Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 NS2 Reroll buyrun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 şu durumda nss5 aldıgımda fitlenmiş oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 attım nssi bi de benim aktif üyeler için gnomoria çekilişi var fazla insan görmedi galiba onu. isteyen girsin burdan http://www.rafflecopter.com/rafl/share-code/ZjMzYmM4MjEzN2VjMWI4MTA2MzFkZDIwODY2NjYwOjc=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 resimlerine baktım da pek anlamadım ne tarz bir oyun? oynamayacaksan boşa millete engel olmayayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 dwarf fortressın grafikli hali bu, dwarf fortressı bilmiyosan oynamazsın büyük ihtimal. şu an desurada ama steame de gelcek büyük ihtimaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 New request için steamgifts i ikna etmeye çalışıyorum iyimi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 NS2 kimi çıktı la, osmana çıkmadığını söyleyin. giveawaylrede şutlanmış pasif üyeler var, özellikle osman her giveawaye girmiş. bunlara çıkarsa vermeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Anonymous ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 osmana cıktı NS2 sfghduvndfjkldx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Yok artık! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 açtı mı giriş giveaway'i osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 reroll atıldı, dreagloth kazandı. dreagloth giriş giveawayi acmıs mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 açtı torchlight 2. worms kazandığı için kazanma açacak bi tane de. bunla 2 oldu. arkadaş biz ne bahtsızmışız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Robert_Poche said: reroll atıldı, dreagloth kazandı. dreagloth giriş giveawayi acmıs mıydı? dreaglothun girişi var ama 1 tane kazanma giveawayi açması lazım wormsü kazandığı için, giveaway açınca yollarsın ns2yi df demiş zaten oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 trine 2 collectors edition kimse istemiyo galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 çoğu kişide vardır o ya. bende var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ya tüm girişlerden sonra kazananlar bir daha acacağı için çok fazla giveaway yığıldı, giren de olmuyor kazanırsam açarım diye. acaba şu sisteme mi geçsek yol yakınken, herkes 30 gün içinde 1 tane açması zorunlu, girişte anında açılması zorunlu olduğu için gren üye 30 gün sonra tekrar açacak ve bu devam edecek. kazananların tekrar açmasına gerek yok (en fazla 2 tane kazandıysa), ama 3 veya 4 kazanırsa 30 gün içinde 2 tane giveawayi olması gerekecek, yine 2nin katı 6 kazanırsa mesela 3 giveawayi olması gerekecek o ay içinde. şimdi dönersek 2 giveaway açanların kaybı olmaz 4'e kadar kazanırlar, eğer bu ay maks 2 giveaway kazanırsa da, 2. açtığı giveaway bi sonraki 30 gün için sayılır. bakın bu şekilde yürüyen örnek grup veriyorum, google docsunu inceleyin http://steamcommunity.com/groups/snesg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bence iyi olur. bu sistemi takip etmek zor. ama bi yandan da kaliteyi düşürebilir mi? kötü de olsa herkes girer fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 o sistemde çoğunluk her giveawaye girer artık ona yapacak bir şey yok şu ankinde takip çok zor, girip 2 tane aldımı 3 tane açması gerekiyo, onu da hemen yapan insan yok tabii dünyada. hadi 3 tane açsa diyelim hepsi 2 entry üstü olacak mı o da belli değil, iptal olunca tekrar açacak falan filan. yeni sistemde hiç olmazsa 2 tane aldıktan sonra durur girmez 2. hediye vermek istemeyen (inşallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Aslında uygulama mantıklı. Spreadsheetleri güzel ordanda takibi kolay olur.Hem girişler hemde bir sonraki giveaway açma süresi vb. Bence geçebiliriz diğerlerinin bir itirazı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 o spreadsheet nasıl kopyalanır, çalsın biri c/plesin onu adf giriş gireawayi gerekmeden sadece kazanan açsa bizim grupta güzel işleyecekti aslında sürekli 1 giveaway açık devam edecektik basitçe ama giriş giveawayi zorunlu isteyince millet olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Her iki sistemde de olay tamamen üye sayısıyla alakalı. bence üye sayısını arttırmayı düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yok abi ya bizim şu anki sistemi fazla iyimser (veya hiç düşünmeden diyek asdf) yapmışız, 50 üye olsa her 3 günde bir 50 tane aktif giveaway olması gerekiyor yani ayda en az 500 tane! imkansız bile demiyorum hafif kalacak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Trine 2 yi tek kişi girip kazandığı için (spompas gene :p) bunu giriş giveawayı olarak açıyorum.umarım sonunda mutlu sona ulaşırım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 la havle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar