screamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Cunningham Fast and the Furious / Vin Diesel[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dominic al pacino/scarface[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tony montana lucy liu / kill bill[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 O-Ren Ishii The World is not Enough - Denise Richards (İpucu: "Everybody eats Turkey in Christmas, I eat Christmas in Turkey" )[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 26 Eylül 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 christmas jones keeping the faith / jenna elfman[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Anna Riley Daha 1 hafta ya oldu ya olmadı o filmi izleyeli. Baya güzel bi film bence.. Spy Game / Robert Redford[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Nathan Muir girl / selma blair[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 darcy samuel jackson/pulp fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 prof. henry jones brad pitt / 12 monkey[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 27 Eylül 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Jeffrey Goines Kenny Baker/Star Wars[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 R2D2 Alec Baldwin/The Shadow[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Captain Jack Sparrow Johhy Deep / Pirates of the Caribbean : The Curse of the Blackpearl[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 evet, cevabi verip soruyu mu sordun? Anlamadim ne oldugunu[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Rewendor, 26 Eylül 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Patience Phillips (Zaten tüm marvel kahramanların isim ve soyadı aynı harfle başlar :)) Meet the Parents - Ben Stiller Ya ukalalik gibi olmasin ama, bildigim 2 isim var zaten, marvel mi degil mi nedir ne degildir bilmiyorum ama.. Bruce Wayne/Batman.. oyle degil.. bi de Clark Kent vardi. Yani oyle degil?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Superman The Rock/Scorpion King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 daywalker wesley snipes/blade willam wallace mel gibson/braveheart doncorleone marlon brando/Godfather jerry melgibson/conspiracy theory [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 27 Eylül 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bu işin b.k u çıktı!! ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 biraz karistimissiniz sanirim ? ole kendi aklinizdan isim verip karakter adi verip film adi vermiyorsunuz dimi ben anlamadim galiba milletin sorduguyla alakasiz cevaplar var[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: MeSh, 27 Eylül 2004 15:06 tarihinde demiş ki: said: Rewendor, 26 Eylül 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Patience Phillips (Zaten tüm marvel kahramanların isim ve soyadı aynı harfle başlar :)) Meet the Parents - Ben Stiller Ya ukalalik gibi olmasin ama, bildigim 2 isim var zaten, marvel mi degil mi nedir ne degildir bilmiyorum ama.. Bruce Wayne/Batman.. oyle degil.. bi de Clark Kent vardi. Yani oyle degil? batman ve superman'de marvel'in degildir (bkz: peter parker)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Batman ve Superman DC comics dir ama marveldan ornek Hulk-Bruce Banner Spiderman-Peter Parker Cyclopse-Scott Summers vs vs ama arada bole olmyanlarda var mesela charles xaiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Disappear, 27 Eylül 2004 18:09 tarihinde demiş ki: biraz karistimissiniz sanirim ? ole kendi aklinizdan isim verip karakter adi verip film adi vermiyorsunuz dimi ben anlamadim galiba milletin sorduguyla alakasiz cevaplar var eıuhueh pardon ya ben bildiklerimizi yazıyoruz sandım hepsini okumadım ilk postun, balıklama daldım özür dilerim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: nameless13, 27 Eylül 2004 03:18 tarihinde demiş ki: R2D2 Alec Baldwin/The Shadow Sanırım burdan devam edilmeli Lamont Cranston veya diğer adıyla The Shadow Christopher Lambert / Mortal Kombat[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Raydon Olgun şimşek // Yazı-Tura[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 catwoman-batman iliskisini dusunerek demistim onu ama belirttim zaten cok ilgim yoktur. Yine de dayanamadim yazdim, neyse :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 27 Eylül 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: MeSh, 27 Eylül 2004 15:06 tarihinde demiş ki: Ya ukalalik gibi olmasin ama, bildigim 2 isim var zaten, marvel mi degil mi nedir ne degildir bilmiyorum ama.. Bruce Wayne/Batman.. oyle degil.. bi de Clark Kent vardi. Yani oyle degil? İkisi de Marvel Comics'in karakteri değil. Superman ve Batman DC Comics'in kahramanları...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar