Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bir kaç haftadır hoşlandığın hatta bunu kendisine belirttiğin kızın salak çıkması çok kötü birşey oluyormuş..bugün yaşadım.. Zaten son zamanlarda bu yönde hislerim artmıştı ama yok yav anlıktır diyordum...ama değilmiş anlamış oldum.. Şimdi tek kafama takılan şey bu kız gelip olumlu yönde bişiler derse ne ... yiyecem?Olumsuz derse zaten sorun yok da..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Eylül 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 belki bir kaç kere tesadüfen oluşan bir ön yargıdır iyice tanıdığından emin misin?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 abi Allah 2 şeyi bi arada vermiyo..büük ihtimal kız güzeldir o nedenle salaktır..bende çok oldu...tabi güzel olan herkes salak olur die bi kaide yok!!!...ama şans meselesi...KISMET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 semninki iiymiş benim hoşalndfıım deel aşık olduum kız...KAŞAR çıkmıştı, kız seni seviyorum mesjnı aynı anda 5-6 kişye atma fonksyonuyla atıomş telfondan ya aeh yani[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ardeth, 25 Eylül 2004 16:33 tarihinde demiş ki: belki bir kaç kere tesadüfen oluşan bir ön yargıdır iyice tanıdığından emin misin? evet bayağı eminim.. @dogmeat demek ki kız sertdar ortaç sevmiyormuş :P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Eylül 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 kocum salak malak yersin yutarsin kenara koyarsin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yok banada oldu hemde çok oldu yani en büyük sorunlarımdan biri benden sana denecek tek söz var geçmiş olsun (: Olumlu olursa biraz idare ediceksin sorada sıyrılacaksın aradan. Yapabiliceğin pek bişi yok...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yada bence direk söyle hiç başlamadan sonra kız seni çok severse nasıl biri olursa olsun ondan ayrılmak istediğinde çok üzülür direk söyle başlarda seni tanımıyordum ama şimdi pekte uygun olmadığımızı gördüm özür dilerim hata yaptım falan gibi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 de kız "ben zaten sana mı bakacaktım?" gibisinden konuşursa?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Derse desin nolcak yani anlamadım?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 abi direk ya yok ben senden hoşlanmıyorum dese ok..hiç sorun yok ama eğer ben ardeth in dediği gibi bir açıklama yaptıktan sonra bu lafı söylerse acayip bir kaç renge girerim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Cthulhu_, 25 Eylül 2004 16:39 tarihinde demiş ki: de kız "ben zaten sana mı bakacaktım?" gibisinden konuşursa? E ne olacka abi sonra çıkacak olan üzüntü ve kavgalardan daha iyidir bir söz yemek sen kendini biliyorsan onun söylediği hayatınımı değiştirecek =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Infeqted, 25 Eylül 2004 16:35 tarihinde demiş ki: kocum salak malak yersin yutarsin kenara koyarsin hem salaklari yemek daha kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o zaman dalga geçmiştim seninle ahuağaıh ne gomik ayağına yat becerebilirsen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben anlamadım sen bu kızla çıkıyo musun yoksa kızın cevabını mı bekliyosun?? eğer kızla çıkıyosan kavga çıkart yürümicek de ayrıl yok çıkmıyosanda kız olumulu cvpla sana gelirse geçti bu kadar bekletmicektin de :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 niye ya hemen kavga çıkarıyosun yani salaktır malaktır belki ama tatlı kızdır. zaten kızların hepsi salak olur tatlı mı lan ? [signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 25 Eylül 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Nabacan? :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yani hoş ve tatlı bişiyse gerek yok ayrılmaya fln[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 25 Eylül 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya adam bu kız salak ben istemiyorum dio sen ne diyosun sen yanında salak ama tatlı kızları mı gezdiriyosun...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bahane çıkarıp ayrılmak bir insana saygısızlıktır düşündüklerini ve gerçkleri benim dediğim gibi onu daha az incitecek şekilde anlatarak bu işi hallet bence, insana insan gibi davran bir mal yada değersiz bir yaratık gibi değil.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hiç bi kız karşısındakinin ondan hoşlanmadığını duymaktan hoşlanmaz[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Karşındakine saygı duyuyorsan onu bahane ve yalan ile kandırıp enayi yerine koymak yerine gerçekleri söylersin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ardeth, 25 Eylül 2004 17:06 tarihinde demiş ki: bahane çıkarıp ayrılmak bir insana saygısızlıktır düşündüklerini ve gerçkleri benim dediğim gibi onu daha az incitecek şekilde anlatarak bu işi hallet bence, insana insan gibi davran bir mal yada değersiz bir yaratık gibi değil. gerçekleri nasıl anlatacak, işte kız salak. ne desin? -kızım sen salaksın! o yüzden senden ayrılmak zorundayım dürüst olmanın imkanı yok bu konularda, işte ortak bi noktamız yok işte ayrı dünyaların insanıyız gibi klishe laflar sölemesi lazım :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 daha öncede söyledim ''seni iyi tanımadan hareket etmişim, daha sonra fark ettimki pekte hoşlanabileceğim bir insan değilsin hata yapmışım özür dilerim'' bu yeterince gerçek değil mi? Tabiki gerçek düşünceyi hafifletmek lazım buna sözüm yok karşındaki insanın duygularıda önemli benim sözüm bir bahane bul ayrıl kavga çıkart ayrıl kızı götür sonra ayrıl biraz çık sonra soğumuş gibi yap ayırıl diyen insanlara. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tamamen katılıyorum hani kızdan soğusa da seni artık sevmiyorum nedenini bilmiyorum ama soğudum diyip bitirse tamam ama sen salaksın denmez... sevmiyosa sevmediğini söylesin o kadar insanları rencide etmenin bi anlamı yok[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar