Trans Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 selamün aleyküm pati ahalisi,yine saçma sapan bir soruyla karşınızdayım. şimdi benim kuzen devlet konservatuarı piyano bölümü mezunu.senelerdir sıkıldı bu durumdan,bana saçma sapan bi soruyla geldi,güzel sanatlar lisesine öğretmen olabiliymuyum diye.şimdi ben biraz araştırdım ettim,eski koşullar geldi hep karşıma,yeni sistem ile ilgili bir bilgisi olan var mı.eskiden en az 2 sene öğretmenlik yapma koşulu arıyolarmışta,şimdikilerde bi olay göremedim. not:müzik öğretmenliği için değil bu arada,güzel sanatlar liselerinde piyano,keman falan filan bölümleride var,dolayısıyla direkt o bölümlere öğretmenlik başvurusu için kriter lazım hayatta işim düşmez dediğim memurlar.nete sorayım dedim,adamlar ilk üyeliklerde konu açtırmıyo ilk 3 gün.bende alakasız pati ahalisine sorayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 formasyon alması lazım sanıyorum ama başka bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 3 gün bekle bence. birde konservatuar mezunu olup gsl de öğretmen olmak istemek nasıl bir kariyer planlamasıdır.süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Fistan said: 3 gün bekle bence. birde konservatuar mezunu olup gsl de öğretmen olmak istemek nasıl bir kariyer planlamasıdır.süpermiş ülkemiz türkiye olunca kariyer planlaması çok standart oluyo,o da standartlardan sıkıldığı için iyice klasikleşsin diye uğraşıyo.galiba 3 gün beklemek dışında pek yapabileceğim bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sallamasyon bilgi olucak tabi ama bir arkadaşım matematik bölümü mezunu , şu an bir dershanede etüd öğretmenliği yapıyor,kadrolu matematik öğretmeni olabilmek için formasyon alması gerekiyormuş.bunun da pek farkı olmaması lazım ama dediğim gibi tahmini bir bilgi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 pedagojik formasyon sertifikası alması lazım öğretmen olabilmesi için. üniversiteler veriyor. eğitim fak. öğrencilerinin gördüğü 3-5 dersi alıyorsun. bir de 4 rakamlı harçları oluyor. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 doğru örnek olman lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 memurlar.net açık ara türkiyenin en iyi en işe yarar sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar