Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 evet, cuma günü olan ders 2 haftada bir yoklama alınacakmış, yine girdi. Pazartesi günü olan dersi alta bırakıyorum, sene uzayacak yapacak birşey yok. Salı-Çarşamba'da arkadaşlarda kalırım. Cuma günü de 2 haftada bir ekstradan giderim yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 O hocaların ben beyinlerine çakayım. 16 ders alıyorum, erasmus yüzünden 2. kez aldığım derslere DEVAM ZORUNLULUĞU getirdiler. Bazıları 2. öğretimden alıyorum mecburen. Ne oldu, sabah akşam okul. Beyinsizlik yani sırf. Bi ara takvimimi koyucam buraya. 16 ders verme işi yatacak belli. Ozan bu arada o iş öyle olmaz abi. Yatar yani her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 rektörlük baskı yapıyomuş bizim fakülteye galiba hamza bugün stt'de, gençler artık yoklamaları daha sıkı yapıcam dedi artık sen düşün. Benim de 5 gün oldu okul 3 gün gitmenin hesabını yapıyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 "roket adam" said: O hocaların ben beyinlerine çakayım. 16 ders alıyorum, erasmus yüzünden 2. kez aldığım derslere DEVAM ZORUNLULUĞU getirdiler. Bazıları 2. öğretimden alıyorum mecburen. Ne oldu, sabah akşam okul. Beyinsizlik yani sırf. Bi ara takvimimi koyucam buraya. 16 ders verme işi yatacak belli. Ozan bu arada o iş öyle olmaz abi. Yatar yani her türlü. abi ne yapacam o zaman, yurda yazılmayı düşünüyorum ciddi ciddi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dur bir dakika, alttan alınan derslerde de mi devam zorunluluğu var ? devamsızlıktan kalmadım ama ok öğrendim tamam sorun yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hacı valla bilmiyorum. ben bi an önce çıktırolupgitme planlarında olduğum için izmitte kalıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 devam verdiyseniz gitmenize gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi ne lanet bir okulmuş ya daha kocaelinden memnun olan bir insan evladı tanımadım... ama gerizekalılıkta bende , madem sevmiyosun sık kıçını biraz çalış derslere bitir kurtul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar