Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocaeli Üni Harc Yatirma

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Bu sene ders seçme ve harç yatırma sistemi değişmiş arkadaşlar.

Tüm ara sınıf öğrencileri öncelikle 12 EYLÜL-16 EYLÜL 2011 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi’ni kullanarak ders seçimlerini yapacak.

Daha sonra öğrenci ekranda gösterilen harç tutarını 12 EYLÜL-16 EYLÜL 2011 tarihleri arasında bankaya giderek ödeyecektir.

Bu sistem hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı?Galiba seçtiğimiz ders sayısına göre harcımız değişicekmiş.8-9 altttan dersim var 2. öğretimim , kaçmasa bari...
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

şöyle bişi var
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/universitelilere-inanilmaz-harc-tuzagi-haberi-46201
baya bi girmiş bi kaç arkadaşa özellikle alttan ders varsa.

abi inanmıyorum , harbiden böyle katlanma matlanma muhabbeti varsa öldüm bittim ben... 6. senem oldu bu , 1. sınıftan 3 dersim var zaten bu dönem cebimde de 600 lira para vardı zaten harc için ayırdığım.bir dersi bile zor seçicem galiba ya olamaz böyle bir şey ulan zaten her sene 1 milyar fazla para yatırdık 1. öğretimlere oranla ordan bizi soyup soğana çevirdiler , yetmedi bide böyle mi soymaya çalışıyorlar öğrencileri.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekşi linkini okumadım ama hiçte adam soymuyorlar öğrenci yararına. Normalde okulu 4 yılda bitiremeyenler 5.yıl %50 6.yıl %100 zamlı ödüyolardı bu kalktı. 5.yıla gelirseniz sadece alcağınız derslerin kredisine göre para ödüyosunuz + olarak normal harç yatırılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

zaten bu blogna mıdırı bologna mıdırı nedir onunla birlikte bi dersten 2. kez kalmak direk sene uzatıyordu bi de şimdi bu geldi millet iyice çileden çıkacak.

bolonya surecine ayagim girsin zaten.
ne cektiysem bu salak bolonyadan cektim. ortak sinav olayi bitirdi herkesi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan said:

Ekşi linkini okumadım ama hiçte adam soymuyorlar öğrenci yararına. Normalde okulu 4 yılda bitiremeyenler 5.yıl %50 6.yıl %100 zamlı ödüyolardı bu kalktı. 5.yıla gelirseniz sadece alcağınız derslerin kredisine göre para ödüyosunuz + olarak normal harç yatırılmıyor.

ben 2. öğretim olduğum için fazla harç yatırmıyordum zaten senelerdir bizi ayakta dürttükleri için.e bu sene dönemlik 2 bin lirayı geçicek gibi duruyor.nesi öğrencinin yararına şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan said:

ikinci öğretimlerde bir artış yoktu. birinci öğretimin yaklaşık 4 katı ödediklerinden
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Bu ne abi hakkatten şaka gibi.Millet var olan harçlarını zaten zor denkleştirirken nasıl ekstra ders ücretlerini denkleştiricek. Aile baskısı daha da artıcak ders başına ücretler nedeniyle büyük kavgalar vs. Allah belasını versin.

evet para mevzusu yetmiyormuş gibi baskılar iyice sindiricek insanları hakkaten akp toplumun her kesimini sündük köpeğe çevirmeye çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci öğretimim, arkadaşım arayıp sormuş okulu
2. öğretimleri etkileyip etkilemediği henüz belli değilmiş
etkilerse nasıl olsa bahar dönemi harçları yatırılırken borçlu görünürsünüz demişler
harç borcum da 577,5 görünüyo normal yani

edit: marmaradayım
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

ikinci öğretimim, arkadaşım arayıp sormuş okulu
2. öğretimleri etkileyip etkilemediği henüz belli değilmiş
etkilerse nasıl olsa bahar dönemi harçları yatırılırken borçlu görünürsünüz demişler
harç borcum da 577,5 görünüyo normal yani

edit: marmaradayım

ders kaydını onaylattın mı , alttan ders alıyor musun bunlar etkiliyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...