aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Çok güzel gol, gerçi kaleye vurucak zannettim kabak gibi açıktı önü ama bu da güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bu trt ne gerizekalı bir kanal yav? 10 tane kanalları yok mu abi güreş müsabakasının futbol sahasının 4'te 1'ini kaplaması mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 querasma style pas oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 oha o abla neydi ya oyle haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 off neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 çok iyi maç ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 maçın hakkı beraberlikti isabetli skor oldu.son 15 dk harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kuru gürültüymüş göztepe rövanşta 5 atar gene ksk kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 TD)Pentagram said: maçın hakkı beraberlikti isabetli skor oldu.son 15 dk harikaydı Hakkıydı? Kaç tane gol kaçırdı bizimkiler, direk vs. Verilmeyen 2 penaltıyı dile bile getirmiyorum abv habitoğlunun. yav said: kuru gürültüymüş göztepe rövanşta 5 atar gene ksk kesin Hee tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi kontralar fenaydı ama. karşıyaka forveti kullanabilse 2 net kontra kaçırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Kontralara girsek maç bitmez zaten. Ben karşı karşıya kaçan, direk vs den bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Pyro said: yav said: kuru gürültüymüş göztepe rövanşta 5 atar gene ksk kesin Hee tabi. manzara ortada 2.yarı hatırlatırım artık ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bizimde penaltı verilmedi ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 göztepe 10.dakkada mı ne bizim sol açıktaki zenciyi düşürdü 2 kişiyle onu mu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Solda ceza sahasında zenci 2 futbolcu arasında sıkıştı o pozisyon penaltıydı.Ancak o pozisyondan önce o kadar ksk lehine faul çalındı ki (fauller doğruydu) onu vermek yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 zenci ne abi ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Abi ama adam zenci... Muhtemel 3 bacaklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 evet o pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bankasya 2.Hafta TRT SPOR YAYIN AKIŞI 15:30 Boluspor - Sakaryaspor 18:30 K.Erciyesspor - Konyaspor 20:30 G.Antep Bld. - Güngören Bld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yanlış konu yav :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kim kazandi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 1 1 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Maçtaydım, küçüklüğümdeki stadın yarı yarıya bölündüğü maçları özledim. Göztepe taraftarı baya özlemiş bu ortamı belli, seyirci iyiydi. Deplasman tribünlerinden nefret ederim ama yapacak birşey yok Karşıyaka aşkına. Ligin ikinci yarısında, bir gündüz derbisi bekliyorum. Muhtemelen Karşıyaka ağırlıklı olacağı için yıkılır o stad. Takımlara gelirsek Reha Kapsal takımı toparlarsa "o gece bu sene" sonunda olur. Kadro Bank Asya'ya göre aşırı kaliteli. Göztepe'de Ulaç'ı çok beğendim, Gökhan Gönül tarzı bir herif. Onun dışında bu maçta ekstra oynadıklarını düşünüyorum, kadro ve organizasyon baya zayıf. Yine de baskıyı iyi kaldırdık ve ikinci yarı toparladık 1-1'e üzülmüyorum o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar