elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dom foto isteruk[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: kavel, 26 Eylül 2004 11:52 tarihinde demiş ki: Ehm buyrun bu da benim oda. Tv kartım var fakat kullanmıyorum. Kutusunda duruyor çünkü iş yaparken beni çok yavaşlatıyor. (Hem makinayı hemde beni.) ps : NoteBook benim değil kuzenin. ahaha odaya bak :) savasta cephe olarak kullanilmis gibi :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 eski bi resim ama çok değişiklik yok(hersey gene aynı yerde) sadece kasa monitör fln değişti bu pc yide sakaryaya götürdüm . resimde cıkmayan cektigim yerin arkasında da yatagım var ve kitaplıgım fln var[signature][hline]Grandmaster HamburgerDynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 iste acıklamalı bir sekilde odam![signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Ferrero, 26 Eylül 2004 00:00 tarihinde demiş ki: Nasıl bir duygudur acaba böyle bir odada yatıp kalkmak? Asosyal bi duygu olmalı[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Gimli, 26 Eylül 2004 12:19 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 26 Eylül 2004 00:00 tarihinde demiş ki: Nasıl bir duygudur acaba böyle bir odada yatıp kalkmak? Asosyal bi duygu olmalı lol +1 :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 muhahahh ... süper bişi konu anlatımlı.....[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: kRaL_aRtHuR, 26 Eylül 2004 12:20 tarihinde demiş ki: muhahahh ... süper bişi konu anlatımlı..... eheh paintin gucu :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dom okadarda ahım şahım bişey değilmiş eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sıradan bi oda...çok düzenli...düzenli odayı sevmem...[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bence guzel en azından dagınık degil.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ufak bir ayrinti, wireless network soz konusu.. eh kaciniz bu mesaji yataktan okuyor? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ben şu an yataktayım lap topta yanımda eheheh :D laptopumla uyuyorum umarım gece bişi olmamıştır yoksa yoksa :([signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dom yataamdan okuyamıyorum ama ekranı birazdaa yaklaştırsam okurum sanırım :P bu da benim odamın bi bölümü azıcık dağınık kusura bakmayın hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 @bellow heheh[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dominic odan çok düzgünmüş benimkide eskiden öyleydi sonra ben odada yaşamaya başladım:D[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 doma ozendim yani benim odam da oyle duzgun olsa keske. kavel odasinin bi kac resmini koymus ben koyayım dedim umarım kızmas. www.youngdes.com/Odam1.jpg www.youngdes.com/Odam2.jpg [signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 öeh[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu ne biçim oda...oda bile demek istemiom...biras topla olm annen bişi demio mu?[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 of keske koymasaydım kavel sççak azıma pardon kavel :utaniem:[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 herkes ailesiyle yasamiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 guzel hersey elının altında[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bunalımdaydım Yalnızdım Masa ve sandalye dışında (birde ADSL) hiç eşyam yoktu. Lord Soth'un Sithicus'ta geçirdiği 15 sene gibi bir haldeydim. Evden dışarı sadece yemek almak için çıkıyordum. Özetle hem kendimi hem odayı çok güzel dağıtmıştım.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 eheh o da guzel :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar