senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 zenginlik olcutu mini cooper mi lan artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Üzgünüm, o iş olmaz gibi. Açık söylüyoruz ki devamında üzülmeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 çevremde çok güzel örnekler var lan akraba eş dost vs. hayır bi de bazılarının eşek kadar çocukları var filan o derece yürütüyolar statü neymiş yeaaaaa yüzeysel kaynana takıntısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Çok zor abi,ileride bi şekilde sıkıntı olacaktır zaten.Ya da ikinizinde çok geniş olması vs lazım. Onun parayla elde edemeyeceği bazı şeyleri ona verebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 zaten yılların 0nesi başlıkta söylenenlerle hala ayaktaysa,bu iişki de yürür kesinlikle kız ne kadar ezerse ezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Zannetmiyorum cerebralis.Sen bile kadın olarak bu ilişkinin yürüyemeyeceğini söyledin.Gerçi kadınlar erkeklerden daha duygusuz daha çıkarcı böyle demeleri normal.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yok ya genelleme bence ayrıca son yazdığımda tamamen ironiydi yani yazılanlara ithafen.çıkarcılık başka bişi mantıklılık başka bişi adam şimdiden takmış,kimbilir ciddiye binse nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Sende haklısın cerebralis ne diyeyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ginaly said: lan bi de tofaş'ta çalışıyodu bu, ustama dedim ki bugün giymeyim tulumlarııııı yok dostum, askerden önce tofaş'ta çalışıyodum, gelince iş değiştirdim ve şu an gayet iyi bi işim ve maaşım var. ginaly said: kız izin veriyosa 3-5 gün takıl işte, bu sayede hayatında bir kere de olsa reinaya gider kareli gömleğin ve defacto pantolonunla çay içersin. hayır kendi yaptığın şeyleri neden başkalarının da yapacagını düşünür insanlar hiç anlamam. Bir de ne kadar istediğimi sormuş ya, katıksız trollsün olm. Trans said: kelebeğin hikayesine döndürdün heaaa. okuyodun zaten sen onu.aldın sen mesajı şu an hep o hikaye yüzünden zaten, ordaki senaryolar kurgulanıyo biraz kafamda, bide finali yok mu o finali, abv kelebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Öm atmadm mı sana ya insan cevap atar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ahah adami canli canli gommussunuz afafjgjkgd. Soylenenlerin cogu dogru ama istasnalar da var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 adam ölmüş beyler, toprak atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 alttan aldı diye forumca dalmışlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tam olarak neyi soruyorsun ki kız seni erkek arkadaşı statüsü mertebesinde görsün ondan sonra gel bize bunlarla genetik okuduysa anlatacağı şeylere ilgi duycak birisini zaten bulamaz minikupırı da babası almıştır aynı lcd kafasındaysanız sorun olmaz ama önce adını feriha koyun ondan sonra yürür mü yürümez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ginaly said: kız izin veriyosa 3-5 gün takıl işte, bu sayede hayatında bir kere de olsa reinaya gider kareli gömleğin ve defacto pantolonunla çay içersin. defacto pantolon muhteşem bi tespit bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kız genetik okuyosa projesi falan olabilir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yok yea ne okuduğunu bilmeden bölüm bitiren yüzlercesi var sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 oha topic süpermiş lan nasıl kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 lcd kafası arattım bu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 facebook statüsünü ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 0ne said: ginaly said: lan bi de tofaş'ta çalışıyodu bu, ustama dedim ki bugün giymeyim tulumlarııııı yok dostum, askerden önce tofaş'ta çalışıyodum, gelince iş değiştirdim ve şu an gayet iyi bi işim ve maaşım var. nası iyi o maaş, mini cooper alamıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Maaşım yok sıfır opel aldım abi ben arabayla mı kıyaslıyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 araba dediğin masraf kapısı istanbul da olmasa da olur zaten kıızn var haftasonu gezdirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Dartanian said: Maaşım yok sıfır opel aldım abi ben arabayla mı kıyaslıyon sdf masrafsız ve muameleli krediyle almışındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar