Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enzo İç Mekan

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

Çok kalabalık olmuş. Daha sade olmasını beklerdim. 300+ km ile giderken cd player kurcalamak pek akıl karı deel. Zaten Enzo cadde arabası deildir. Konfor diorsan alırsın bi Modena, açarsın dımtısı.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

bana hoş gibi geldi ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre hiçbir safkan spor otomobilde konfor ekipmanı yada abs asr gibi sistemler bulunmamalı.Bunun için bugünlerde görebildiğim birkaç safkan spor var.Vauxhall VXR,Lamborghini Diablo,Dodge Viper.Merc.SL serisi ilk üretildiğinde çok tutulmuştu çünkü arabada motor dışında nerdeyse hiçbir şey yoktu vede bu,o arabanın ruhunu yansıtıyordu mercedes ne zaman SL serisine havalandırma ve teyp koydu o zaman,tutucu spor otomobil hayranları buna çok karşı çıktı satışlar yüzde yetmiş aşağı indi çünkü artık o bir safkan değildi ve hiçbir zamanda o eski satış grafiğini yakalayamadı.

Ferrarinin araçta uyguladığı şey bu.Gerçek bir spor otomobil sade olur.Şimdi otomatik klima koysalar hoşmu dururdu sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrari burada direksiyondan değişen dokunmatik vites kullanmış çünkü enzo ferrarinin formula concepti üzerine oluşturduğu bir otomobil.Ayrıca şu kesinki vites değiştirmeden alınan zevk konusunda ferrari her firmadan öndedir çünkü birçok modellerinde hala metal parmaklıklı krom kaplama vites kullanır ve her değiştirmedê 'şlık şlık' sesini duyabilirsin.Yoksa Porsche'de birçok modelinde direksiyondan kumanda edilebilen şanzıman sistemi kullanır...911 nserisini incelemn yeterli bunu görmek için.[signature][hline]www.overtuned.com

Overtuned Modification Club

[Bu mesaj ahmet273 tarafından 24 Eylül 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adam yapmış bitirmiş daha ne konuşuyoruz :) ha ayrıca bence çok güzel özellikle direksiyonun şekli bitirdi beni. diyoki sana bu direksiyon 60 dereceden fazla dönmez dar sokaklara girme :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...