Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Miras... vazgeçtm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 adam intihar edicek bi gün sonra bize kalır benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 adamın gururunu haysiyetini zaten bu kadar agresif mesajlar atarak aşağılamışsınız. buna dayanabiliyorsa kızla ilerde yaşayacağı herşeyede dayanır. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ginaly biraz acimasiz gitmis, farkettim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ginaly azından öpmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 feriha denmiş. sanem hanım. kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bence acımasızlıkla alakası yok, bile bile mokoko daha uygun gibi geldi. İnşallah biz yanılırız, cooperlı resimlerini görürüz one ın :> Ginaly defacto nedir:> +1 rep aldın benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hayır takıldığı kadar takılsın. olmadığı yerde eyvallah. baştan da böyle kendini hazırlasın. hiç bi problem yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kareli gömleğin nesi var lan. gayet iyi kareli gömlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kareli gömlek oduncu gömleği ise candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bazı kareli gömlekler sanki part time garsonluk yapıyomuş hissiyatı yaratıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 karesine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 garsonluğun nesi var lan. gayet iyi garsonluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bazilari parttime masalik yapiyosun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bi de belli bi ortalamadan sonra iyi giyinmek için paranın önemi kalmıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yok abi o belli bir göbekten sonra değişiyor. bakıyorum adamla aynı gömleği giyiyoruz ben bildiğin garson oluyorum, eleman patron. göbek önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 giydigini tasimak lazim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 statu farki olur diyenlere osurukla gulerim ancak. sen takilmana devam et, ama yaptigin istedede en basarili ol, yani asil isine gucune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 JsH said: Bence acımasızlıkla alakası yok, bile bile mokoko daha uygun gibi geldi. İnşallah biz yanılırız, cooperlı resimlerini görürüz one ın :> Ginaly defacto nedir:> +1 rep aldın benden acımasızlıkla çok alakası var. yürümez çünkü şöyle şöyle yada yürür şöyle şöyle dersin. fikrini söylersin adam gibi. biri kazağım sence nasıl? olmuşmu? dediğinde beğenmediğimizde suratına bok gibi g****e benzemişin demeyiz değilmi? bence bu renk pek olmamış, kazak yerine şu olsa daha iyi falan gibi daha edepli davranırız.. reina, tulum, radyoyla oynamasına izin vermek falan mükemmel iltifatlar. konuyu açanı bu arada tanımıyorum, korumuyorumda. trolleyip dalga geçecekseniz onunda bi adabı var. ginaly said: lan bi de tofaş'ta çalışıyodu bu, ustama dedim ki bugün giymeyim tulumlarııııı bune abi? cidden komik bulanda var işin acısı. adam burda bariz konuyu açanı itin g****e sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 o bazen trolün ucunu kaçırıyor takılma çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 mini cooper hem zenginim hem güzelim arabası, a3 hem zenginim aynı zamanda yaramazım diyenler, bmw 320 coupé hem zenginim hem de mankenim arabası, x5 tarzı jipe binenler hem zenginim biraz tıknazım ama muameleyle kapatıyorum farkı arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 metro cardim var, hem issizim, hem de issizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aquila benim kadar fakir olduğun için seviyorum abi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 amerika'da yaşıyor ne fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 amerika fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar