fixmen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Cute said: Ne kanseri idi adam çok hızlı gitmiş : ( Lenf Kanseri. Üzüldüm bende baya, RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Belki saçma gelebilir size ben yeni sezonu izlemicem,Onunla başladı onunla bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 arkadaşımın andy ölümü hakkında durum tespiti sadasdasdas said: vay arkadaş ya, sen git kıriksısa bile gider yap, sen ki batiyatus hanesini kılıçtan geçir ama s*ktirib*ktan kanserden öl. garip bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 gayet klişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dreagloth said: gayet klişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 offffff harbi üzüldüm ya. acaba growth mı kanserini tetikledi bunun, yada kullandılarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 TD)Pentagram said: arkadaşımın andy ölümü hakkında durum tespiti sadasdasdas said: vay arkadaş ya, sen git kıriksısa bile gider yap, sen ki batiyatus hanesini kılıçtan geçir ama s*ktirib*ktan kanserden öl. garip bi dünya arkadaşın 13 yaşında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 var bi 28 galiba. ama demekki hayatı genç yaşıyor hehe neyse konudaki matem dağılmasın.acımız büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 üzüldüm ya, dağ gibi adam gitti lan. zaten diziler devam ederken oyuncu değişmesine kıl olan bi adamım, hepten izleyesim kaçtı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dağ gibi adamdı ya pey arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 üzüldüm lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 spartacus vengeanceda spartacusu oynayacak olan eleman ağzıyla kuş tutsa nafile bu saatten sonra. diziyi andy ve batiatus dayı için izliyoduk, artık ikisi de yok. ne izlicez şimdi, vampire diaries mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ulan iyileşicek/iyileşti haberini beklerken olmadı ya. hani ölse üzüleceğim 1-2 oyuncu var biride bu adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sam said: huun said: ne pis hastalık şu kanser. tam kurtardım derken, 2 ayda gidiyorsun. nhl o kadar lanet birşey ki. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ulan günüm bok gibi gecti lan bu haber yüzünden yazık yaw hatırladıkca üzülüyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi rakı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 2. sezon tanıtım videolarında adamımızın başkası tarafından değiştirildiğini görünce kesin yapımcılardan çok para istedi açgözlülük yaptı diye sövdüm saydım günahını aldım. o karaktere cük diye oturan adamdı ya. yazık olmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 :( kill them all spartacus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ünlülerin bu tarz haberleri genelde mutlu sonla sonuçlanıyordu özellikle genç olanların atlatır diyordum yazık olmuş. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Evet ya Türkiyede parası ve ünü olanlar, daha doğrusu daha çok para ve kaybettiklerini ünü geriye isteyenler 2-3 yılda bir kanseri yeniyordu. Magazin dünyası ne güzel. Ama gerçek hayat öyle değilmiş, üzüldük andy ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 miğde bulandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ayıp yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar