Zamestian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Herkese selamlar Galaxy S2 alacağım için, çıktığı ilk gün aldığım, gözüm gibi baktığım ve çok sevdiğim telefonumu satıyorum. Ne ekranında ne de kasasında en küçük bir çizik dahi yok. Yedek bataryası, poşetinden bile çıkartılmamış kulaklığı, orjinal kabı vs. ile verilecektir. Programcı olduğum için, en hızlı ve en güncel ROM yüklemesini yaptım. Galaxy S2 çıkana kadar Benchmark yazılımlarında en iyi puanı almaktaydı. Beraberinde Android için geliştirilmiş 4.000 (dört bin) adet oyun ve programın olduğu DVD hediye edilecektir. Ben daha 30 tanesini yükleyip incelemeye vakit bulabildim :) İstanbul'da yaşıyorum. Ama Ankara ve Bursa'ya sık sık gittiğim için elden teslimat yapabilirim. Fiyat olarak peşin 900 TL istiyorum. İlgilenen arkadaşlar iletişim için özel mesaj atabilir. Satış işlemini gittigidiyor.com'dan taksitli olarak yapabilirim ama masraflarını satış bedeline eklemek şartıyla. Saygılar, sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 "0" ı 1000 tl olan şeyi 900 e alıcak adam bulursan bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9000-galaxy-s-cep-telefonu-fiyati,361537.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bir sene önce (2 Ekim'de) 920TL'ye sıfır GalaxyS almıştım. Telefon çok iyidir bu arada, daha iyisi var piyasada ama 2. el için çok yüksek bi fiyat. 650-750 arası olabilir, taş çatlasa 800. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 belliki adam ilk çıktığında 1400 e falan alıp 900 ün normal bi fiyat olduğunu düşünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zamestian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Trans said: belliki adam ilk çıktığında 1400 e falan alıp 900 ün normal bi fiyat olduğunu düşünüyo +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zamestian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bu arada farklı bir fiyata almayı düşünen arkadaşlar da mesaj atıp kendileri için uygun fiyatı söyleyebilirler. Ben de giderini öğrenmiş olurum. Belki veririm bile yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar