Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Albion'un en deli pbaoe'si için ne gibi Realm Ability önerirsiniz dostlar? Fikirlerinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mastery of magery 5 wild power 5[signature][hline]Donduma vami donduma? [Bu mesaj thanatos tarafından 20 Temmuz 2004 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 MoC tabii ki.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mastery focus 3+ mutlaka lazım moc aynı şekilde mastery of magery lazım ayrıca pek kullanan yok ama bence voclanic pillar nerf e rağmen gayet faydalı bir ra (tabi karşıdakiler düşük rr ise) ben şahsen chanter ıma negative maelstromu almak istiyorum[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Aug str 5 aug qui 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lloll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lol bu kadar farklimi kisilerde bole annamadim gitti valla herkez farkli bisi soluyo lol neyse ben sole dusunuyorum aug dex 5 - moc 3 - purge 1 bu zaten r7L1 ediyo sonrasi allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 aug dex 5 i napacan ya çözemedim[signature][hline]Guinessa Darksta ML1 Stormlord 2L6 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lloll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 valla onu thyal a soracaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Spectacular, 20 Temmuz 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Aug str 5 aug qui 5 ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bence moc3, purge 2, mcl2, raging power, wp3, mom3 alinmali kesinlikle. zaten yeterince high rr olmak gerekiyo bunnar icin sonrasinida savurursun biyerlere. :) yukarda dedigim gibi wp5 mom5 alirsin iyice hayvanlasir.[signature][hline]Donduma vami donduma? [Bu mesaj thanatos tarafından 20 Temmuz 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 MoF kesin lazım millet cap resistle dolaşıyo[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: lloll, 20 Temmuz 2004 17:11 tarihinde demiş ki: valla onu thyal a soracaksin aug dex 5 in ne işe yarayacağini bilmiyosan nie yaziosun ki?[signature][hline]Guinessa Darksta ML1 Stormlord 2L6 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mcl 2 yerine tartaros al mcl 2 verior[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lloll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: SeriaLKilla, 20 Temmuz 2004 17:42 tarihinde demiş ki: said: lloll, 20 Temmuz 2004 17:11 tarihinde demiş ki: valla onu thyal a soracaksin aug dex 5 in ne işe yarayacağini bilmiyosan nie yaziosun ki? valla bole bir soru ile karsilasinca ole soledim dex in caster ustunde bi etkisi olmadiginimi dusunupte sordun bu soruyu cakamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Glatheros, 20 Temmuz 2004 17:43 tarihinde demiş ki: mcl 2 yerine tartaros al mcl 2 verior 2side lazim abi. mclin timeri 3dk tartarosun 15dk. :)[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: lloll, 20 Temmuz 2004 17:48 tarihinde demiş ki: valla bole bir soru ile karsilasinca ole soledim dex in caster ustunde bi etkisi olmadiginimi dusunupte sordun bu soruyu cakamadim sc template den %10 castin speed + 100 dex i + bb buflari olan adamin işine yaramaski castin speed in de bi sınırı var 1.5 sn. sen demek istedimi anlamadin aug dex 5 çok fazla puan demek boşa vermiş oluyosun[signature][hline]Guinessa Darksta ML1 Stormlord 2L6 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lloll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 anladim senin demek istedigini iste sana ondan thyal a sor dedim ama adam aug dex 5 almis yani yaramasa thyal neden bole bi ra puanlarini harcasin onu demek istedim thyal a sor diye ama sen beni yanlis anladin :) aa bak sole olabilirmi template inde dex dusukde bole bir yontemmi buldu ama bence bole yapmamistir bu kadar puan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Adam US Kay'da değilse Thyal'i nerden bulsun? Sanki her serverda her realmde aynı anda online Thyal.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lloll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lol sungur adami bulup sorsun anlaminda deil demek istedim adam yapmissa bir bildigi vardir herhal yani burda misal herkez yazmis ra larin ne olmasi gerektigini ama herkez farkli bisi soluyo sence burda hangi ra lari yapicaksin..adam kac senelik oyuncu ve bilge insan sonucta o yol doru yoldur bana gore ice wiz le oynuyor champion listesinde illa kay da oynada sor demek istemedim adam ice wiz ra sormus fazla oynayan fazla rr si olan gormus gecirmis bir insanin ra larini soledim o kadar.sop lloll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 adam onu artifact ler çıkmadan vermiştir-buffbotu yoktur :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Listede en üstte olan sence en iyi demekse git sor ona ben bişi demiorm.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lloll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lol yok bu nf cikinca deniye deniye yapti onu onda karar kildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lloll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lol listede en uste olan iyi diye bisi yok ama daha cok rvr yapmis gormus gecirmis demek deilmidir sence yani iila adam iyi olacak diye bisi yok belki baska biri o charla oynasa cok daha yuksek rr ola bilirdi ama hic deilse adam ice wiz le cok daha fazla adam oldurmus olmus artik biraz isi orenmistir herhal sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ben VN class boardlarına bak derim Thyal'a sormaktansa.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 git revmeup a sor o zaman merlinde bilmemkaç yüzbin rp si var adamın :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar