Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım arkadaşlar

act46

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, bugün, 3 günlüğüne kiraladığımız araç ile kaza yaptık. Duran bir araca sürttük ve arka sağ kapı belaltı doğrultma ve boya gerekiyor. Böyle bir durumda gidip kendimiz ustalara baskı yapıp yarın sabaha yetiştir stili aracı yaptırmak mı yoksa direğe sürttük vs. tarzı polise tutanak yazdırıp rent a car cı elemanları aramak mı daha mantıklı olur? Bu konuda tecrübesi olmuş veya işi bilen arkadaşlar, abiler tavsiye verirlerse çok sevinirim.
Not:
* Araçta rent a car kaskosu var mı yok mu bilmiyorum (Fakat büyük ihtimalle olsa gerek.)
* Teminat olarak kredi kartımı verdim, senet vs. söz konusu değil
* Sürttüğüm araç park halindeydi akıbeti ne oldu bilemiyorum şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca arka sağ çamurlukta ya değişecek ya boyanacak hatta en kötüsünü abartıp düşünürsek arka çamurluk ve arka sağ kapı değişme ihtimali bile olabilir tam net anlayamıyorum o kadarını epey göçük ve boya kalkması olmuş şu an epey çizilmiş boylu boyunca eziklerde mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum bu polemiği sürdürmüycem sadece akıl istedim unutma her koyun kendi bacağından asılır. İllaki tek ben değilim rent a car arabasıyla kaza yapan daha önce yaşamış kişilerden veya anlayan kişilerden yardım bekliyorum bu iki özelliği taşımıyorsan bence çok anlamlı değil ortamı germen vs.?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, bunun vicdan muhasebesini yapabilecek yaştayım dediğim gibi her koyun kendi bacağından asılır lütfen fakir edebiyatı yapmayın bir problemim var ve daha önce yaşamış insanların bunu nasıl çözdüğünü merak ediyorum tek derdim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

renk beyaz ve araçta çok aşmış bişi değilse
yani albea, focus, pejo gibi bişeyse underground gibi görünen bi kaportacıya götür, parça başı 400-600 tl hesapla yani kapı bi parça mesela ön çamurluk bi parça gibi
yani bi yan taraf toplamda 4 parça hasarlı olsa 1500-2500 arası cillop gibi çekiç+boya yaparlar. hatta 1500 civarına hallederler.
belki çok fazla hasar yoktur, eteklere boya atmazlar dandik bi tamirle 500e bile kapatırsın.
hadi geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

act46 said:

Dostum bu polemiği sürdürmüycem sadece akıl istedim unutma her koyun kendi bacağından asılır. İllaki tek ben değilim rent a car arabasıyla kaza yapan daha önce yaşamış kişilerden veya anlayan kişilerden yardım bekliyorum bu iki özelliği taşımıyorsan bence çok anlamlı değil ortamı germen vs.?

Ben küfredecem de sana, yeri değil...
Cidden...

Hem kiralıyosun, hem sürtüyosun, hem kaçıyosun bide üstüne üstlük kiraladığın arabanın kaskosu bilmemnesi nedir hiçbir fikrin yok.
Büyük ihtimalle yazın son günleri yaşayan, 19unda okulu açılan bir adamsın. Gerisini fill in the blanks...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...