Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Myth Uo

Erkaneren

Öne çıkan mesajlar

bitirnce topic açmayı niye denemiyorlar bu insanlar ben anlamadım.hadi reklam için açarsınız dicemde server ı geçtim sitesi bile hzr olmadan "yakında sizlerleyiz" demek ne demektir?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

sana 10 ya$ındasın dememi$ ki niye direk üstüne alınıyosun?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar kavgaya tutuşacağınıza bu tür başlıkları yanıtsız bırakırsanız olmayan serverlarının reklamını yapan kişiler bir zaman sonra "burada reklam yapmak bir işe yaramıyor" diye düşünüp huzurumuzu bozmaktan vazgeçerler..

aslında artık bir reklam hakkı falan gibi saçma şeylerin de kalkması, direk olarak reklamın yasaklanması gerekir diye düşünüyorum. yukarıda freeshardlar listesi var, isteyen pm atıp listeye eklettirir kendini..

sanırım bağırıcam,
BEN ARTIK HER KELİMESİNİN İLK HARFİNİ BÜYÜK YAZAN, LİSEDEN TERK İNSANLARIN BURALARA GELİP CAKA SATMASINI İSTEMİYORUM!

sinirim hoplamasın diye uo emu bölümüne tıklayamıyorum artık.. bu ne kalite düşüklüğüdür? gerçekten bir yetkilinin dur demesi gerekmiyor mu artık?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

konu acilmisken bizde server acacaz.. su anda 1 senelik bir test surecimiz var. 1 sene sonra hepinizi bekliyoruz.. tester alimi yoktur. websitemiz su anda aktif degildir..
ha unutmadan serverin adi "Armut Shard"
Serverimizdaki en yeni sistem armıt sisteminin olmasidir. Oyun armut uzerine kuruludur..
Devamini acilmayacak websitemizden takip edebilirsiniz..
ha bu arada shard reklami hakkimida kullanmis oldum, neyse saglik olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Biri klasik olarak sazanlamış ZITAFF diye.Ehem neyse,Arkadaşım yapacağın işi bilmiyosun,bu yazım tarzından ve buradaki insanlara verdiğin cevaplardan okadar çok anlaşılıyoki.
Birincisi,arkadaşında dediği gibi server açıyosan,www.xxx.xxx olarak yazarsın ve yorumları beklersin.
"NAAH YAŞIM 10 DEĞEL 19 İŞTE ALDINNI" gibi sidik yarıştırırsan bu server'ın vary haline.Burda böyle yapıyosan oyun içinde ne olur allahbilir.

Ulan sizdede hata var ha,zorla kavga çıkarıp konuyu başa çıkara çıkara bi halini çıkarıyonuz.Yazmayın bişey,2 gün içinde sönüp giderler nasıl olsa.Kaç tane açıldı böyle deneyimsiz,scripter'sız sağdan soldan alınma scriptlerle shard,çoğu kapandı hangi birini hatırlıyosunuz?

Boşverin gitsin.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..