Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
attım nssi

bi de benim aktif üyeler için gnomoria çekilişi var fazla insan görmedi galiba onu. isteyen girsin burdan

http://www.rafflecopter.com/rafl/share-code/ZjMzYmM4MjEzN2VjMWI4MTA2MzFkZDIwODY2NjYwOjc=/
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

reroll atıldı, dreagloth kazandı.

dreagloth giriş giveawayi acmıs mıydı?

dreaglothun girişi var ama 1 tane kazanma giveawayi açması lazım wormsü kazandığı için, giveaway açınca yollarsın ns2yi

df demiş zaten oke
Mesaj tarihi:
ya tüm girişlerden sonra kazananlar bir daha acacağı için çok fazla giveaway yığıldı, giren de olmuyor kazanırsam açarım diye. acaba şu sisteme mi geçsek yol yakınken,

herkes 30 gün içinde 1 tane açması zorunlu, girişte anında açılması zorunlu olduğu için gren üye 30 gün sonra tekrar açacak ve bu devam edecek. kazananların tekrar açmasına gerek yok (en fazla 2 tane kazandıysa), ama 3 veya 4 kazanırsa 30 gün içinde 2 tane giveawayi olması gerekecek, yine 2nin katı 6 kazanırsa mesela 3 giveawayi olması gerekecek o ay içinde.

şimdi dönersek 2 giveaway açanların kaybı olmaz 4'e kadar kazanırlar, eğer bu ay maks 2 giveaway kazanırsa da, 2. açtığı giveaway bi sonraki 30 gün için sayılır.

bakın bu şekilde yürüyen örnek grup veriyorum, google docsunu inceleyin http://steamcommunity.com/groups/snesg
Mesaj tarihi:
o sistemde çoğunluk her giveawaye girer artık ona yapacak bir şey yok

şu ankinde takip çok zor, girip 2 tane aldımı 3 tane açması gerekiyo, onu da hemen yapan insan yok tabii dünyada. hadi 3 tane açsa diyelim hepsi 2 entry üstü olacak mı o da belli değil, iptal olunca tekrar açacak falan filan.

yeni sistemde hiç olmazsa 2 tane aldıktan sonra durur girmez 2. hediye vermek istemeyen (inşallah)
Mesaj tarihi:
Aslında uygulama mantıklı. Spreadsheetleri güzel ordanda takibi kolay olur.Hem girişler hemde bir sonraki giveaway açma süresi vb. Bence geçebiliriz diğerlerinin bir itirazı yoksa
Mesaj tarihi:
o spreadsheet nasıl kopyalanır, çalsın biri c/plesin onu adf

giriş gireawayi gerekmeden sadece kazanan açsa bizim grupta güzel işleyecekti aslında sürekli 1 giveaway açık devam edecektik basitçe ama giriş giveawayi zorunlu isteyince millet olmadı
Mesaj tarihi:
yok abi ya bizim şu anki sistemi fazla iyimser (veya hiç düşünmeden diyek asdf) yapmışız, 50 üye olsa her 3 günde bir 50 tane aktif giveaway olması gerekiyor yani ayda en az 500 tane! imkansız bile demiyorum hafif kalacak çünkü
Mesaj tarihi:

Trine 2 yi tek kişi girip kazandığı için (spompas gene :p) bunu giriş giveawayı olarak açıyorum.umarım sonunda mutlu sona ulaşırım!!!

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...