wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Biraz garip gelse de fede haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 fede said: abi sen bulmak istemiyosun da bahane peşinde koşuyosun gibi geliyo bana. adam laf sokayım derken kendini özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kermit ben soyliyim acikca: bosverme, cunku sana gercekten de kiz yok. uzgunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 iyiki bi evlendin anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Kaba tabirle her malın bir alıcısı vardır. Şu dünya üzerinde şu kadar insanız illahaki çıkar birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kermit said: iyiki bi evlendin anasını satayım bana da baska kiz yoktu, ondan evlendim olm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Türkiye İstatistik Kurumu Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2009 Nüfus Sayımı Sonuçlarına göre, nüfusun yüzde 50,3'ü (36 milyon 462 bin 470 kişi) erkekler, yüzde 49,7'si (36 milyon 98 bin 842 kişi) ise kadınlardan meydana geldi. Görebileceğiniz gibi yalnızca 370.000 kadınlık bir eksik var, Rus ve doğu avrupa ülkelerinden kadın ithalatına başlasak hem oradaki taciz ve tecavüze uğrayan erkekler sevinir hem de memleketimiz her alanda kalkınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 o kadar kadınlardan ancak çok küçük bir kısmı güzel olarak nitelendirilir.Eklemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar