Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 gençtürksel 1+1 bilet kampanyasına gözlük bedeli dahil değildir denmiş. ne kadara alıp izliyoruz gözlüğü 3d filmlerde acaba? telefonla ulaşıp da öğrenemedim hiçbir kurumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 5kaata aldik cinebonusta bis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 farklı afmler farklı fiyat alıyor o gözlük bedeli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Dior'un gözlükleri çok iyi 250'ye alıyosun.. aynı şekilde Prada'da çok net oda 300kusur bişeydi tam hatırlamıyorum.. link eki ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ckm'de ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cevahir cinebonusta 2 liraydı 1 gözlük ama geri toplamadılar ve daha önceden varsa almak zorunda değilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hmm, sağolun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Cinebonustan rayban çakması 3d gözlükleri aldık 5 TL 3 gün sonra arkadaşlarla sinemaya gittik sadece bende 3d gözlük var yanımda getirmişim, işte gözlük vermiyorlar satın alcaksınız felan diyorum ben salona girdik gözlük dağıtıyolar FAİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 avrupadakiler daha cakal. her seferinde gözlük aldiriyorlar. ama benim gecen seferden vardi ayni gözlük argümani yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 marksman said: Cinebonustan rayban çakması 3d gözlükleri aldık 5 TL 3 gün sonra arkadaşlarla sinemaya gittik sadece bende 3d gözlük var yanımda getirmişim, işte gözlük vermiyorlar satın alcaksınız felan diyorum ben salona girdik gözlük dağıtıyolar FAİL. HEHEHE güzelmiş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dersimi aldım tabi, bundan gayrı gizlice cebimde götürüyorum ama bir gün gözlük verilmeyecek ve ben *cup diye o gözlükleri takcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 marksman said: FAİL. nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bu arada satılan biletlerde ekstra gözlük bedeli alınıyordu eskiden. yanınızda gözlük getiriyor iseniz bileti alırken gişideki insana gözlük masrafını ekletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi cevahir'deki sinemada 2TL'ye veriyorlar gözlükleri, 5TL'yi de geçirmişler galiba sana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Antalya cinebonusda 2 tlye verdiler. Çıkışta adamın biri topluyor ama istersen vermeyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 -pardon gözlükleri alıyoruz +ya giiiit ıııh -beyfendi verir misiniz gözlüğü +ya hayııır istemiyoruuuuum -lütfen beyfendi gözlük bizde kalıyor +ya hııııır ya hayııır istemiyoruuum dediiiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 gözzlüklerin bir ömrü var demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 evet kırana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar