Erkaneren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Myth Uo yakında Hizmetinizde sunucagız butun Hazırlıklar bitmek uzere site suan Aktif degil Ekim Ayından itibaren sizlere hizmet verecegiz ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bitirnce topic açmayı niye denemiyorlar bu insanlar ben anlamadım.hadi reklam için açarsınız dicemde server ı geçtim sitesi bile hzr olmadan "yakında sizlerleyiz" demek ne demektir?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erkaneren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hazırlıkların hepsi bitti sadece bi iki sey kaldı onlarıda bitmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Reklam hakkını daha açmadığın bi servera kullanmasaydın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Server Acanlarin Yasi Nerdeyse 10a Dusecek :D. Artık Yeter Server Acip Durmayin. Server Acanlarin Hepsi Batti. Sizde Batabilirisiniz !!!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 offf[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Erkaneren, 27 Eylül 2004 20:27 tarihinde demiş ki: Hazırlıkların hepsi bitti sadece bi iki sey kaldı onlarıda bitmek uzere 1- Sponsor 2-Scripter Olsa gerek..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erkaneren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hayır Sponsorumuz var sadece sitede bi iki şey ekliyecegiz sadece onlar var yasımda 19 10 degil!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sana 10 ya$ındasın dememi$ ki niye direk üstüne alınıyosun?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 $u reklam konularını ne uzatıyorlar anlamyıorum reklam dediğin http://www.xxx.xxx'dir ve qelen yorumları beklemektir..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Valla Bende Sana Katılıyorum. Sadece www.bilmemne.bilmemne olarak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 o kadar kavgaya tutuşacağınıza bu tür başlıkları yanıtsız bırakırsanız olmayan serverlarının reklamını yapan kişiler bir zaman sonra "burada reklam yapmak bir işe yaramıyor" diye düşünüp huzurumuzu bozmaktan vazgeçerler.. aslında artık bir reklam hakkı falan gibi saçma şeylerin de kalkması, direk olarak reklamın yasaklanması gerekir diye düşünüyorum. yukarıda freeshardlar listesi var, isteyen pm atıp listeye eklettirir kendini.. sanırım bağırıcam, BEN ARTIK HER KELİMESİNİN İLK HARFİNİ BÜYÜK YAZAN, LİSEDEN TERK İNSANLARIN BURALARA GELİP CAKA SATMASINI İSTEMİYORUM! sinirim hoplamasın diye uo emu bölümüne tıklayamıyorum artık.. bu ne kalite düşüklüğüdür? gerçekten bir yetkilinin dur demesi gerekmiyor mu artık?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Serverının herşeyi Tam Olduktan Sonra Topic Açsaydın Daha ii Olurdu .. Ama Ne Diyelim Başarılar ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bence yapılacak olan sey reklam acılan konulara sadece basarılar demek veya cok kotu yani sadece yorumlar laga luga olmasın ama reklam hakkını kullanan kişininde web sitesi duzgun serverı acık olması lazım yoksa bu işler olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madenci_MV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hede hödö kardeş git açmayın artık server böğğğğkkkkkkk[signature][hline]Madenci Game master BS Tiara Satiris Game Master mage PK Rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 konu acilmisken bizde server acacaz.. su anda 1 senelik bir test surecimiz var. 1 sene sonra hepinizi bekliyoruz.. tester alimi yoktur. websitemiz su anda aktif degildir.. ha unutmadan serverin adi "Armut Shard" Serverimizdaki en yeni sistem armıt sisteminin olmasidir. Oyun armut uzerine kuruludur.. Devamini acilmayacak websitemizden takip edebilirsiniz.. ha bu arada shard reklami hakkimida kullanmis oldum, neyse saglik olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktarb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 staff alımı warmı? yoksada onemlı deıl saloun [email protected][signature][hline]H3b H3b H3b4b3333! B@b th3 k3nk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Biri klasik olarak sazanlamış ZITAFF diye.Ehem neyse,Arkadaşım yapacağın işi bilmiyosun,bu yazım tarzından ve buradaki insanlara verdiğin cevaplardan okadar çok anlaşılıyoki. Birincisi,arkadaşında dediği gibi server açıyosan,www.xxx.xxx olarak yazarsın ve yorumları beklersin. "NAAH YAŞIM 10 DEĞEL 19 İŞTE ALDINNI" gibi sidik yarıştırırsan bu server'ın vary haline.Burda böyle yapıyosan oyun içinde ne olur allahbilir. Ulan sizdede hata var ha,zorla kavga çıkarıp konuyu başa çıkara çıkara bi halini çıkarıyonuz.Yazmayın bişey,2 gün içinde sönüp giderler nasıl olsa.Kaç tane açıldı böyle deneyimsiz,scripter'sız sağdan soldan alınma scriptlerle shard,çoğu kapandı hangi birini hatırlıyosunuz? Boşverin gitsin.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeroX Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 İlk önce arkadaşımın adına özür dilerim sanırım heyecanlanmış biz sadece UO server hizmet'i vermiyecegiz. Şu anda sunucumuz hakkında bir şey doğru değil diğer arkadaşların dedigi gibi sitemiz açıldıktan sonra gerekli bilgileri sunucumuzun sitesinde vericegiz... Herkes 'den Özür Dilerim[signature][hline]Myth UO Yakında Hizmetinizde Myth UO Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar