Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pi sayısı yanlışmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
codename_curse said:

i yanlışmış lan diye çıkacam bir gün

ilerde çok yaşlanınca böyle bir iddia ile gazeteye başvurabilir miyim? ne kadar satarsın bu fikrin hakkını
Mesaj tarihi:
zeper said:

Flassh said:

zaten 3 alıyorduk np

bizde 1 alıyorduk phys 125 dersinde...1,00

çünkü o phys 125, "order of magnitude" dersi. "order of magnitude" demek 10^n n=tam sayı demek sdf
Mesaj tarihi:
zeper said:

ya tamam biliyorum off Sina senin yok mu çalışıcak birkaç teorin falan:)

asistanlık bittiğinden beri canım çok sıkılıyo biliyon mu orda da 3 sene burs vercekler bana asistanlık yapmadan para alcam off
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

zeper said:

ya tamam biliyorum off Sina senin yok mu çalışıcak birkaç teorin falan:)

asistanlık bittiğinden beri canım çok sıkılıyo biliyon mu orda da 3 sene burs vercekler bana asistanlık yapmadan para alcam off

özleyeceğini sanmıyorum asistanlığı;)boşver can sıkıntısı iyidir.teoricilerde bol bol görülen bir özelliktir. genelde kendilerini odaya kapar, gelen maaşı da alkole yatırırlar eheh...bu arada bu kadar iyiyse şartlar acaba GRe falan, sallasam mı??:)avrupa canmış.
Mesaj tarihi:
okul bursu değil fizik matematik çalışmam için bana maaş verecekler

yani senin bakış açından analoji kurarsak sana "bence kapitalizm dünyanın en iyi şeyi" kitabını okuman için para vermeleri gibi bişey
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Olm şimdi beni 3. senemde "bilader pi yanlışmış sen baştan okucan" diye çevirmezler di mi?

yok bi tek matematik ve fizik derslerini iptal etmişler onları baştan okuycakmışız onun haricindekiler sayılıyomuş
Mesaj tarihi:
vayyy iyiymiş, tekrar hayırlı olsun bir de sanki elemantary particle theory gördüm orda eheh çok iyiymiş çok.tabi italyancan da gelişir, bir taşla;)... benim bu noktada bilmediğim ve şuan öğrendiğim enstitülerde doktora yapıldığı.
  • Yeni Oluştur...