knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 betada oynayan arkadaslar betaya dahil olamayip oyun piyasaya cikinca basliycak olanlar icin soyle yardimci yazilar hazirlasa.İlk 5-10 level oyuna isinma asamasinda hangi questler yapilmali falan en azindan oynadiginiz karaktere gore bildiginiz questler nasil kolayca ilk levelar atlanilir yada atlanmalimi vs vs. gibi seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sağlam bi bağlantın varsa juniorx nickli bi beta playerın kaydettiği videoları aşağıdaki linkte bulabilirsin hemen hemen her race ve clas la ilk 10 level a kadar oynuyo fikir edinmen açısından yardımcı olur büyük ölçüde onun haricinde hepsini anlatmak zor olur istersen sen düşündükleri sor atıyorum dwarf warrior die bilgisi olan zaten anlatır http://worldofwarcraft.4players.de:8080/juniorx3videos.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sagol sunlari dowloada koyim yatarken seyrederim sonra:) genede yazili turkce birseyler yapilinabilirse hos olur en azindan ingilizceyi cok iyi bilmeyen yada tembel olan arkadarlar icin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 aynı problemden ben de muzdaribim almanca okuyorum herkes ingilizce link veriyo :) dikkat ettiysen verdiğim link hem ingilizce hem almanca sora sağolsun bi arkadaş almanca link verdi her şey almanca şahane bu arada eminimki o videolar seni kesmicek yenilerini isticeksin çünkü ben açlığımı toplamda 3.8 gb lik videoyla bile gideremedim [Bu mesaj ucunbiri tarafından 26 Eylül 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o verdiği linkte zaten şöyle şöyle diye gösteriyodu galiba geçen gün indirdiğim öyleydi craft ile ilgili olan anlarsın ne yapıp yapmıycağını izleyince :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 benim de video arşivim 2 gb'ı geçti, gittikçe de büyüyor ama ucunbiri'nin dediği gibi yetmiyor. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 64 kb kablo ile biraz zaman alicak indirmek ama oyunun cikmasinada 1 aydan fazla var rahat rahat indiririz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ya bende şu die guild movielerını dl ettım yuh yanı Maule aşmış rogue harbi gazlık :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 seçilirsek betaya yardım ederiz elimizden geldince her classı oynarız tabi once seçilelim :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ah bi seçilsek lineage de türk adreslere değil alman adreslerine vermişlerdi ben alman adresi vermiştim arkın 3 saat sonra active edilmişti inşallah bunda da öyle sorun olmaz[signature][hline] Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer . Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Oyun çıkıcak ama ben çıktığı gibi oynayamıycam :( Ama okul yaz tatiline girmeden 2 Hafta önce siparişi vericem ve okul yaz tatiline girdiğinde 3aylık WoW çılgınlığına başlıyacğm(biraz geçte olsa ) Zaten yaz bitince Öss mağduru olmamak için 9 aylık sabır testine giricem en azından ondan önceki 3 ayı wow la geçirmek hem beni rahatlatıcak hemde güzel olucak yaz gelsede WoW oynasak Ayrıca videoları yüklemeye başlıyorum umarım güzeldir [Bu mesaj Delyyyy tarafından 26 Eylül 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 26 Eylül 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 haha benim okul derdi olmadığı için ne zmn çıkarsa başlıcam (uni rahat bizim) ama çıkmıyor oyun bi turlu oyun çıkana kadar oyalıcak başka oyun da yok şu an piyasadaki mmorpglerin hepsi berbat yani bi tanesinde iş yok...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 26 Eylül 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya aslında öle nevbi guide a ihtiyaç yok, çok kolay alışıyorsunuz, . yani karakteri yaratıp giriyorsunuz 2 adım ötenizde 2-3 tane npcnin kafasında quest ünlemleri + çantanızda bi quest yaratan item oluyor. zaten bu ilk questlerin hemen hepsinin devamı var yani aynı adama 1-2 kere daha gidip geliyorsunuz bu esnada yakın çevreyi keşfetmiş oluyorsunuz, bi bakmışınız lvl 7-8 olmuşunuz zaten. zaten düzgün itemlar ve hızlı lvl atlamak için tüm questleri yapmanız lazım seçmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yukarıdaki mesajdan da anladığınız gibi Norak nispet yapıyo çünkü o oynadı rahat tavrına dikkat edin :D o değil de abi en çok öss koyuyo bana zaten benim sınav bu sene tek amacım sağlam bi yere girmek sebebi ise belli : rahat rahat gözlerim uykusuzluktan deliklerinden düşene kadar wow oynamak çünkü kazanamazsam başımın etini yerler bana oyun haram olur :D edit : 3.8 gb oldu ama ben hala video arıyorum bu arada yeni url keşfeden varsa ne yapması gerektiğini biliyo :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 26 Eylül 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 wow da level atlamak bu kadar kolay mı? 1 bikaç günde level 7-8 oluyoruz? level 60 max oluyodu galiba en fazla 1 ayda level 60 olunur o zaman?[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 level arttıkça kasması zorlaşır o kadar da değil 1 ayda level 60 olmak nereye kardeş[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 10 günde 45+ olduklarına göre...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 1 ayda lvl 60 olunur... Kolay degil ama olunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sen baya yanlış kapmışın olayı lvl 15 i 1.5 satte görürsün deli gibi oynarsan strees test playerların tanık olduğu gibi 10 günde 45 de olursun ama 60 olmak nerden baskan 1 ayını alır gibime geliyo çok kasman lazım[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 1 ayda 60 olursun ama sağlam ve düzenli bi grup lazım hep online olacak, priest olcak özellikle, hatta 2 tane olsun mümkünse :) bide questleri bilicen ki zaten hepsi nette var. ben stresstest in ilk günü 7-8 saatte lvl 13 olmuştum. zaten blizzard; "asıl content lvl 60tan sora pvp olayında olcak abanıcaz konuya" demişti geçen hafta :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Yavas yavas kasariz, acelesi yok :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yeni patch çıkıp lvl cap 55 den 60 çıktıktan 4-5 gün sonra en az 15-20 lvl 60 ı tthotbot ta gördük arkadaşla. millet nassı oynuyosa artık deli ediyolar benide. sabır bea kardeşim biran önce 60 a dayanınca ne olcekki bi sonraki patch i beklicen ondan sonrada 60 da kalacan öle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bu lvl alma olayını daha kazık hale getırmelerı lazım ne demek 1 ayda lvl 60 cok sacma gunde 10 saat oynayan adam lvl 60 oh bole guzel[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aksine blizz. çok memnun bu olaydan :) forumlarda söylediler. amaç zaten lvl kasmak değil o olay 1-2 ayda biticek. lvl kasmaktan baymayacak millet. sora yüksek lvl questler, raidler, savaşlar, pvp, dragonlar vb vb. oyun asıl orda başlıcak kanaatimce. diğer oyunlar gibi düşünmeyin :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ha evet dogru ekşın sonra baslıyor :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar