Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
liberal said:

biri newfag tuto yapsa ya şuna. mesela steamgifts de bizim grubumuz var mı? nasıl açıyoruz gift başlığı felan. karmaşık geldi biraz.

edit: puanları falan nasıl kazanıyoruz çekilişe girmek için? oyun mu alıp hediye mi etmemiz lazım?
Mesaj tarihi:
moriQ said:

xeno nunkinide ben kazandım ama kendisi tropik bir seyahate çıkmış sanırım (:

sana ulaşmaya çalışıyorum 3 gündür tropik seyahat diyor bak ya :) 1 aydır steame girmemişsin, bi check edeyim dedim önce. neyse yolluyorum maile.

bu arada, http://forum.paticik.com/read.php?62,6298025 te bu da kanıtı!
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

moriQ said:

xeno nunkinide ben kazandım ama kendisi tropik bir seyahate çıkmış sanırım (:

sana ulaşmaya çalışıyorum 3 gündür tropik seyahat diyor bak ya :) 1 aydır steame girmemişsin, bi check edeyim dedim önce. neyse yolluyorum maile.

bu arada, http://forum.paticik.com/read.php?62,6298025 te bu da kanıtı!

ne bilim burdan dürter insan. bf3 d3 derken steam e girmez oldum.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

niye girmediniz lan buna, bi red lameri girmiş almasın o asdf girin

Silp böyle bisürü küçük oyun koyacağına şöyle adam gibi bir Max Payne3 veya Sniper Elite2 basıver de şanın yürüsün:D

sayfabaşı
Mesaj tarihi:
Sypro said:

trade ile daha iyilerini bulursun rahat ol :D

trade çok uğraştırıcı abi gereksiz işsizlik, 30 dolarlık jurassic parkı dead islanda çevirmek için 1 hafta uğraştım nerdeyse. ben uğraşmadan gift almayla daha mutluyum asdf
Mesaj tarihi:
yok ya, ben 1 ay önce açtım thread'i opera'da da ayarladım 5 dakikada bir refresh'le diye. günlük işimin arasında 3-5 saniye bakıp cevap yazıyorum en fazla. onun dışında zaten derdi olan ekliyor. son bir aydır -anneler günü muhabbetine şehir dışında olduğum süre hariç- trade'siz gün geçmedi gibi bişey.
uğraştıran tek şey teklif edilen oyunun farklı ülkelerdeki minimum ve o anki fiyatlarına bakmak, o da maximum 1 dakika tutuyor nereye bakacağını biliyorsan.

Jurassic Park'ın o kadar zaman almasının sebebi de metascore büyük ihtimalle. neticede kötü bir oyunu kimse almak istemez fiyatı ne olursa olsun.
Mesaj tarihi:
abi öyle olmuyo işte. bizde dead space 2 $60, indirime girdiğinde bile alınacak gibi değildi. adamlarda indirimdeyken $2.5'dı. kalkıp kendi fiyatın üzerinden bakarsan zaten yalan olursun.

karışık piyasa. neyse.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...