Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 filmi aynı anda izlemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrı ayrı açtığım 15farklı playerı küçültüp tek bir ekranda 15 farklı film izliyorum.yoksa siz hala saçmalayıp tek ekranda tek film mi izliyosunuz! bide öyle böyle filmler değil.
hesap yaparsanız da günde 15 film bölü 3 eşittir 5.bu beş ne mi?
günde beş tane 3 film birden izlemiş oluyosunuz bi nevi.
konsantre sorunu yaşarsanız da bi tane lcd çakın bakın nası izliyosunuz
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

ayrı ayrı açtığım 15farklı playerı küçültüp tek bir ekranda 15 farklı film izliyorum.yoksa siz hala saçmalayıp tek ekranda tek film mi izliyosunuz! bide öyle böyle filmler değil.
hesap yaparsanız da günde 15 film bölü 3 eşittir 5.bu beş ne mi?
günde beş tane 3 film birden izlemiş oluyosunuz bi nevi.
konsantre sorunu yaşarsanız da bi tane lcd çakın bakın nası izliyosunuz

ya şu posta aralıksız 5 dk güldüm, sağolun tekrar dsfjkdsfjldjsflkjsf. can sıkıntısına birebir bura
Mesaj tarihi:
konsatre olamıyorsan 2 kere seyret fragmanı,postere bak 2-3 dakika bunlar da işe yarar...sakın uzun uzun oturup film seyretme...hem bak 15 movies per hour diyorum daha ne diyim yea sdf...
Mesaj tarihi:
fede said:

bu yalandır da ben filmin hızını 1.5x yapıyorum. daha çabuk bitiyo film daha az zaman kaybediyorum. iyice saçma bi filmse 2x 4x filan yapıyorum

1,2 gibi hızlar ile dizileri izlediğim oldu. -_-
Mesaj tarihi:
fede said:

bu yalandır da ben filmin hızını 1.5x yapıyorum. daha çabuk bitiyo film daha az zaman kaybediyorum. iyice saçma bi filmse 2x 4x filan yapıyorum

fede naptın ya foyam meydana çıktı=/
aynı anda 15 kitap okunuyosa film de izlenir iye düşünmüştümdü
Mesaj tarihi:
fede said:

bende böyle yapıyorum, film başına 10 saniye harcıyorum sadece

http://www.youtube.com/watch?v=OuSdU8tbcHY
  • Yeni Oluştur...