Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ...oynayamıyorum. BioShock oynuyordum, oyun çok yeni değil zaten, çok rahat çalışıyor ama sleep ya da hibernate'den sonra 10 fps filan alıyorum. Niye oluyor bu? Nasıl geçebilirim önüne? İlgisiz not olarak: BioShock'un Unreal 2 motoru Unreal 3'den iyi mi görünüyor, bana mı öyle geliyor?
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 laptop kullanıyorsan belki de güç tasarrufluya değiştiriyordur performans ayarlarını, ama emin olamadım tabi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Notebook ama o baktığım ilk şey oldu tabii. Değil.
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hibernate dünyadaki en iyi şey bu arada teşekkürler
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Yok abi. ATI zaten. Anlayamadım niye olduğunu ama öyle bariz bir neden değil.
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Oyun dışında bir şeyle test etmeyi denesen ? Directx opengl değiştirip denesen belki daha kolay bulursun sorunun temelini
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 moriQ said: optimus ? bi kaç sleep yaptıktan sonra sistem çökebiliyor browserda. sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Sorun işlemcide ve Windows'daymış. Linux'de olmuyor, donanım temiz. Video encode etmeye başladım, sleep dedim, uyandırdığımda %30'a filan düşmüştü performans. Kapatıp açmadan düzelmedi. Sanırım kendi kendine işlemci profilini değiştiriyor.
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Windows'un sleep ve hibernatinde zaten sorun var demeye gelmistim. Herkeste farkli sorunlar cikarabiliyor. Bende bir aralar sleep edince ve tekrar acilinca mavi ekrani cakip dururdu. Formatlayinca duzeldi. Sonra bir aralar acayip kasilirdi sleep hibernateden sonra. Adamlar boot suresini kisaltmak icin bosuna ugrasmiyor, cunku sleep edemiyor
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 vistada bahsettiğin sorunu yaşamıyorum hiç
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 zaten sorun da o ya ne oldugu belirsiz bise herkeste farkli sorun cikarabiliyor. genellikle cikarmiyor ki fixlenmiyor, sen de cogunlugun arasindasin. su anda benim bilgisayarimda da ciddi bir sorun olmuyor mesela, ara ara olsa da.
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bende yok mesala öyle bir sorun. Laptop'uda akşamları download için açık bıraktığım için 4-5 günde bir kapatıyorum, onun dışında sürekli sleep modunda dinleniyor makina en fazla. Performans düşüşü de olmadı bugüne kadar.
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ben de laptoplarda hic yasamadim. desktoplarda oluyor bence genelde. sonucta desktoplarda parca chipset vs. olarak daha genis bir yelpazeye sahip. bilgisayar calisirken calisan bir driverin data ve incstructionlarinin kaybolmadan farkli bir boottan sonra aynen kullanilmasi isleminde sorun cikmasi muhtemel (malum sleepte memorye voltaj gitmeye devam ediyor)
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bendede şöyle bi sorun var sleep veya hibernate yaptığım zaman bi süre sonra pc kendi kendine açılıyor. İlk olarak acaba modem açık olduğu için ethernet ile alakalı olabilirmi diye düşündüm modem kapalıyken sorun devam ediyo. Arada bi açılıyo sonra geri hibernate ediyo fln.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 windows guncel mi? degilse explorer.exe restart istiyor olabilir http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-us/w7itproperf/thread/e6fe8a7c-6d57-4cef-bc19-2d1d25413871
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Güncel tabii abi. Tek sorun buyken ama formatlayamam hiç, kapalıyken açılması zaten bir dakika altı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Logoff-login işe yaramıyor ama.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 explorer.exe'yi sonlandirinca duzeliyor mu peki?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 login-logoff aynı şeyi yapmıyor mu zaten?
Öne çıkan mesajlar