Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 $irin osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 benide alın benide alın http://steamcommunity.com/id/Boneslark/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Oski'nin accountta varmış zaten oyun. Şimdi steam giftsten request new winner deyip, zaten hesabında varmış desem oski'nin başı yanar mı? yoksa diğer katılanlar arasında sessiz sedasız bunu halletsek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bişey olmaz new winner request yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bence patiden birine (yazar burda kendini kastediyor) ver geç. oskide aldım işaretlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 buna verme atarım gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 eyvallah osman. ben de atildim artik Turkey grubuna yapiyorum giveawayleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ikiniz de boş yere atılmadınız lan, artislik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 osmana tesekkur etmeye geldim ühü silp beni atti diye aglamiyorum. mobile appten spam grup giveawaylere girerken arada kaynamis sync etmediginden dedik dinlemeden etmeden reroll falan hak getire 5 dk icinde kicklemissin gruptan artistlik yapan sensin bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bi şeyi görmeden düşünmeden dalmayacaksın demek ki, bak beleşe hayat dersi olmuş bana da teşekkür etmen lazım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tesekkurler silph seneye TEDx i duzenlerken konusmaci olarak seni de cagiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sahneye takdim ederken "steamgiftsten kazandigim en guzel beles sey silphatos dan hayat dersi oldu" derim uyar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 olur kanka neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 gleoddyn said: Oski'nin accountta varmış zaten oyun. Şimdi steam giftsten request new winner deyip, zaten hesabında varmış desem oski'nin başı yanar mı? yoksa diğer katılanlar arasında sessiz sedasız bunu halletsek mi? Aldim gifti diyem conti kasarsin olmaz mi Hesabimda oyun varken beni giveawaya sokan steam in hakki abusedur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Hey Silphatos perma ban yer miyiz boyle yapsak? Sen bilirsin bu tip ketenpereleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 oyunu daha önce sgden kazanmadıysan aldım de bir şey olmaz, ama aynı oyunu 2 ayrı çekilişte aldım dersen yakalayıp öpebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Oski said: gleoddyn said: Oski'nin accountta varmış zaten oyun. Şimdi steam giftsten request new winner deyip, zaten hesabında varmış desem oski'nin başı yanar mı? yoksa diğer katılanlar arasında sessiz sedasız bunu halletsek mi? Aldim gifti diyem conti kasarsin olmaz mi Hesabimda oyun varken beni giveawaya sokan steam in hakki abusedur sıkıntı yok winner already had it de bir şey olursa ben hallederim ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 kabul ettim beyler. allah sonumuzu hayır etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bidi bidi geyik yapmayın. biri bl2 key versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ilk giveawayimi actım az önce...portal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Yalnız bisey sorucam..simdi bende portal var ama kazanan adama nasıl yolluycam bunu..illa gift versiyonu olması lazımsa sıctık yoksa kendi libraryinden atabiliyosan oyun akıtırım oraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 library den atamiyorsun. ya gift versiyonu olucak ya da steamworks cd key. oyle olsa steamin ne ozelligi var herkes oynar oynar degistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 portal bundel gift olarak vardı mal gibi library e ekledim öle geldim lol..neyse bi dahakine artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben de şunu sorucam. bu giveaway yapılan şeyleri millet para verip "gift olarak" alıp hibe mi ediyor? yani niye? hani bir oyun alınca yanında hediye fln gelse ok de, mesela borderlands 2, civ5 fln, satın alıp giveaway mi yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar