedim duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 öyle valla, lahmacunun arasına domates yeşillik falan koymak gibi adam bildiğin döner koyup sarıp onu satıyor. lahmacun dediğim de fırında değil ha, donmuş lahmacun mikrodalgada ısıtılıyor nerede ne zaman pişirildiğine dair fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kithnos_1 said: adamınbiri said: şair burda almayada ki dönerleri beğenip,türkiyedekileri beğenmediği mi söylemeye çalışıyo? Bence daha lezzetli oluyor Avrupa'da yapılan tarz döner , etinin nasıl bir farkı vardır bilmem ama , koydukları soslar , hafif sarımsaklı ve soğanlı olması lezzetli yapıyor . Kardeş sen Adanada falan bunu yüksek sesle söyleme sakın olur mu, agresif adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 lahmacun arasına döner koyup bi de üstüne bunu yiyen bir insanın uzun süre hayatta kalabileceğine ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bişey olmaz emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 2 sayfadan sonrasını okumadım ama ne istediğini anladım. o yüzden samsun'a çağırıyorum seni. sosunda sarımsak bulunan da var pure domates sosu olanda var. dönerleri sossuz yapmıyorlar burada sen istemediğin sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 döner kültürünüz tatava tereyağı dökmeyin, kıymalı yemeyin yeter hindi eti gibi oluyor terayğını görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aradığın şey eskişehir donas abaw açlık üzeri hazımsızlık flashbacki abaw >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu arada döner dediğiniz ekmek arası et. ateşin bulunmasından bi on onbeş dakika sonra falan bulunmuş büyük ihtimal. viskiye buz konulmaz erimiş çukulatanın içine viski küpleri atılır diyen "içiciler" ile boy ölçüşmüşünüz tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar