Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 codename_curse said: i yanlışmış lan diye çıkacam bir gün ilerde çok yaşlanınca böyle bir iddia ile gazeteye başvurabilir miyim? ne kadar satarsın bu fikrin hakkını
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ulan mat2'den bu yüzden kalmıştım ben yaz okuluna!
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Flassh said: zaten 3 alıyorduk np bizde 1 alıyorduk phys 125 dersinde...1,00
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 enflasyon var abi, pi'nin artması normal.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 zeper said: Flassh said: zaten 3 alıyorduk np bizde 1 alıyorduk phys 125 dersinde...1,00 çünkü o phys 125, "order of magnitude" dersi. "order of magnitude" demek 10^n n=tam sayı demek sdf
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hadi bakalım üstüne pi sayısı basılmış tişörtler elinizde patladı
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çok üzüldüm şu saatte var ya, o kadar üzüldüm ki tam da şimdi bitirdiğim 6ıncı biranın yerine 7inci biramı gidip dolaptan alıp içeceğim.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 efkarlanma abi bilim dünyası bi çaresini bulur bunun, onca mühendisin hakkını yedirtmez
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya tamam biliyorum off Sina senin yok mu çalışıcak birkaç teorin falan:)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dünya yanlış be reiz pi sayısı doğru olsa nolur
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 zeper said: ya tamam biliyorum off Sina senin yok mu çalışıcak birkaç teorin falan:) asistanlık bittiğinden beri canım çok sıkılıyo biliyon mu orda da 3 sene burs vercekler bana asistanlık yapmadan para alcam off
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ardeth said: zeper said: ya tamam biliyorum off Sina senin yok mu çalışıcak birkaç teorin falan:) asistanlık bittiğinden beri canım çok sıkılıyo biliyon mu orda da 3 sene burs vercekler bana asistanlık yapmadan para alcam off özleyeceğini sanmıyorum asistanlığı;)boşver can sıkıntısı iyidir.teoricilerde bol bol görülen bir özelliktir. genelde kendilerini odaya kapar, gelen maaşı da alkole yatırırlar eheh...bu arada bu kadar iyiyse şartlar acaba GRe falan, sallasam mı??:)avrupa canmış.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yok enstitütüye başvuracaksın olay bu. ama avrupada enstitü doktoraları daha fazla sanırım
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Olm şimdi beni 3. senemde "bilader pi yanlışmış sen baştan okucan" diye çevirmezler di mi?
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 okul bursu değil fizik matematik çalışmam için bana maaş verecekler yani senin bakış açından analoji kurarsak sana "bence kapitalizm dünyanın en iyi şeyi" kitabını okuman için para vermeleri gibi bişey
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 SeaGle said: Olm şimdi beni 3. senemde "bilader pi yanlışmış sen baştan okucan" diye çevirmezler di mi? yok bi tek matematik ve fizik derslerini iptal etmişler onları baştan okuycakmışız onun haricindekiler sayılıyomuş
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Dinamik minamik hep trigonometri var ya onları da silerler bence
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 olm bina yıkılıyo lan hesapları yanlış yapmışlar yardım edin
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 zeper said: hangi enstitüdesin, ICTP mi? onun kardeşi SISSA
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 vayyy iyiymiş, tekrar hayırlı olsun bir de sanki elemantary particle theory gördüm orda eheh çok iyiymiş çok.tabi italyancan da gelişir, bir taşla;)... benim bu noktada bilmediğim ve şuan öğrendiğim enstitülerde doktora yapıldığı.
Öne çıkan mesajlar