Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ekşisözlük ve twitterda bir saldırı lafları dönüyor, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma komutanlığına saldırıldığı, şehir içinde çatışma olduğu ve 14 yaşında bir çocuğun öldüğü haberleri var ama herhangi bir haber sitesinde birşey bulamadım. İsrailli bakanın laflarını doğru mu yanlış mı diye kontrol etmeden veren ntvmsnbcde bile birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 vizyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 allah kahretsin, konu dışındayım snaıyordum. kusura bakmayın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 taşınır şimdi ama dediğin olay bu konu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 açılmıştı dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 değişik bir vizyondan mı bakalım olayalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 vizyon modları da ne tembelmiş be arkadaş, bir hata yaptık düzeltmediler suratımıza suratımıza vuruluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 rica ettik, "hemen kapatmayın, önce biraz ezelim." diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cast ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 sedattore Şaredarê Şemzîna (Şemdinli Bld. Bşk.) [Mayor of Şemdinli] Parêzer (Avukat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar