Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyuncu/film=karakter adı? Oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tony montana

lucy liu / kill bill[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
O-Ren Ishii

The World is not Enough - Denise Richards

(İpucu: "Everybody eats Turkey in Christmas, I eat Christmas in Turkey" )[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 26 Eylül 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
prof. henry jones
brad pitt / 12 monkey[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 27 Eylül 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 26 Eylül 2004 12:19 tarihinde demiş ki:
Patience Phillips (Zaten tüm marvel kahramanların isim ve soyadı aynı harfle başlar :))

Meet the Parents - Ben Stiller

Ya ukalalik gibi olmasin ama, bildigim 2 isim var zaten, marvel mi degil mi nedir ne degildir bilmiyorum ama..

Bruce Wayne/Batman.. oyle degil.. bi de Clark Kent vardi. Yani oyle degil?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
daywalker
wesley snipes/blade

willam wallace
mel gibson/braveheart

doncorleone
marlon brando/Godfather

jerry
melgibson/conspiracy theory

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 27 Eylül 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu işin b.k u çıktı!! ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
biraz karistimissiniz sanirim ? ole kendi aklinizdan isim verip karakter adi verip film adi vermiyorsunuz dimi ben anlamadim galiba milletin sorduguyla alakasiz cevaplar var[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 27 Eylül 2004 15:06 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 26 Eylül 2004 12:19 tarihinde demiş ki:
Patience Phillips (Zaten tüm marvel kahramanların isim ve soyadı aynı harfle başlar :))

Meet the Parents - Ben Stiller

Ya ukalalik gibi olmasin ama, bildigim 2 isim var zaten, marvel mi degil mi nedir ne degildir bilmiyorum ama..

Bruce Wayne/Batman.. oyle degil.. bi de Clark Kent vardi. Yani oyle degil?

batman ve superman'de marvel'in degildir (bkz: peter parker)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 27 Eylül 2004 18:09 tarihinde demiş ki:
biraz karistimissiniz sanirim ? ole kendi aklinizdan isim verip karakter adi verip film adi vermiyorsunuz dimi ben anlamadim galiba milletin sorduguyla alakasiz cevaplar var

eıuhueh pardon ya ben bildiklerimizi yazıyoruz sandım hepsini okumadım ilk postun,

balıklama daldım özür dilerim:p
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 27 Eylül 2004 03:18 tarihinde demiş ki:
R2D2

Alec Baldwin/The Shadow

Sanırım burdan devam edilmeli

Lamont Cranston veya diğer adıyla The Shadow

Christopher Lambert / Mortal Kombat[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
catwoman-batman iliskisini dusunerek demistim onu ama belirttim zaten cok ilgim yoktur. Yine de dayanamadim yazdim, neyse :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 27 Eylül 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 27 Eylül 2004 15:06 tarihinde demiş ki:

Bruce Wayne/Batman.. oyle degil.. bi de Clark Kent vardi. Yani oyle degil?

İkisi de Marvel Comics'in karakteri değil. Superman ve Batman DC Comics'in kahramanları...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • Yeni Oluştur...