Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : İBB - Galatasaray // 11.09.2011 @ 20.00 // Olimpiyat Stadı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Muslera
Ujfalusi Gökhan Zan Servet Çağlar
Melo Selçuk
Kazım Sabri Eboue
Baros

şöyle olur diziliş madem yeni sayfa. işte sabri günah keçisi pozisyonunda oynuyor terim stayla.
Mesaj tarihi:
Hasan Şaş dizilişi hücumda 2-5-3 olarak tanımladı. Beklerin atağa katılması zaten Terim'in en büyük olayı. Fatih Akyel, Davala, Ergün vs uygundu bunlara da. Eboue ve Sabri varken bu taktik varsa neden Ujfalusi sağ bek?
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Hasan Şaş dizilişi hücumda 2-5-3 olarak tanımladı. Beklerin atağa katılması zaten Terim'in en büyük olayı. Fatih Akyel, Davala, Ergün vs uygundu bunlara da. Eboue ve Sabri varken bu taktik varsa neden Ujfalusi sağ bek?

Ujfalusi sabri kadar suratli degil kanatta ama ortalari ve paslari daha isabetli belki ondandir :)
Mesaj tarihi:
toggie said:

abi digiturkwebtv'ye girmiyor. sitede hata olustu falan diyo.

http://www.google.com/search?q=digiturkwebtv&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

burdaki com.tr li link olmuyo mu ? ben girip deneyemiyorum
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

BulletRide said:

Ujfalusi sabri kadar suratli degil kanatta ama ortalari ve paslari daha isabetli belki ondandir :)

Ujfalusi Baros'u baya besler. Ama Sabri veya Eboue kesinlikle oraya daha uygun. Değişmeli de olabilirler. Takımda 3 tane gözün kapalı oynatacağın sağ bek var. Çağlarla Balta'yı birlikte aynı kaba koysan cacık olmaz. Tehlikenin farkında mısınız sol bek konusunda? Ürperiyorum abi. Balta'yı Karpaty maçında gördükten sonra apar topar Insua'yı almıştı Rijkaard.
Mesaj tarihi:
piyalepiyale said:

yoo ben şimdi çıkıp şino ya gidicem içip sıçıp 10 lira vericem macı da izlicem uğraşamam digiturkle falan. herşey para olmuş arkadas.

yeni mi ogrendin birader mac yayınının paralı oldugunu?
Mesaj tarihi:
toggie said:

piyalepiyale said:

yoo ben şimdi çıkıp şino ya gidicem içip sıçıp 10 lira vericem macı da izlicem uğraşamam digiturkle falan. herşey para olmuş arkadas.

yeni mi ogrendin birader mac yayınının paralı oldugunu?

yeni öğrendim bilader 8 lira olduğunu
  • Yeni Oluştur...