BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Selçuk forvet olm niye sağa yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Muslera Ujfalusi Gökhan Zan Servet Çağlar Melo Selçuk Kazım Sabri Eboue Baros şöyle olur diziliş madem yeni sayfa. işte sabri günah keçisi pozisyonunda oynuyor terim stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sola yazdım lan dsaf doruk 4-2-3-1 değil 4-3-3 oynarız bence direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ayhan yedeklerde bile yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 4-3-3 dedikleri şey zaten benim yazdığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 belli bir link var mı maç için. bir pm ile herşey güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Hasan Şaş dizilişi hücumda 2-5-3 olarak tanımladı. Beklerin atağa katılması zaten Terim'in en büyük olayı. Fatih Akyel, Davala, Ergün vs uygundu bunlara da. Eboue ve Sabri varken bu taktik varsa neden Ujfalusi sağ bek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yassah gurban. ligtv'nin internet satışı 8TL bu maç için kıyıverin 3 kuruşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 giremiyorum ben digiturk'un sitesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Yasak link istemek digiturkwebtv var bas parayi izle bizim gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi digiturkwebtv'ye girmiyor. sitede hata olustu falan diyo. duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 BulletRide said: Hasan Şaş dizilişi hücumda 2-5-3 olarak tanımladı. Beklerin atağa katılması zaten Terim'in en büyük olayı. Fatih Akyel, Davala, Ergün vs uygundu bunlara da. Eboue ve Sabri varken bu taktik varsa neden Ujfalusi sağ bek? Ujfalusi sabri kadar suratli degil kanatta ama ortalari ve paslari daha isabetli belki ondandir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bir maç için mi 8 tl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 toggie said: abi digiturkwebtv'ye girmiyor. sitede hata olustu falan diyo. http://www.google.com/search?q=digiturkwebtv&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a burdaki com.tr li link olmuyo mu ? ben girip deneyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 evet, çok mu köy kahvesine gitsen adam başı 5 TL isterler en az... https://www.digiturkwebtv.com.tr/Club/UyeGirisi.aspx şurdan gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yoo ben şimdi çıkıp şino ya gidicem içip sıçıp 10 lira vericem macı da izlicem uğraşamam digiturkle falan. herşey para olmuş arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Darqainu said: BulletRide said: Hasan Şaş dizilişi hücumda 2-5-3 olarak tanımladı. Beklerin atağa katılması zaten Terim'in en büyük olayı. Fatih Akyel, Davala, Ergün vs uygundu bunlara da. Eboue ve Sabri varken bu taktik varsa neden Ujfalusi sağ bek? Ujfalusi sabri kadar suratli degil kanatta ama ortalari ve paslari daha isabetli belki ondandir :) Ujfalusi Baros'u baya besler. Ama Sabri veya Eboue kesinlikle oraya daha uygun. Değişmeli de olabilirler. Takımda 3 tane gözün kapalı oynatacağın sağ bek var. Çağlarla Balta'yı birlikte aynı kaba koysan cacık olmaz. Tehlikenin farkında mısınız sol bek konusunda? Ürperiyorum abi. Balta'yı Karpaty maçında gördükten sonra apar topar Insua'yı almıştı Rijkaard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 piyalepiyale said: yoo ben şimdi çıkıp şino ya gidicem içip sıçıp 10 lira vericem macı da izlicem uğraşamam digiturkle falan. herşey para olmuş arkadas. yeni mi ogrendin birader mac yayınının paralı oldugunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Caglar iyiydi eskiden ya niye bu cocuk boyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 stadda dedeler calıyor ya ahah.. Bozbaykuşlar.s02e01.xvid.hdtv.asap diye de pankart var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Tam saat 20:00'da mı açılıyor bu webtv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 izlemiyorum maçı sabri cıktıgı zaman mesaj atın öyle açarım sabri orda oynadıgı sürece izlemicemde.küme düşsün takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 webtv yüzünden çok ağlayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ben gecen sene cok memnun kalmistim bilemicem bu sene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 toggie said: piyalepiyale said: yoo ben şimdi çıkıp şino ya gidicem içip sıçıp 10 lira vericem macı da izlicem uğraşamam digiturkle falan. herşey para olmuş arkadas. yeni mi ogrendin birader mac yayınının paralı oldugunu? yeni öğrendim bilader 8 lira olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar