dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Tabii kazananların en azından muadil giveaway ler vereceğini düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 aquila said: olm parasi neyse verin alin istediginiz, ne ugrasiyosunuz. duz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ajmetin expandablesa girsenize olm aehuae btw gnomoria veriyom hayrına http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt#announcements/detail/1047343866342533821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/JTFOX/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 benim FlatOut Space Empires V i rerollayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 rerollayabilirsiniz ne abi, kazanmak istemediğine girmeyecen. bi sürü şey aldın hepsi için açacak mısın kazanma giveawayi? space empires yalan oldu zaten 1 entry iptal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sakin ol şampiyon, 1 entry var diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sakinim zaten de halen girmeye devam ediyorsun her şeye, kuralları biliyor musun onu soruyorum hepsi için açmak gerekiyor yine. flatoutda da 3 entry var, kazandıysan alacan onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 iki tane daha give away acıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 spompas said: contributor only bu, giremiyorum yetmio contributionum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 benim de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 onu sil de kontribütsüz aç bari, girmek isteyen çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 şimdi giriş için actım bi tane, x blades, ikincisini actım risen, Pride of Nations Blocks That Matter yolda New Star Soccer 5 NS2 alabilirm flatout içinde biraz beklemeniz lazm yeni give away için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 pride of nations tamam ama diğeri yıldızlı haberin olsun. henüz almadıysan alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 almak isterse flatout u alabilir, yeni giveaway acacagim zaten. Gordum konusmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 kuralları tebliğ etmek lazım insanlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 yıldızlıların olayını anlamadım yarım yamalak taip ettim forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ok yolluyorum ns2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 eklemek istediğin oyunu giveaway ederken o listeden bak isminin sonunda * varsa geçersiz. bundle'ye düştüğü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ns2 bende var, daha yeni satın aldım, şimdi bunu trade mi edicem yoksa tekrar give away acamam dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 blocks that matter yıldızlı oyun, onları artık gift olsa bile vermiyoruz son kararla http://www.steamgifts.com/bundles/list yani verirsin de zorunlu giveaway olarak sayılmaz ns2yi de kazanmışken niye satın aldınki, normalde alınan hediyenin hesaba eklenmesi zorunlu ama sen yapamayacağın için onu gruba zorunlu giveawaylerinden biri olarak geri verirsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 oynayacağınız oyunlar için girin abi bundan sonra. olan oyun veya oynamayacağınıza girmeyin de isteyenlere haksızlık olmasın. henüz göndermediyse arkadaş reroll yapsın bu seferlik ya da sen zorunlulardan biri yerine yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bundle listesi göstermiş Silp ama onu takip edemezseniz bile Create ederken oyunun yanında * işareti varmı yokmu diye dikkat etmeniz yeterli. Birde bazı oyunlar Bundle kategorisine hemen alınamayabiliyor ama Bundle'ın ne olduğunu herkes biliyor en azından ona göre karar verirsiniz. Zaten zorunlu olarak açman gereken giveaway var. Madem NS2'i de almışsın. Kazandığını regift edersin. Hem grupta o oyunu isteyenler için 2. bir şans daha olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar