Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konservatuar mezununun gsl öğretmen olabilmesi için ne yapması lazım

Trans

Öne çıkan mesajlar

selamün aleyküm pati ahalisi,yine saçma sapan bir soruyla karşınızdayım.

şimdi benim kuzen devlet konservatuarı piyano bölümü mezunu.senelerdir sıkıldı bu durumdan,bana saçma sapan bi soruyla geldi,güzel sanatlar lisesine öğretmen olabiliymuyum diye.şimdi ben biraz araştırdım ettim,eski koşullar geldi hep karşıma,yeni sistem ile ilgili bir bilgisi olan var mı.eskiden en az 2 sene öğretmenlik yapma koşulu arıyolarmışta,şimdikilerde bi olay göremedim.

not:müzik öğretmenliği için değil bu arada,güzel sanatlar liselerinde piyano,keman falan filan bölümleride var,dolayısıyla direkt o bölümlere öğretmenlik başvurusu için kriter lazım

hayatta işim düşmez dediğim memurlar.nete sorayım dedim,adamlar ilk üyeliklerde konu açtırmıyo ilk 3 gün.bende alakasız pati ahalisine sorayım dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

3 gün bekle bence.

birde konservatuar mezunu olup gsl de öğretmen olmak istemek nasıl bir kariyer planlamasıdır.süpermiş

ülkemiz türkiye olunca kariyer planlaması çok standart oluyo,o da standartlardan sıkıldığı için iyice klasikleşsin diye uğraşıyo.galiba 3 gün beklemek dışında pek yapabileceğim bir şey yok
Sosyal ağlarda paylaş

sallamasyon bilgi olucak tabi ama bir arkadaşım matematik bölümü mezunu , şu an bir dershanede etüd öğretmenliği yapıyor,kadrolu matematik öğretmeni olabilmek için formasyon alması gerekiyormuş.bunun da pek farkı olmaması lazım ama dediğim gibi tahmini bir bilgi tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...