Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ciddi bir para verceksin zaten o iş için daha önce de yazdım kendine ayıracağın ar-ge den daha ucuza gelir ve daha kaliteli bir iş çıkar ordan da yürürsün zaten tabi ki kabul etmeleri lazım a-z ye üretimden kastım, senin yazdığınla aynı şey zaten yapamadığın için dışarıya yaptırmakla daha ekonomik olduğu için dışarıya yaptırmak arasındaki farktan bahsediyorum motor komple mi dışardan mesela onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Absolut said: Kamil S600 dsafgdjfgdsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cihant said: bugatti kalitesinde araba yapsınlar,adını da kamil koysunlar bedavaya verseler binersem neyim.iett 4ever sen de iyi fantezi yaptın. bugatti kalitesinde araba :D mühendislik harikası denen bi cihazla ucuz aile arabasını karşılaştırmak nedir. sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Elin adamı arabasına anasının adını verince bi şey demiyonuz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yalnız arabaların hepsı muhendıslık harıkası, bana sorarsan yapılmış en sağlam makina. 1001 hp olmasada öle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yerli araba kalite ve fiyat olarak palio kalitesinde falan bişi olacaktır ki satış olsun. Mercedes kalitesinde bişi yaparsanız satış olmayacağından batar o proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi zaten yapmasınlar, yeterince var öle lüks arabalardan. bugattiymiş ferrariymiş sanki alabilicem meh. yapsınlar şöle ufak, parkı kolay olan 1.5 dizel otomatik ve ucuz bi araba canımı yesinler. Klima bile istemem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mr_Hand said: cihant said: bugatti kalitesinde araba yapsınlar,adını da kamil koysunlar bedavaya verseler binersem neyim.iett 4ever sen de iyi fantezi yaptın. bugatti kalitesinde araba :D mühendislik harikası denen bi cihazla ucuz aile arabasını karşılaştırmak nedir. sdfasbişeyi karşılaştırmadım ki.adı kamil olduktan sonra bugatti gibi araba yapsalar binmem diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://www.memurlar.net/common/documents/3671/yerli%20sava%C5%9F%20gemisi.jpg bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 lamborghini mesela jantlarini amerikada bir sirkete yaptiriyordu en son, ne para kiriyordur o sirket o jantlardan haddi hesabi yoktur =) aslinda boyle saglam bi markaya yan parca, yedek parca tedarik edeceksin, kirdin parayi demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bmwnin farlarını yapan bir fabrikada calısan bir arkadas var maliyetine yaptıklarını söylüyor cok da karlı olmayabilir o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Porsche 7600 euro, daimler 4000 küsür euro, audi 8000 küsür euro bonus veriyor calisanlarina (temizlikci muhendis farketmeden). Türkiye daha kendi otomobilini yapmayi planliyor. Porschenin 8000 küsür , audinin 40.000 küsür daimlerin bilemedigim kadar bin küsür bu bonusu alacak calisan sayisi. Daimlerde bonusu alacak calisan sayisi 125.000 mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Spiegel said: lamborghini mesela jantlarini amerikada bir sirkete yaptiriyordu en son, ne para kiriyordur o sirket o jantlardan haddi hesabi yoktur =) aslinda boyle saglam bi markaya yan parca, yedek parca tedarik edeceksin, kirdin parayi demektir yanlış ha tofaş ha porche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar