goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 katıldım mayonez gargarası ilişkiden sayılıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kaede said: stdnin türkçesi ne ki cybh mı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 mayonez gargarası ilişkiden sayılıyor diye düşünüldüğü için 18'den önce diyenlerin sayısı patlamış diye düşünüyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 cinsel ilişkiye 18'den önce yapılan mayonez gargarası ile girmek hem de Türkiye'de. işte bunu kafam almadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ardeth, 18'den önce 60 küsür kişinin cinsel ilişkiye girmesini kafan alıyor da mayonez gargarasını niye almıyor? Hiç mi duymadın hesapta bekaretini korumak adına erkek arkadaşına mayonez gargarası yapan ablaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 google da arattım bulamadım o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ney ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 mayonez gargarasını soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben tarif etmeyim sen anlat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sayılıyomu sayılmıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 blow devamını sen getir nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi ne kadar iğrenç ne kadar aşağılık bi lafmış ilk defa da sizden duydum. nası iğrendim belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 googleda "Cinsel ilişki" verecekler buraya gelecekler. zaten kiz az offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abazan detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 tesekkür ederim. forumda kiz sayisi gercekten az bu degismeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mayonez gargarası pati trademarkı ya. Dragonın lafı falan ama, bence site olarak hak sahibi olabiliriz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ben de pati'de öğrenmiştim bu mayonez gargarasını. Mevzu Bukake'miydi, neydi? Aaa!!!Sahiden, bukake'yi de buradan öğrenmiştim be yav?!?! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Seele said: tesekkür ederim. forumda kiz sayisi gercekten az bu degismeli bence. ya aslında kız-erkek anketi yapmak da aklımdan geçiyor ama doğrudan adminler söylesin kaç üye kız, kaç üye erkek; anket yapmaktan kurtulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://www.uzmantv.com/uzaylilar-cinsel-iliskiye-giriyor-mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya bu Haktan Aktoğan'da bu işlerden ne para kazandı be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abiiii mayonez olayını yeni duyuyorum iğrendim of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Abi bukkake çok değişik birşey nasıl bir fetişse artık :D Kızlara söyleyince içleri kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 silin la biz boşuna mı 18 den sonra dedik ilişki yaşına başka şeylerin kabul olduğunu bilseydim bende 18 yaşı işaretlerdim :D Ters ilişki kabul oluyor mu peki ilişki olarak o da var şimdi bilmeyen genç arkadaşlar öğrensin,hani mayonez gargarası oluyosa o da olur gerçi düz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 İşte bizim kızlarla yabancı kızlar arasındaki temel farklardan biri de bu Ramses. Elin kızı akıllı. Kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyor, bizim kızlar zaten yatakta çarşaf rolü yaparlar, bir de aktiviteyi arttıracak bu türden mevzulara "ııyyyy!" dedikleri zaman asıl kaybeden kendileri oluyor. Çünkü delikanlı adam kafaya koymuşsa mayonez gargarasını da, bukakeyi de yapacağı kızı bulur. Edit: ya işin aslı, bu bukake benim de midemi kaldırıyor, hiç yapmadım, yapmam da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar