Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 dünya uzayda olduğu için uzaylıyız ama dimi çakaaaaaaaaaaaaaal
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sonuçlar açıklandı cevap d ymişşşşşşşşşşşşş
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 fede said: ispatlarsam ben bir hayvanmışım dersin ama
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kendimi alıntılıyorum bana öm geliyor düşünemiyorum ben ya ondan adminler bize hayvan muamelesi yapıyorlar
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kavurma said: @skyfire : öküzde çiftleşiyor sende o zaman sen bir öküz müsün? bunu mu demek istiyorsun? @fede : dostum, insanlık tarihini açta oku üzerinde yaşadığın topraklarda önceden büyükbabanlar mı yaşıyordu binyıllar önce? öküz değil ama hayvanız elbette
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 İspatladığın olay nedir? Pardon?
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 içimde rasim ozan kütahyalı varmış lan benim http://www.haberfx.net/images/author/14_b.jpg
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Resmen demogoji yapıyorsun, ispatlayabildiğin hiçbirşey yok müfteri olduğunu söylemen gerekiyor şimdi hadi seromoni yapıyoruz.
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 noldu fede http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2009/10/obama-drinking-a-drink-from-a-drink-cup1.jpg
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 zencilere hayvan mı dedin. bastım ünleme
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayahahahaha :D Helal sana erkek
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Polyushka niye bu kadar atarlı lan konuda, evladım küçükken aileni kaybettin ormanda hayvanlar mı büyüttü seni
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 biz çok üstünüz o aptal hayvanlara göre. onları çiftliklerde yetiştirip yiyoruz, sirklerde selam verdirtiyoruz, üstüne binip kırbacı basıyoruz. sefiller işte
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 böcükler dövüyor yanlız bizi kafaları basmıyor ama sonunda onlar kazancak
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hayvanlar seçme farkındalığına sahip olmadan besin zincirini yaratırken , biz iradeyle aynı şiddetin parçası oluyoruz.Hayvanlar mı daha aşşağıda insanlar mı bilemedim
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AhVoA3haoNE
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kavurma said: tamam fede bana bir öküzün araba icat etme ihtimalini söyler misin? görende arabayı sen icat ettin sanıcak, bu halde bi öküzden farkın yok zaman :O
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hedehodohop said: Hayvanlar seçme farkındalığına sahip olmadan besin zincirini yaratırken , biz iradeyle aynı şiddetin parçası oluyoruz.Hayvanlar mı daha aşşağıda insanlar mı bilemedim abi Z hayvanı gelip Ynin soyunu kurutmadan onu dilediği şekilde kullanıyorsa Z>Y buna göre en üstte biziz işte. hastamızı da yaşatıyoruz, sakatımızı da geride bırakmıyoruz. doğada sakat veya yaşlı veya yaralı veya hasta bi hayvanı kimse korumaz. biz koruyoruz..
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hem düşünüyoruz hem vicdanlıyız yardımseveriz nasıl bir hayvanız ulan
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 dasaaa said: hedehodohop said: Hayvanlar seçme farkındalığına sahip olmadan besin zincirini yaratırken , biz iradeyle aynı şiddetin parçası oluyoruz.Hayvanlar mı daha aşşağıda insanlar mı bilemedim abi Z hayvanı gelip Ynin soyunu kurutmadan onu dilediği şekilde kullanıyorsa Z>Y buna göre en üstte biziz işte. hastamızı da yaşatıyoruz, sakatımızı da geride bırakmıyoruz. doğada sakat veya yaşlı veya yaralı veya hasta bi hayvanı kimse korumaz. biz koruyoruz..Türler arası karşılaştırma yapıyorum.Bir aslan geyik avlıyamadan yaşıyamaz ama insan hayvanları fabrikalarda besleyip besleyip kesmeden de yaşıyabilir,boğa güreşi izlemeden de yaşıyabilir,başka türleri çiftleştirip satmadan da yaşıyabilir..vs
Öne çıkan mesajlar