DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Arkadaşlar t3 cloak fitli loki ile görev yapan arkadaşlara shield basmayı düşünüyorum görev yapan arkadaşım var mıdır Low sec de. Yada full skill scmitar kullanıyorum birileri bana bu lvl 5 görevlerin nasıl yapılacağını anlatabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=CategoryLevel5 şu işine yarayabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Level 5 gorevleri iges, dastryns, uphallant gibi yerlerde yapilio bir cok yolu var plex gibi en efektif maruaderle faction fitli gateli olanlar bile tanklanir guidedan bakip yapabilirsin gallante federation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yalnız görevler low sec de yapılıyor benim bildiğim kadarıyla sıkıntı korsan sorununu nasıl aşıyorsunuz_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 scmitar ile ne vurması_? Ben pasif tank adama cloak scmitar ile RR shield desteği veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o artifact şimitar o başka.1 tane var ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 doğru dedin ya bilekten çalmak lazım.dirsekten kesmeye çalışsan kesemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sonuç olarak item'ı sarıya boyarsan tankı keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 oynamayi bilirsen degil abi. simitarla baslamayacaksin tabii ki ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 moderasyon iş başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 DERT3 said: yalnız görevler low sec de yapılıyor benim bildiğim kadarıyla sıkıntı korsan sorununu nasıl aşıyorsunuz_? biz korsanız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 senden zarar gelmez abi. adam t2 fitli domi ile guardian ı görev sırasında sırf zevk ve kill olsun diye patlatıyor. ben o tür adamları diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sırf zevk için veya kill olsun diye gemi patlatanları bende sevmiyorum. Git başka şey yap, insanların gemisinden ekmek teknesinden ne istiyosun be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ahahahah mete ya :) @dert abi bölgede ki korsan gücü sen olursan veya bi şekilde rent falan verirsen sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Seni koruruz kimse sana dokunamaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 rent sıkıntı olmaz abi. her tür logistic imkanını da sağlarım orda beni koruyan korsan corp a ama işte. LVL 5 görevde 2.5 milyarlık gemi kaybetmek var bir de scmitar ile 200m luk gemi kaybetmek var. biri bana yardımcı olursa her daim hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar