marksman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ne ara kızı tanıdın sevdin evlendin de iş statü farkına geldi te ellaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 belli olmaz bu işler. kaç yaşındasın ki bunları düşünüyorsun. daha anladığım kadarıyla flirt aşaması sadece. belki o bile değil. önce bir sevgili olun. takılın bir süre, aşk meşk işlerine. sonra evlenceğin zaman bakarsın statü olayına. hem anlaşılır ne olacağı sevgili olarak geçirdiğin zamanda. ki bu zaman çok az olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 görende kız her gün o bale benim şu opera senin dolaşıyor sanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ama one o parlak ceketini giyme kızla buluşurken. statü farkı değil de bu etkileyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 köpeği olursun kızın sonra seni barınağa verir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 barbu said: ama one o parlak ceketini giyme kızla buluşurken. statü farkı değil de bu etkileyebilir. Gene mi ceket, gene mi ceket, ya onu alırken gözüme cok güzel gözükmüstü, dayanamadım aldım. Soranlar olmuş, yaş 24 ve üniversiteyi bırakmak zorunda kaldıgımdan beri askerliği saymazsak aralıksız çalışıp evin ve kardeşimin okul/dershane gibi masraflarını karşılıyorum. Ve çalışmaya devam ediyorum, Ama benim kafama takılan soru o işte, hani hiç böyle bi durumda kalmadım o yüzden pek bi fikrim yok, ve size danışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Dartanian said: 0ne sana ilk defa ciddi bi cevap vericem. Sakın bu konuları açma kıza.Neden bu kadar net diye sorucak olursan alıntıla ömden dönerim sdf mesaj kutun dolu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 olmaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bu arada 0ne da her ay başka kızla ha. gözümden kaçmadı değil. adeta bir playboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mr_Hand said: statü değil de "statü" sonucu oluşan kafa farkı asıl sebep. konumuna rağmen düşünce yapısı adamakıllı biri olsa yine dert olmaz. ama böyle sorduğuna göre o dert etmese senden iş patlak vericek. sori canıms. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 olmaz, okul okumaya calis ki 4 yil sonra basina benzer bisi gelirse belki sansin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 HAHAAHAHHAHAHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 gülmeye gelmiştim gülünmüş. hasta mısın abi, 1-2 akşamdır konuştuğun kızla hemen evlilik hayali kuruyosun. şizofrenmisin. manyakmısın. mementomusun ulan. ailesini geç kız seni ilerde ezerse ne yapıcan onu düşün önce al sana daha büyük bir problem HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 adam, yeni konustugu kizin ailesi beni kabul etmezse derdine dusmus lan. ne olarak kabul etmezse? babasi adam tutup seni dovdurucek mi, kizimdan uzak dur diye. ben yasar usta diye ofisini basarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 üniversiteyi bıraktım demek yokmu bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 lise mezunuyum diye kompleks yapmıyorsan bir bok olmaz.başla ilişkiye gerisini akışa bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 1-2 akşamdır konuşuyorsunuz ve sen bir tek çocuklarının adını koymamışsın.yürümez.statü farkından dolayı değil ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Dışardan bakınca öyle geliyo bende biliyorum, ama buraya bişeyler yazarken geriliyorum biraz saçmalayabiliyorum, neden tam olarak bende bilmiyorum. Zaten su an akısına bıraktım, buraya sadece bildiğiniz gördüğünüz, yürüyen veya yürümeyen ilişkiler var mı, şu an çok önemsenen bi durum mudur, değil midir, onu sordum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sende süper ingilizcenle döv onu eşitlenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aman dene işte şansını. ilişki giderse ne olacak yürümezse gitmezse ne olacak dert etme öle. sonuçta giderse ekime gitmezse.... anlayacağın ekime kadar daha 13gün var. e güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kız ezer bisüre sonra söyliyim.daha ezmeden kafanda 56347 soruyla buraya geliyosan ezince hiçhiç yürümez. ezmese de sen onun minicooperına her binişinde,benim de bir miicooperım olsaydı diye kadere isyan ediceksin özgüvenini yitirceksin ps:gerçi sendeki azcık yitse fena olmaz da dsfadsgafgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 haci xp kas, statu atla o zaman, biz napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 cerebralis said: ps:gerçi sendeki azcık yitse fena olmaz da dsfadsgafgsa anlamadım su "yitse" kısmını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar