Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Aman ha kulak işini yabana atmayın. On seneye yakındır ceremesini çekiyorum. Kronik çınlama var iki kulağımda da. Hayattan bezdirir adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 meraek edipte kulak mantarı diye aramayın emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 6 yıl önce yıkatmıştım öyle hastaneden çıkıp karşıdan karşıya geçince yarasa gibi hissettim ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben bi otelin havuzundan dolayı iç kulak enfeksiyonu geçrmiştim çocukken kulağımdan kan fln gelmişti hayvani bi ağrıydı bir gece boyunca yatakta kıvranmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben tatili erken bitirmek zorunda kaldım antibiyotiğe başlayınca (alkolle antibiyotik karışınca çok uyku getiriyo hiç sevmiyorum o olayı), bi de doktor yüzme suya girme tehlikeli diyince iyice fena oldu. dış+ortakulak iltihabı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 off pis herif ya. pislikten kulağında kocaman mantar çıkmış bi de anlatıyor utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 sac nasil gitmis yapismis nasil bir sanstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ne şansı pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kulak temizleme (rahatsız edebilir) http://www.youtube.com/watch?v=O5yJQf6uukY&feature=related Şunu izleyin, insan acaip rahatlıyor izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben pek rahatlamadım aksine içim kalktı :p spoiler'a aldım video'yu yalnız ne kir çıktı ya, benden de öyle kir çıkar mı acaba diye düşündüm de çıkmaz heralde, kulağımda öyle bişey olsa sağır olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Neler beler çıkıyor, birde burun kurtlarına bak. Bir burundan nasıl o kadar kurt çıkıyor inanamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 O video'daki de bildigin mantar iste. Buyumus orda, kulak akintisi ile birlesip kaliplasmis. Benim durumum o kadar kotu degildi neyseki. Diger turlu baya baya can yakiyor onun temizlenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Geçmiş olsun, boyun ve boyundan yukarıda olan her türlü hastalık adamı yiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 10 metreden denize atlayınca kulakların rodaj devresi bitiyor tavisye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 forgiver said: 10 metreden denize atlayınca kulakların rodaj devresi bitiyor tavisye ederim 1 metreden bile atlayınca meme yapıyor. meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar