Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşlandığın kızın salak çıkması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw bence mümkün olduu kadar çabuk git incitmeden söle harbici salak bile olsa, hatta ne kadar erken sölersen o kdr iyi, kızın hayal kırıklıı büyük olmasın sonra (bu kızın olumlu cevap verebilcei düşünülerek) hem bikaç haftadır gerçekten hoşlanıomuşsan salak olduunu örendiinde bile böle kıramazsın (bence) ben zaten sanamı bakıcaktım diyebilicek bi yaratıksa zaten ezil fln öle tiplere ezilmekten bişi olmaz üzülmeye iplenmeye değmez[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
al işte... :p yabmaın böle şeyler[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 25 Eylül 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kızların % 90'ı salaktır sanada salak olanlarından 1 tanesi düşmüş.
takılamayacak gibiysen sana göre değilse 1 msj at gitsin başından.
Bakın 4 gün önce ev arkadasımın basına gelen bir olayı anlatim.
Ev arkadasım olan Zeki bizim üniv'in sitesindeki chat'ten bi kız düşürür.Bu kızın telini alır falan buna yazın çok çağrı yapar arar konusurlar ama kız bunu tınlamaz.
sonra sanırım kız erk arkadasından ayrılmıstır ve zeki ye çağrı atmaya msj atmaya başlar ve işte msj lasırlar falan.Bursaya gittim zeki bunla msj lasıyor falan yarında bulusucam dedi bana daha önce hic görmedim dedi ama kız kaptırmıs askım,canım seni seviyorum diye msj atmaya baslamıs hıc birbirlerini görmeden.
Neyse biz aksam cıktık nehir cafe nin yerini belledik öbür gün bu gitmiş bulusmaya kız iğrenc sisman azman bişey cıkmıs yani beğenmemiş arkadas kaba bi kızmıs.Kız bunun pesini bırakmıyor simdi kurtlar vadisi başlıyor kız ark'a msj atıyor kurtlar vadisini izliyordum canpolat ın yürüyüşünden sen aklıma geldin aynen onun gibi yürüyorsun falan ne bu iğrenc bu kız ya.
doğaldır sanada bunlardan 1 tanesi denk gelmiş.
msj at böle böle de salla geç müstahaktır.[signature][hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
abi evlenmiceksin ki bi sure cikacaksin sadece :) guzelse tatliysa cik alala. illa da einsteinle cikmana gerek yok. yani angutlar var bazi. angutsa cikma bak hak veririm oyleyse.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
arkadaslar bu olayı bir sosyoloji ogrencisi olarak acıklayayım.kızların beyin yapısı farklıdır bizden.bu tam gerizekalılık deildir.bizim a olarak degerlendirmizi onlar b olarak degerlendiri.dusunus tarzları farklıdır.gerci cogu dusunmez.cunku bu onların kullanmaya tenezzul etmedikleri bir yetidir.daha cok hayatları.kisiler ve iliskiler uzerine kuruludur.muhabbetleri geyigin dısında bunlardır.o ona boyle demis,bu bunla cıkıyor,o beni aradı,soyle msg attı bu cagrı attı gibisinden.bu dusunurun lafını cok begenirim ''buyuk insanlar fikirleri,normal insanlar olayları,kucuk insanlar kisileri tartısır''bu sozu kızlar uzerinde degerlendirin.ayrıca karakterlerinde teslimiyet her zaman wardır.en guclu en feminist gozuken kadın bile idealindeki erkek tipine teslim olur.cunku karakter,guc ve zeka olarak eksiklerini erkeklerin(hepsi icin deil) himaysinde baska deyisle golgesinde bulurlar.sosyal cevrelerinde erkek arkadaslarından bahsederek veya onlarla takılarak statu kazanırlar.ilerleyen donemlerde bu zengin,populer statu sahibi erkeklerle evlenerek hayatlarını saglama alırlar.islerinde basarılı olabilirler ama bu onların zeki oldugunu gostermez.reel hayatta pratik zekaları yoktur cunku.araba suruslerınden,elektronik alet kullanıslarından daha dogrusu kullanamayısların anlasılır.tarihe bakacak olursak.gorebilecegimiz kadın sanatcı,bilimADAMI,hukumdar,halk kahramanı,siyasetci goremeyebilirz.ben gormedim gerci.uzun lafın kısası kadınların hayattaki en buyuk mısyonu erkek nufusunun tatmini ve soyunun dewamını saglamaktır[signature][hline]kofte+piyaz
Mesaj tarihi:
yazık...sanırım yukardaki yazıdan kızlar hakkında çıkarabilceğimizden çok, bazı erkekler hakkında daha çok bilgi edinebiliriz.
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_Insomnia_, 25 Eylül 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
arkadaslar bu olayı bir sosyoloji ogrencisi olarak acıklayayım.kızların beyin yapısı farklıdır bizden.bu tam gerizekalılık deildir.bizim a olarak degerlendirmizi onlar b olarak degerlendiri.dusunus tarzları farklıdır.gerci cogu dusunmez.cunku bu onların kullanmaya tenezzul etmedikleri bir yetidir.daha cok hayatları.kisiler ve iliskiler uzerine kuruludur.muhabbetleri geyigin dısında bunlardır.o ona boyle demis,bu bunla cıkıyor,o beni aradı,soyle msg attı bu cagrı attı gibisinden.bu dusunurun lafını cok begenirim ''buyuk insanlar fikirleri,normal insanlar olayları,kucuk insanlar kisileri tartısır''bu sozu kızlar uzerinde degerlendirin.ayrıca karakterlerinde teslimiyet her zaman wardır.en guclu en feminist gozuken kadın bile idealindeki erkek tipine teslim olur.cunku karakter,guc ve zeka olarak eksiklerini erkeklerin(hepsi icin deil) himaysinde baska deyisle golgesinde bulurlar.sosyal cevrelerinde erkek arkadaslarından bahsederek veya onlarla takılarak statu kazanırlar.ilerleyen donemlerde bu zengin,populer statu sahibi erkeklerle evlenerek hayatlarını saglama alırlar.islerinde basarılı olabilirler ama bu onların zeki oldugunu gostermez.reel hayatta pratik zekaları yoktur cunku.araba suruslerınden,elektronik alet kullanıslarından daha dogrusu kullanamayısların anlasılır.tarihe bakacak olursak.gorebilecegimiz kadın sanatcı,bilimADAMI,hukumdar,halk kahramanı,siyasetci goremeyebilirz.ben gormedim gerci.uzun lafın kısası kadınların hayattaki en buyuk mısyonu erkek nufusunun tatmini ve soyunun dewamını saglamaktır

doğrudur çok mantıklı +1[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Mesaj tarihi:
said:
elma, 25 Eylül 2004 19:47 tarihinde demiş ki:
kaçarım yüzüne de bakmam

o da ztn sana bakmaya çok mrklıydı lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
kişisel düşünce ve görüş ile gerçek kavramını karıştırmayalım bence.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ben bunu son derece objektif bakarak yazdım.bugune kadar olan izlenimlerim bunlar.gorduklerim.kesinlikle hicbir erkeklik kompleksine kapılmıs deilim.asıl siz kızları cok abartıyosunuz.hormonların salgıladıklarını ask,sevgi zannediyosunuz.[signature][hline]kofte+piyaz
Mesaj tarihi:
cthulhu olm niye bana sölemedin lan hiç :) sana yardımcı olurdum.bak şimdi bizim yazlık bölgesinde bütün sitelerdeki gençlerin takıldıgı bir cafe vardı bizim yanımızda da benden 3 yaş buyuk bi arkadas vardı oldukca yakısıklıda.bu takıldıgımız cafede cok tatlı bi kız vardı bunlar cok feci kesişiolardı bizim arkadasta öyle pat diye atlamaz hemen bekler bakar kız nasıl falan diye,neyse bi kacgun sonra kız bunla tanısmak icin acayip bi oyun oynadı cok uzun hikaye ama kız resmen aptalların onde gideni cıktı bizim arkadasta bi daha yuzune bile bakmadı kızın.bende olsam herhalde aynı sekilde davranırdım..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
said:
_Insomnia_, 25 Eylül 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
hormonların salgıladıklarını ask,sevgi zannediyosunuz.

Duyguların sinirsel olarak oluşumunu sağlayan zaten hormonlardır aşkın ve sevginin salgılanan hormonlardan ibaret olmasıdan daha doğal bir çıkarım olamaz bu durumda.

said:
_Insomnia_, 25 Eylül 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
asıl siz kızları cok abartıyosunuz.

Ben daha burda kişisel düşünce kokusu alıyorum...

said:
_Insomnia_, 25 Eylül 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
.tarihe bakacak olursak.gorebilecegimiz kadın sanatcı,bilimADAMI,hukumdar,halk kahramanı,siyasetci goremeyebilirz.ben gormedim gerci.

Bu ise bilgisizlliğinden kaynaklanıyor, Marie Curieden tut Kraliçe Elizabethe kadar bir sürü örnek verilebilir.

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fikirleri tartismak bi insani niye buyuk yapsin ki anlamadim. aa ama kisiler ve olaylar hakkinda dusunmek entel dantel diil dimi. bence asil zeki insanlar kisiler ve olaylar hakkinda dusunur. fikirleri tartissan zaten pratik bir kullanisi olmayacagindan bi ise yaramaz.

bole ozlu sozlere bayiliyorum.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
lol.

dogrudur, hormonlarin salgiladiklari istek duygusu olmasa ask olmaz

ama sex ile ask arasinda buyuk fark da var. tekrarliyorum, sex yapamayacaginiz birine asik olamazsiniz. ama asik olmak illa da sex yapmak istemek degildir.

yani beraber oldugunuz insan hakkinda dusunurken akliniza o insanin kisiligi onla anilariniz fln geliyosa, o zaman asiksinizdir, yok baska anilar (:P) akliniza geliyosa, o zaman.. ehuehheh :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
marie curie nin resmi eski frank kagit paralarinda basili idi. yani gayet onemli bir bilimkadini (ehe bu ne ya)

kadinlarin bole olmasinin sebebi erkeklerin daha baskin olmasidir. zeka ile alakasi yoktur. kadinlar her zaman okula gonderilmeyen, ailenin buyutup sonra bir mal gibi sattigi cinsiyet olmustur. su anda ise yavas yavas degisiyor durum iste. ama bazi gerikafalilar olacak tabii.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
degindiigim konu ask deil.dagılmasın.ben kızların genel yapısından bahsediyorum.biraz uzun olan yazımı mantıklı degerlendirirsen katılıcagın noktalar olabiir.[signature][hline]kofte+piyaz
Mesaj tarihi:
kadın kendi kendini ezdiriyor.dogasında war.bunun gerikafalılıkla ilgisi yok ben kadınlar okumasın bi bok yapmasın demiyorum. ama warolan tablo bu.keske hepsi cin gibi olsa.cevrendeki kızlara soyle bi bak sadece[signature][hline]kofte+piyaz
Mesaj tarihi:
kızları anlamıyorum
insomnianın dediklerine kısmi olarak katılıyorum
kızların önemsedikleri şeyler kısmına özellikle sırf bu yüzden de kızlarla pek muhabbetim olmuyor buda bi eksiklik doğuruyor yukarıdaki nedenle beraber bir kısır döngüye dönüşüyor bigün memory overflow olabilir :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
  • Yeni Oluştur...