moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 xeno nunkinide ben kazandım ama kendisi tropik bir seyahate çıkmış sanırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Pati çekilişleri de olmasa bişey kazanamıycam lan sdfg Ekliyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 liberal said: biri newfag tuto yapsa ya şuna. mesela steamgifts de bizim grubumuz var mı? nasıl açıyoruz gift başlığı felan. karmaşık geldi biraz. edit: puanları falan nasıl kazanıyoruz çekilişe girmek için? oyun mu alıp hediye mi etmemiz lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 moriQ said: xeno nunkinide ben kazandım ama kendisi tropik bir seyahate çıkmış sanırım (: sana ulaşmaya çalışıyorum 3 gündür tropik seyahat diyor bak ya :) 1 aydır steame girmemişsin, bi check edeyim dedim önce. neyse yolluyorum maile. bu arada, http://forum.paticik.com/read.php?62,6298025 te bu da kanıtı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 nuclear dawn guest pass isteyen var mı 1 tane kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Xenocide said: moriQ said: xeno nunkinide ben kazandım ama kendisi tropik bir seyahate çıkmış sanırım (: sana ulaşmaya çalışıyorum 3 gündür tropik seyahat diyor bak ya :) 1 aydır steame girmemişsin, bi check edeyim dedim önce. neyse yolluyorum maile. bu arada, http://forum.paticik.com/read.php?62,6298025 te bu da kanıtı! ne bilim burdan dürter insan. bf3 d3 derken steam e girmez oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 niye girmediniz lan buna, bi red lameri girmiş almasın o asdf girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Silphatos said: niye girmediniz lan buna, bi red lameri girmiş almasın o asdf girin Silp böyle bisürü küçük oyun koyacağına şöyle adam gibi bir Max Payne3 veya Sniper Elite2 basıver de şanın yürüsün:D sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 benden başka kimse vermezse anca bu oyunlar kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 trade ile daha iyilerini bulursun rahat ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 100$ ve 20 oyun şartlarını sağlıyorsa playblink davetiye kodunu isteyene yollayabilirim. bambaşka birine gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 steamde total en az 100 dolarlık 20 oyun mu? gönder gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hikayeci ve fizban çok saolun fizbandan geleni kullandım hikayecininki boş duruyo isteyene verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Sypro said: trade ile daha iyilerini bulursun rahat ol :D trade çok uğraştırıcı abi gereksiz işsizlik, 30 dolarlık jurassic parkı dead islanda çevirmek için 1 hafta uğraştım nerdeyse. ben uğraşmadan gift almayla daha mutluyum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yok ya, ben 1 ay önce açtım thread'i opera'da da ayarladım 5 dakikada bir refresh'le diye. günlük işimin arasında 3-5 saniye bakıp cevap yazıyorum en fazla. onun dışında zaten derdi olan ekliyor. son bir aydır -anneler günü muhabbetine şehir dışında olduğum süre hariç- trade'siz gün geçmedi gibi bişey. uğraştıran tek şey teklif edilen oyunun farklı ülkelerdeki minimum ve o anki fiyatlarına bakmak, o da maximum 1 dakika tutuyor nereye bakacağını biliyorsan. Jurassic Park'ın o kadar zaman almasının sebebi de metascore büyük ihtimalle. neticede kötü bir oyunu kimse almak istemez fiyatı ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 esnafsa etiketine bakacak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 abi öyle olmuyo işte. bizde dead space 2 $60, indirime girdiğinde bile alınacak gibi değildi. adamlarda indirimdeyken $2.5'dı. kalkıp kendi fiyatın üzerinden bakarsan zaten yalan olursun. karışık piyasa. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Hocam sen bi tuto yazsana boş zamanında, baya faideli olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 dalga geçtim ben zaten orda yav ehaeh biliyorum rusyada 100 rubleye satılmış jurassic park :), dead island veren bulduğum için şanslıydım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 noldu site kapandımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bozdun bozdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 pb pb pb pb 361c9d39026afcdd0145 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 jonq said: Bozdun bozdun. bu sefer harbiden ben bozdum sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ahaha bakımdayken server kimse girmemiş galiba beleşe kaptım oyunu ffdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar