Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

newbie guide?

knight_of_rose

Öne çıkan mesajlar

betada oynayan arkadaslar betaya dahil olamayip oyun piyasaya cikinca basliycak olanlar icin soyle yardimci yazilar hazirlasa.İlk 5-10 level oyuna isinma asamasinda hangi questler yapilmali falan en azindan oynadiginiz karaktere gore bildiginiz questler nasil kolayca ilk levelar atlanilir yada atlanmalimi vs vs. gibi seyler
Sosyal ağlarda paylaş

sağlam bi bağlantın varsa juniorx nickli bi beta playerın kaydettiği videoları aşağıdaki linkte bulabilirsin hemen hemen her race ve clas la ilk 10 level a kadar oynuyo fikir edinmen açısından yardımcı olur büyük ölçüde onun haricinde hepsini anlatmak zor olur istersen sen düşündükleri sor atıyorum dwarf warrior die bilgisi olan zaten anlatır
http://worldofwarcraft.4players.de:8080/juniorx3videos.php
Sosyal ağlarda paylaş

aynı problemden ben de muzdaribim almanca okuyorum herkes ingilizce link veriyo :) dikkat ettiysen verdiğim link hem ingilizce hem almanca sora sağolsun bi arkadaş almanca link verdi her şey almanca şahane bu arada eminimki o videolar seni kesmicek yenilerini isticeksin çünkü ben açlığımı toplamda 3.8 gb lik videoyla bile gideremedim

[Bu mesaj ucunbiri tarafından 26 Eylül 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o verdiği linkte zaten şöyle şöyle diye gösteriyodu galiba
geçen gün indirdiğim öyleydi
craft ile ilgili olan
anlarsın ne yapıp yapmıycağını izleyince :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

ah bi seçilsek
lineage de türk adreslere değil alman adreslerine vermişlerdi
ben alman adresi vermiştim arkın 3 saat sonra active edilmişti
inşallah bunda da öyle sorun olmaz[signature][hline] Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer . Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çıkıcak ama ben çıktığı gibi oynayamıycam :(

Ama okul yaz tatiline girmeden 2 Hafta önce siparişi vericem ve okul yaz tatiline girdiğinde 3aylık WoW çılgınlığına başlıyacğm(biraz geçte olsa ) Zaten yaz bitince Öss mağduru olmamak için 9 aylık sabır testine giricem en azından ondan önceki 3 ayı wow la geçirmek hem beni rahatlatıcak hemde güzel olucak

yaz gelsede WoW oynasak

Ayrıca videoları yüklemeye başlıyorum umarım güzeldir

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 26 Eylül 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 26 Eylül 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haha benim okul derdi olmadığı için ne zmn çıkarsa başlıcam (uni rahat bizim) ama çıkmıyor oyun bi turlu oyun çıkana kadar oyalıcak başka oyun da yok şu an piyasadaki mmorpglerin hepsi berbat yani bi tanesinde iş yok...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 26 Eylül 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında öle nevbi guide a ihtiyaç yok, çok kolay alışıyorsunuz,
. yani karakteri yaratıp giriyorsunuz 2 adım ötenizde 2-3 tane npcnin kafasında quest ünlemleri + çantanızda bi quest yaratan item oluyor. zaten bu ilk questlerin hemen hepsinin devamı var yani aynı adama 1-2 kere daha gidip geliyorsunuz bu esnada yakın çevreyi keşfetmiş oluyorsunuz, bi bakmışınız lvl 7-8 olmuşunuz zaten.

zaten düzgün itemlar ve hızlı lvl atlamak için tüm questleri yapmanız lazım seçmeden :)
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdaki mesajdan da anladığınız gibi Norak nispet yapıyo çünkü o oynadı rahat tavrına dikkat edin :D
o değil de abi en çok öss koyuyo bana zaten benim sınav bu sene tek amacım sağlam bi yere girmek sebebi ise belli : rahat rahat gözlerim uykusuzluktan deliklerinden düşene kadar wow oynamak çünkü kazanamazsam başımın etini yerler bana oyun haram olur :D
edit : 3.8 gb oldu ama ben hala video arıyorum bu arada yeni url keşfeden varsa ne yapması gerektiğini biliyo :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
]icq : 783670

[Bu mesaj ucunbiri tarafından 26 Eylül 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

level arttıkça kasması zorlaşır
o kadar da değil 1 ayda level 60 olmak nereye kardeş[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

sen baya yanlış kapmışın olayı lvl 15 i 1.5 satte görürsün deli gibi oynarsan strees test playerların tanık olduğu gibi 10 günde 45 de olursun ama 60 olmak nerden baskan 1 ayını alır gibime geliyo çok kasman lazım[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
]icq : 783670
Sosyal ağlarda paylaş

1 ayda 60 olursun ama sağlam ve düzenli bi grup lazım hep online olacak, priest olcak özellikle, hatta 2 tane olsun mümkünse :) bide questleri bilicen ki zaten hepsi nette var.

ben stresstest in ilk günü 7-8 saatte lvl 13 olmuştum.

zaten blizzard; "asıl content lvl 60tan sora pvp olayında olcak abanıcaz konuya" demişti geçen hafta :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

yeni patch çıkıp lvl cap 55 den 60 çıktıktan 4-5 gün sonra en az 15-20 lvl 60 ı tthotbot ta gördük arkadaşla. millet nassı oynuyosa artık deli ediyolar benide. sabır bea kardeşim biran önce 60 a dayanınca ne olcekki bi sonraki patch i beklicen ondan sonrada 60 da kalacan öle .
Sosyal ağlarda paylaş

aksine blizz. çok memnun bu olaydan :) forumlarda söylediler.

amaç zaten lvl kasmak değil o olay 1-2 ayda biticek. lvl kasmaktan baymayacak millet.

sora yüksek lvl questler, raidler, savaşlar, pvp, dragonlar vb vb. oyun asıl orda başlıcak kanaatimce. diğer oyunlar gibi düşünmeyin :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...