di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Selam genclik, Havadan gelen bi para var hesabimda. Alisveris yaptigimiz bir patinin gondermis olma ihtimali yuksek ama gunler gecmesine ragmen ben gonderdim diye cikmadi. Ben de burdan durtuyorum, belki gorur de aklina gelir belki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ben olsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kaç para çok para mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ben yolladım, harçlık olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 alışveriş falan ne ayaksınız gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 2 meşe fazla vermişsin, ben yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 dönem içi işlemlerde kimin attığı ve başlık gözükmüyor mu? gözüküyor da amaaaann adam atmış bende yerim mi diyorsun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ben gordermedim ama 15 eylule kadar sahibi cıkmazsa benim sayıp hostingi uzatırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ben gonderdim, git bi tras ol, adama benze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 sen sus lan kel. paran mı var da gonderiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 olsa gonderirdim, onemli olan dusunmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ben de gönderttim bikaç gün oldu tabi. 35 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bence söylemeyin siz yollasanız da, baksana hanginiz gönderdiniz lan!? diyor. Az gelmiş dövücek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Todesengel said: dönem içi işlemlerde kimin attığı ve başlık gözükmüyor mu? gözüküyor da amaaaann adam atmış bende yerim mi diyorsun? :D Yok hacim ATM'den yatmis, gorunmuyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Dynun said: ben de gönderttim bikaç gün oldu tabi. 35 $ Ifsa etmeseydin lan iliskimizi, durtseydin ya benim o diye. Operim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 wastyrx said: Bence söylemeyin siz yollasanız da, baksana hanginiz gönderdiniz lan!? diyor. Az gelmiş dövücek.. Hanginiz gonderdi yapraam desem daha mi samimi bulacaktin ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Geçenlerde biri sana para gönderecem gönderecem bir türlü zaman bulamıyorum falan diyordu. Hatta arada unutmamak için başlık açmıştı. Belki odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ahanda Koraxdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 benim lan uzatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ahahaha hala ödememiş mi korax? :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 di said: wastyrx said: Bence söylemeyin siz yollasanız da, baksana hanginiz gönderdiniz lan!? diyor. Az gelmiş dövücek.. Hanginiz gonderdi yapraam desem daha mi samimi bulacaktin ? =) Öyle deseydin seni bıçaklar sonra intihar ederdim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben yolladım la sil yani benim borcu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben göndermedim. beni sil şüpheli listenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben de gondermedim ama mesela sen bana gondersen cok guzel olur mesela... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bende geçen birine para yatırdım ama kim oldugunu bilmiyordum. Meğersem senmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar