di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Gecenlerde CNBC-E yine Dawn Of the Dead'i verdi. Film cok basarili ve defalarca izledigim bir film. Dedim bakayim kim cekmis, adamin diger filmleri falan nasil ? Bir de baktimki ne goreyim ? Adam 300, Watchmen ve yeni gelecek olan Man of Steel'in de yonetmenligini yapmis ve yapiyor. Eski filmlerini izlemedim ama tek kofti filmi Sucker Punch sanirim. O da gorsellikten degil. Hormetler basganim deyip IMDB link'ini veriyorum. Bir de bu sekilde basarili filmlerin adamlarini soylemenizi rica ediyorum film ile birlikte. http://www.imdb.com/name/nm0811583/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 sakırpanç da KÖTÜ değil de vasat, pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 watchmen dışındaki filmleri bok gibi, o da zaten materyalden kurtarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ya yuru git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Darren Aronofsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 adam iyide daha basgan seviyesinde değil.man of steel den sonra snyderrr basgaaan olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 300 spartalıyı 10 kere izlesem sıkılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 görsellikte çok başarılı ama geri kalanda bayağı sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Pallando said: Darren Aronofsky Fountain ve Pi haric diger filmleri tarzim degil pek. Dram falan izlemiyorum bu arada ben kolay kolay. Cogunu gereksiz ruhsal yuk olarak degerlendiriyorum cunku bende oyle bir etkisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 david fincher harika yönetmen.adam facebook gibi tırt bir hikayeden bile süper film çıkarmayı biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Barathrum said: 300 spartalıyı 10 kere izlesem sıkılmam. nedense bendede bu etkiyi yaratıyo 300. gerçi 6 kere izledim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar