FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Normal gruba inv. alablrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Request mew winner yaptim. Neden 2. yi acicam diyorum, cunku 1 kazandigim icin1 de giris icin yanlis miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 sistem değişti ayda 1 açacaksın. 2 tane kazanırsan o ay tekrar açmana gerek yok. üçüncüyü kazanırsan bu sefer 2. giveawayi açman gerekecek. yani sen worms ile ns2 yi kazandın. şimdilik torchlite dışında açma zorunluluğun yok. 3. bi hediye kazanırsan açacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 tl HinataHyuga ya çıkmış kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 paticik dışı o, kotor açmış 0'la bitmiş entry yeni de aç dedim cevap gelmedi. daha aktif değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Deus-Ex açmış kotor olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 haa görmedim onu, amazon bundlela garanti o da 0-1 entry çeker ama bakalım hadi aehf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ilk defa giveaway yapıyorum. olmuşsa katılın. The Last Remnant: http://www.steamgifts.com/giveaway/xwbSk/the-last-remnant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/oAVTH/just-cause-2 normal gruptakiler girebilir. just cause 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 osman hediyeleri aldım diye isaretleyebilirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 osmana vermiyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 vermedimde, support bi ton zırvaladı reroll yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bir şey derdim de neyse... lafa bakarım asfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 spompas said: vermedimde, support bi ton zırvaladı reroll yapamıyorum 3. oyununu kazanmışın, bi an önce 2 oyun vermen lazım yeni aç 2 tane giveaway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yine ne kazandın Spompas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 deus ex almış da 2. mi 3. mü ben de anlayamadım o kadar çok iptal reroll falan olduki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yok 2 oldu bu, aldıgım deus ex ve senin verdigi bilmemne soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 OsManiaC said: bir şey derdim de neyse... lafa bakarım asfsaf onaylayabilirmisin? açamıyorum yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Veremedim hala tl2 yi, napıyoruz atıyo muyum hyuna ya? dün fr list e ekledi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Hyunanın Deus-Ex giriş giveawayini Spompas kazanmış ve almış. Bu durumda arkadaş aktif üye oluyor. Yani verilmesinde bana göre bir sakınca yok. Silp daha yakından takip ediyor ona da bir danışabiliriz. Geçiş yapınca sistemler arasında biraz karışıklık oldu kim ne yaptı tam bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 deus ex açtı ve 2 entry ile bitti. spompas aldı. verebilirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 efsane oyun Supreme Commander 2: http://www.steamgifts.com/giveaway/XkxGx/supreme-commander-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 aktif üye oldu o evet tl2yi verebilirsin drea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 osmanla konussaniza dns ayarindan dolayi steam fanfini oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar