Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Statü farkı

0ne

Öne çıkan mesajlar

belli olmaz bu işler. kaç yaşındasın ki bunları düşünüyorsun. daha anladığım kadarıyla flirt aşaması sadece. belki o bile değil. önce bir sevgili olun. takılın bir süre, aşk meşk işlerine. sonra evlenceğin zaman bakarsın statü olayına. hem anlaşılır ne olacağı sevgili olarak geçirdiğin zamanda. ki bu zaman çok az olmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ama one o parlak ceketini giyme kızla buluşurken. statü farkı değil de bu etkileyebilir.

Gene mi ceket, gene mi ceket, ya onu alırken gözüme cok güzel gözükmüstü, dayanamadım aldım. Soranlar olmuş, yaş 24 ve üniversiteyi bırakmak zorunda kaldıgımdan beri askerliği saymazsak aralıksız çalışıp evin ve kardeşimin okul/dershane gibi masraflarını karşılıyorum. Ve çalışmaya devam ediyorum,

Ama benim kafama takılan soru o işte, hani hiç böyle bi durumda kalmadım o yüzden pek bi fikrim yok, ve size danışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

gülmeye gelmiştim gülünmüş.

hasta mısın abi, 1-2 akşamdır konuştuğun kızla hemen evlilik hayali kuruyosun. şizofrenmisin. manyakmısın. mementomusun ulan.

ailesini geç kız seni ilerde ezerse ne yapıcan onu düşün önce al sana daha büyük bir problem HAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

Dışardan bakınca öyle geliyo bende biliyorum, ama buraya bişeyler yazarken geriliyorum biraz saçmalayabiliyorum, neden tam olarak bende bilmiyorum.

Zaten su an akısına bıraktım, buraya sadece bildiğiniz gördüğünüz, yürüyen veya yürümeyen ilişkiler var mı, şu an çok önemsenen bi durum mudur, değil midir, onu sordum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...