tinu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Bizde geliyoruz, WoW daki ana kadrodan 10 15 kişi toplanırız. sonrasına bakcaz artık bakalım nasıl bir şey çıkacak. sith tarafında oynayacaz... eskilerden ulaşmak isteyen burdan bana mesaj atsın, yavaş yavaş toplanalım bakalım. link geldi SoTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 offical siteden guild linki alabilirsek güzel olur, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Wow da bir süreliğine sizin guildte bulunmuştum.Burning Legion serverında ,Timur mage karakterim ile.Sizlerin ne kadar disiplinli ve iyi oyuncular olduğunuzu yakından gördüm. Başarı size uzak değil. Ben A|A ile Oynamayı düşünüyorum . Oyunda görüşmek üzere ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 link bozuk :( çalışan link : http://www.swtor.com/guilds/209122/sotc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 evt benimde dikkatimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben gelirim deniz abi :) yazın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bende gelicem ama topic ölü gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bende gelecem deniz abi bonesoul here:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bence beta oynadılar ve WoW a geri dönme kararı aldılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben bu arkadaşları sanıyorum burning legiondan hatırlıyorum da , orda hadi bi derece de swtorda sith guildi için o guild ismi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Deniz bu elemanlarla bir alakanız yok herhalde di mi? :P SOTOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Merhabalar Deniz, Eski bir uyeniz icin yeriniz varmi? =) , Sith olmaniza ayri bir sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bir dakika, bana mı söyleniyor başka bir deniz mi var ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Tinu-Deniz. Başlığı trollemesene Alan yetkilisi. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 tinu bana en son swtor oynamaktan vazgeçtiğini söyledi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bombilo said: tinu bana en son swtor oynamaktan vazgeçtiğini söyledi :/ Simdi konustum kendisiyle,Diabloya yonelmisler,uzucu : tanidiklarla konusmak yeniden seslerini duymak guzel olurdu.saglik olsun napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar