Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinsel ilişki yaşı anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth, 18'den önce 60 küsür kişinin cinsel ilişkiye girmesini kafan alıyor da mayonez gargarasını niye almıyor? Hiç mi duymadın hesapta bekaretini korumak adına erkek arkadaşına mayonez gargarası yapan ablaları?
Mesaj tarihi:
Seele said:

tesekkür ederim. forumda kiz sayisi gercekten az bu degismeli bence.

ya aslında kız-erkek anketi yapmak da aklımdan geçiyor ama doğrudan adminler söylesin kaç üye kız, kaç üye erkek; anket yapmaktan kurtulayım.
Mesaj tarihi:
silin la biz boşuna mı 18 den sonra dedik ilişki yaşına başka şeylerin kabul olduğunu bilseydim bende 18 yaşı işaretlerdim :D
Ters ilişki kabul oluyor mu peki ilişki olarak o da var şimdi bilmeyen genç arkadaşlar öğrensin,hani mayonez gargarası oluyosa o da olur gerçi düz mantık
Mesaj tarihi:
İşte bizim kızlarla yabancı kızlar arasındaki temel farklardan biri de bu Ramses.
Elin kızı akıllı. Kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyor, bizim kızlar zaten yatakta çarşaf rolü yaparlar, bir de aktiviteyi arttıracak bu türden mevzulara "ııyyyy!" dedikleri zaman asıl kaybeden kendileri oluyor. Çünkü delikanlı adam kafaya koymuşsa mayonez gargarasını da, bukakeyi de yapacağı kızı bulur.

Edit: ya işin aslı, bu bukake benim de midemi kaldırıyor, hiç yapmadım, yapmam da :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...