ajmet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 boyle bir mail aldim arkadaslar nedir ? Greetings, An investigation of your World of Warcraft account has found strong evidence that the account in question is being sold or traded. As you may not be aware of, this conflicts with Blizzard's EULA under section 4 Paragraph B which can be found here: WoW -> Legal -> End User License Agreement and Section 8 of the Terms of Use found here: WoW -> Legal -> Terms of Use The investigation will be continued by Blizzard administration to determine the action to be taken against your account. If your account is found violating the EULA and Terms of Use, your account can, and will be suspended/closed/or terminated. In order to keep this from occurring, you should immediately verify that you are the original owner of the account. Click on the link below to verify your Battle.net account e-mail address: https://www.battle.net/account/support/password-verify.html Account security is solely the responsibility of the account holder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives will typically lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play. Sincerely, The Battle.net Account Team Online Privacy Policy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Dolandırıcılık. Uğraşma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tesekkurler cevap icin. ya yanlislikla linki tikladim herhangi bir bilgi girmedim ama insallah taklaya gelmem:) oglan keser beni yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bu işlerden anlamıyorum ama yukardaki link https://www.battle.net.... olarak gidiyor bu dolandırıcılık nasıl işliyor ? direk battle.net sayfası değil mi bu ? adamlar nasıl hallediyor ordan buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 O link sadece öyle görünüyor, buraya kopyalayınca normal linke dönüşmüş aslı şöyle birşey. https://www.battle.net/account/support/password-verify.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Blizzard neden password verification istesin, hani ne olursa olsun yani, isterse ıslak imzalı mektup yollasınlar password verification gibi çok açık bir scam ipucu mevcut zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mystery solved o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 WOW oynamam, fake mailleriniz bu kadar iddaalı mı bilmem ama bu mesaj gerçek. Mail alan arkadaş gelen mail adresini de yazarsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Greetings, kısmından sonra isminiz yoksa faketir kısaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Evet norak'ın söylediği aslında blizzardın ilk kuralı. eğer bilizzard size bir mail ile cevap veriyorsa isminizi pek yazmaz ama direk size bir duyuru yapıyorsa, uyarı yapıyorsa, davet atıyorsa, o gelen mail kafada nisminizle başlar. Greeting Ahmet, Hello Ahmet, Hi Ahmet, Şeklinde başlamayan hiçbir mail blizzarda ait değildir (cevap mailleri hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Adresi google'a yazdım, blizzard forumlarındaki insanlarda fake demişler adres için. Ama battle.net adresli bir sitenin linkini verip, nasıl bir fayda sağlayabilirler, meraklardayım. Birisi açıklarsa sevinirim. Çok yaşlanmışım lan bu işler için, gençken Kevin Mitnick sanardım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Görünene değil, link'in üzerine gelince browser'ın sol alt köşesinde gözüken adrese bak. Paticik'te de döndü o olay çok ya, sanki başka bi link veriliyomuş gibi logout linki verildi de milyonlarca kişi hunharca banlandı. Mesela: https://eu.battle.net/account/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hayır kafamızın karıştığı yer konuyu açan arkadaşın verdiği linkin üzerine gelince zaten battle.net'in linkinin gözükmesiydi aşağıda ondan sorduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Aynen bildiğin sertifikalı güvenlikli https adresli "eu.battle.net" adresine gönderiyor link seni, ki ona rağmen o linki 2 tane online link scanner'dan geçirdim, direk kendim "WOT" kurulu firefox ile girdim, sorun yok. Hala meraklardayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Hocam neyini meraklardasın? adam mailli buraya COPY-PASTE yapmış copyalayınca o linke bağlı olan sahte link uçmuş. Normalde mail geldiğinde o linkin arkasında ikinci bir bir link gizliydi. 10 mesaj yukarda benim linklediğim ve 3 mesaj yukarda Kojiroh'un linklediği adreslere bir tıklasana seni nereye atacak. Ama o mesajları kopyalayıp biryere yapıştırsan o arkada gizli olan linkler kaybolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Hmm evet, aynen dediğin gibi copyalayınca linkler gitmiştir. Artık meraklarda değilim sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 öncede kücük program sizdirip host dosyasini editleyip baska ipye yönlendirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar