KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ben hayal kırıklığına uğrdım üstelik bu özel konsol eklenmiş hali west coast customs tarafından orjinali dahada sağde,pedallar falan bu şekilde değil vs.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Çok kalabalık olmuş. Daha sade olmasını beklerdim. 300+ km ile giderken cd player kurcalamak pek akıl karı deel. Zaten Enzo cadde arabası deildir. Konfor diorsan alırsın bi Modena, açarsın dımtısı.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Resim çıkmamış.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 çıkmış yaw belki sende bi çıkmamıştır kas biraz :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bana hoş gibi geldi ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bana göre hiçbir safkan spor otomobilde konfor ekipmanı yada abs asr gibi sistemler bulunmamalı.Bunun için bugünlerde görebildiğim birkaç safkan spor var.Vauxhall VXR,Lamborghini Diablo,Dodge Viper.Merc.SL serisi ilk üretildiğinde çok tutulmuştu çünkü arabada motor dışında nerdeyse hiçbir şey yoktu vede bu,o arabanın ruhunu yansıtıyordu mercedes ne zaman SL serisine havalandırma ve teyp koydu o zaman,tutucu spor otomobil hayranları buna çok karşı çıktı satışlar yüzde yetmiş aşağı indi çünkü artık o bir safkan değildi ve hiçbir zamanda o eski satış grafiğini yakalayamadı. Ferrarinin araçta uyguladığı şey bu.Gerçek bir spor otomobil sade olur.Şimdi otomatik klima koysalar hoşmu dururdu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ferrari burada direksiyondan değişen dokunmatik vites kullanmış çünkü enzo ferrarinin formula concepti üzerine oluşturduğu bir otomobil.Ayrıca şu kesinki vites değiştirmeden alınan zevk konusunda ferrari her firmadan öndedir çünkü birçok modellerinde hala metal parmaklıklı krom kaplama vites kullanır ve her değiştirmedê 'şlık şlık' sesini duyabilirsin.Yoksa Porsche'de birçok modelinde direksiyondan kumanda edilebilen şanzıman sistemi kullanır...911 nserisini incelemn yeterli bunu görmek için.[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club [Bu mesaj ahmet273 tarafından 24 Eylül 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 arabanın yarısından fazlası yürüyen aksam zaten içindeki, insanlara küçücük bi alan kalıo koymak istesede bu küçcük yere ne koycakki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yeni audi tt nin cift debriyajli sistemi haric butun arabalarda oyle bir arabayi surecek surucu manuel daha hizli vites attirabilir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Silthanas, 24 Eylül 2004 15:17 tarihinde demiş ki: gercek spor otomobil direksiyondan vitesli olmaz Böyle yapmalarının sebebi tamamen F1 teknolojisiyle ve mantığıyla üretilmiş olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 adam yapmış bitirmiş daha ne konuşuyoruz :) ha ayrıca bence çok güzel özellikle direksiyonun şekli bitirdi beni. diyoki sana bu direksiyon 60 dereceden fazla dönmez dar sokaklara girme :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 300+km konsolde göz kamastiran bi konsol akil kari olamaz[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu arabada acep turbo warmı(f1 consepti ya merak ettim)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 araç 6.0 litre atmosferik 660 beygir/7800dd 657 nm/5500dd ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Direksiyonun ne kadar döndüğü değil tekerleklerin ne kadar dönebildigi daha önemli. Ayrıca direksiyon stilinin neresinden cıkardın 60 dereceden fazla direksiyonun dönemeyeceğini. Gayet kolay kullanıma uygun bir direksiyon tipi var arabanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar