throine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yarın gidip 2+2=5 diye notere onaylatıyorum. hazır olun artık dünya eskisi gibi olmayacak.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aquila said: ne dandik okul lan, siteye bak. o okulun sitesi değil sadece matematiksel fizik sektörünün sitesi sdf
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 neyini kiskanicam akademik kurumun lan asdf.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 o zaman senin açından da analoji kurayım, evde boş boş oturman için sana maaş veriyorlar gibi bişey sdf
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi bi insan matematikle niye amatör olarak ilginir ki? matematikle amatör olarak ilgilenmek ne lan asıl?!
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yaklaşık 7 senedir pi sayısnı hayatımın hiçbiyerinde kullanmadım
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sorduğunu sorduk mu? konuma garbage yolu göründü :(
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Bir insan matematikle amatör olarak ilgilenir de. Abi diyecek bir şey yok amca dalga geçiyor galiba. Neyse Gödel haklı çıktı lan tutarsız galiba matematik. Biz boşuna okuyoruz demek adam çökertti matematiği.
saturn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 herkesin diploması geçersiz liseye yeniden devam
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://iyiblog.net/?tag=tau-sayisi ggnormk
gecko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 pi sayısının ne olduğundan bile haberim yok yaşasın sözelcilik
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Pi sayisini bilmeyip sozelciligi bahane etmek cok komik olmus.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 gecko said: pi sayısının ne olduğundan bile haberim yok yaşasın sözelcilik sözel mi? bu dünyada yaşadığından emin misin abi şey gibi olmuş "anayasanın ne demek olduğundan bile haberim yok yaşasın fencilik"
gecko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 fede said: yaklaşık 7 senedir pi sayısnı hayatımın hiçbiyerinde kullanmadım verebileceğim en iyi cevab bu bence sdf
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Abi kimse senden ilk 10 hanesini ezbere bilmeni beklemiyor da, bir cemberin cevresinin capina orani oldugunu bil en azindan.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ardeth said: gecko said: pi sayısının ne olduğundan bile haberim yok yaşasın sözelcilik sözel mi? bu dünyada yaşadığından emin misin abi şey gibi olmuş "anayasanın ne demek olduğundan bile haberim yok yaşasın fencilik" AHAHAHHAAAAHAHA
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Deacon said: Abi kimse senden ilk 10 hanesini ezbere bilmeni beklemiyor da, bir cemberin cevresinin capina orani oldugunu bil en azindan. abi çemberin çevresini bulmaya yarayan bi sayı olduğunu hatırlasın yeter ya. hatta çemberle alakalı bile olduğunu hatırlasa yeter. bahane değil yani çemberin uzunluk ve alan formüllerini hatırlayan sözelciler de var bu dünyada ama benim ortalama beklentim o kadar değil sdf
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Abi adamlar tembel oldugu icin sozelci zaten ya. Formul olarak koysan onlerine kacarlar direk bence. Hatirlayanlari takdir ettim. Bi de bu sayinin irrasyonel oldugunu bil. Internetteki matematik esprileriyle kizlari etkilersin. (be rational, get real)
gecko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ardeth said: Deacon said: Abi kimse senden ilk 10 hanesini ezbere bilmeni beklemiyor da, bir cemberin cevresinin capina orani oldugunu bil en azindan. abi çemberin çevresini bulmaya yarayan bi sayı olduğunu hatırlasın yeter ya. hatta çemberle alakalı bile olduğunu hatırlasa yeter. bahane değil yani çemberin uzunluk ve alan formüllerini hatırlayan sözelciler de var bu dünyada ama benim ortalama beklentim o kadar değil sdf merak etme artık sevsen unutmam pi sayısını sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Deacon said: Abi adamlar tembel oldugu icin sozelci zaten ya. Formul olarak koysan onlerine kacarlar direk bence. Hatirlayanlari takdir ettim. Bi de bu sayinin irrasyonel oldugunu bil. Internetteki matematik esprileriyle kizlari etkilersin. (be rational, get real) bi kısmının anlayamadığını düşünüyorum doğrusu. pi olm... + gibi bişi bu.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Valla ben kaçarım. Lisede matematik geometri biliyorduk geçtik bitirdik gitti. Daha da uğraşmam. Gram hatırlamıyorum lan 7 sene olmuş. Hiç diferansiyelle mukavemetle ürkütmeyin bizi, tek kanunla alayınızı bayıltırım lan. Ben eşit ağırlıktım gerçi ama sözelcileri de kanatlarım arasına alıyorum(ruz). Diferansiyel ve mukavemet ne demek hiç bilmiyorum, tutmamış olabilir. Anlatmaya çalışmayın, alabildiğine retardım bu konuda. Dayanamayıp söyleme ihtiyacı hissediyorum buradaki herkesin bildiğinden emin olduğum halde, noter bu işi yapmıyor beyler. Sırf içime sinmediğinden söyledim.
Öne çıkan mesajlar