Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Finkel said: efsane olsaymış. net gidiyorum seneye sgdhs noldu gidiyon mu ? biletler 2 saatte tükenmiş çıktıgında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 alıcaktım tomorrowland'e bilet ama insanlar dayanamayıp 2 saatte bitirdiğinden creamfields'e gidiyorum line-up'ın pek bi farkı yok baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 öfff hiç cekilecek cile dğeilmiş su festival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 hehe evden cıkmayan adam icin zor tabi. keske gidebilseydim lan. onumuzdeki sene zorlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 2012 bütün biletler sold yazdıgı benim için 2012 nin bittiği andı. 10 arkadaş plan bile yapmıştık para bile ayırmaya baslamıstık kenara. tabi bizim para ayırma süremizle biletlerin satın alınma süresi baya bi orantısız oldu. 2013 e artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 biz de yaşıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 :( Gidebilmek vardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 her yıl aynı pişmanlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 aynen. izleyip depresyona girdim gene. müzikler, line-up, dekor, mekan, içerdeki insanlar .. son nokta ya tumorolend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Uplamayın abi şunu unutulsun kaybolsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 beyler çekiliş yapalım bir şanslı patiyi yollayalım şuraya. aramızdan biri gitmeli artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 senseyşına gidin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Beni çekelim mi lan varım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Cuce said: öfff hiç cekilecek cile dğeilmiş su festival yaslandik biz, koltugumuza oturup elimizde sarabimizla piyano koncertosu dinlemeye gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Lan ne dandik müzikler bunlar vicu vicu. Ben de iron maiden, blind guardian falan çıkacak sandım masal ayaklarıyla başlayınca. Şu müziği seven adamın patide yeri yok, çıkın gidin lütfen. Burası elit bi forum. Vicu vicu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 geçti mi bu seneki? iyiymiş gideyim ben bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Biz bira bile bulamıyoz lan festivalde :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Geçen seneki videodan sonra bayağı heves etmiştik 2 arkadaş. Nisandı sanırım. Satışa çıkan biletler 1 saat içinde tükendi. Baka kaldık biz de öyle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi simdi diyelim buna gitmek istedik, bir sekilde denk getirip bileti kaptik, vize isi nasil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O Belçika konsolosluğu ile senin aranda. Biz karışamayız. Başvuruyosun alıyosun abi schengen vizeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bileti al gerisi gelir ha olduda vize alamazsan ben alırım biletini np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Katılmak için kızlarda kezbanlık, erkeklerde apaçilik belgesi arıyor belçika. Şanzelizede eğlenirken bi vidyonuz varsa o da kabulmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ama pis metalciysen saçında ekmek kırıntıları varsa işin zor asfda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar