act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Selamlar, bugün, 3 günlüğüne kiraladığımız araç ile kaza yaptık. Duran bir araca sürttük ve arka sağ kapı belaltı doğrultma ve boya gerekiyor. Böyle bir durumda gidip kendimiz ustalara baskı yapıp yarın sabaha yetiştir stili aracı yaptırmak mı yoksa direğe sürttük vs. tarzı polise tutanak yazdırıp rent a car cı elemanları aramak mı daha mantıklı olur? Bu konuda tecrübesi olmuş veya işi bilen arkadaşlar, abiler tavsiye verirlerse çok sevinirim. Not: * Araçta rent a car kaskosu var mı yok mu bilmiyorum (Fakat büyük ihtimalle olsa gerek.) * Teminat olarak kredi kartımı verdim, senet vs. söz konusu değil * Sürttüğüm araç park halindeydi akıbeti ne oldu bilemiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yaptırın sanayide 1 gün uzatın kiralamayı falan yoksa rent a car donunuzu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Surtup kactiniz yani ? Bravo. Adam 7 sulalenize sovse, ustune bulup dovse hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ayrıca arka sağ çamurlukta ya değişecek ya boyanacak hatta en kötüsünü abartıp düşünürsek arka çamurluk ve arka sağ kapı değişme ihtimali bile olabilir tam net anlayamıyorum o kadarını epey göçük ve boya kalkması olmuş şu an epey çizilmiş boylu boyunca eziklerde mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Parkettiği yeri biliyor musun peki geblonun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 2 günde yapılır o çekiçlenir 1.500 falan girer tahmini kasko vardır arabanın ruhsatta falan vardır poliçe sigorta şirketini arayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ne farkeder ? Gidip carpan surten sensin. Hani bir cakallik yapacaksan bile gizli kapakli yaparsin. Gelmissin burda akil ariyorsun yandas ariyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Dostum bu polemiği sürdürmüycem sadece akıl istedim unutma her koyun kendi bacağından asılır. İllaki tek ben değilim rent a car arabasıyla kaza yapan daha önce yaşamış kişilerden veya anlayan kişilerden yardım bekliyorum bu iki özelliği taşımıyorsan bence çok anlamlı değil ortamı germen vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Rent a car cıya kalsa hem masrafı ödeyeceksin, ki direk serviste yaptırıyorlar öyle durumlarda, hem de aracın yattığı gün kadart kira bedeli ödeyeceksin, ki yine bu durumda adamlarla konuşup işi yavaşlatıyorlar çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sanırım şimdiye kadar ki ortak kanı gidip sanayide yaptırmak yönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 adam hakli, sen haksizsin, bir suc islemissin ve ustune piskin piskin donup adamla konusacaginiza kacmissiniz. ha dersinki adamla ne konisiyim nasi ikna ediyim diye anlarimda, carpip kacmaniz olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Fistan said: yaptırın sanayide 1 gün uzatın kiralamayı falan yoksa rent a car donunuzu alır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Arkadaşlar, bunun vicdan muhasebesini yapabilecek yaştayım dediğim gibi her koyun kendi bacağından asılır lütfen fakir edebiyatı yapmayın bir problemim var ve daha önce yaşamış insanların bunu nasıl çözdüğünü merak ediyorum tek derdim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 lan maden fakir edebiyati istemiyon git parayi catir catir ode, ne fakirlik yapiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 rentacara gidip at 10 milyar önlerine arabanızı çizdim üstü kalsın dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Dostum farkındaysan ben de onu soruyorum. Ne yapayım? Parayı basıp kendim mi yaptırayım, yoksa rent a carcılaramı yaptırayım diyorum? Varsa fikrin paylaş burdayım dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Red said: rentacara gidip at 10 milyar önlerine arabanızı çizdim üstü kalsın dersin Teşekkürler fikriniz için ancak benim kafama çok yatmadı sanırım burdaki misyonunuz tamamlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 git sanayiye yaptir kendin adamlara da az agla hizlica halletsinler. rent a car'ciya versen o da farkli bisi yapmiyacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Faydalı bilgiler veren arkadaşlara, abilere çok teşekkür ederim. Yarın sanayide aracı göstericem inşallah problem öngördüğümden hafiftir. Tekrar teşekkür edeirim iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 renk beyaz ve araçta çok aşmış bişi değilse yani albea, focus, pejo gibi bişeyse underground gibi görünen bi kaportacıya götür, parça başı 400-600 tl hesapla yani kapı bi parça mesela ön çamurluk bi parça gibi yani bi yan taraf toplamda 4 parça hasarlı olsa 1500-2500 arası cillop gibi çekiç+boya yaparlar. hatta 1500 civarına hallederler. belki çok fazla hasar yoktur, eteklere boya atmazlar dandik bi tamirle 500e bile kapatırsın. hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Araç renault megane 2004 veya 2005 modeli rengi gri. Tekrar çok teşekkürler yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 act46 said: Dostum bu polemiği sürdürmüycem sadece akıl istedim unutma her koyun kendi bacağından asılır. İllaki tek ben değilim rent a car arabasıyla kaza yapan daha önce yaşamış kişilerden veya anlayan kişilerden yardım bekliyorum bu iki özelliği taşımıyorsan bence çok anlamlı değil ortamı germen vs.? Ben küfredecem de sana, yeri değil... Cidden... Hem kiralıyosun, hem sürtüyosun, hem kaçıyosun bide üstüne üstlük kiraladığın arabanın kaskosu bilmemnesi nedir hiçbir fikrin yok. Büyük ihtimalle yazın son günleri yaşayan, 19unda okulu açılan bir adamsın. Gerisini fill in the blanks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sanırım öyle sanmanın cesaretiyle küfredicem vs gibi cüretkar hareketlerde bulundun ama 19 yaşında filan değilim ayrıca aracı vuranda ben değilim. Bence herkes kendi işine baksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 benim basima boyle bisey gelmisti tutanak tutturdum gittim teslim ettiler tamam dediler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 off ergen ergen milletin malına zarar verip bir de nasıl atlatırız diye üç buçuk atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar