Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

JS ile dynamic image loader yaptim ama ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahah lan! Komik oldu baya. Yaklasik iki haftadir ugrastigim bir proje var, bir sitenin flash versiyonunu html/css/js olarak cevirme seklinde.

Son olarak super kasip flash'taki gibi site load edilene kadar bekleyen bi loading screen yaptim ve ekrandaki yuzde bilgisini real time olarak yuklenen veriye gore gosterttim ( sanirsinki beni deliler ... ehm )

Neyse patron az once bakarken bombayi patlatti; "bunu niye saydirdin ki boyle?" diye.

Dedim rastgele saymiyo imajlari yukluyo o. Haa tamam o zaman dediler. T_T

Yine de loader'imi gururla paylasmak, calacak olanlara acmak istedim ben. Ahanda; http://www.zpnd.com/sak/

Bitince daha guzel olcak sanki.
Mesaj tarihi:
sag alt taraftaki linkler paso object not found hatasi veriyo?

bu arada site cok seker lan, flash gibi olmus mubaret.

BIDEN BEN BUNU CHROME ILE TEST EDIYIM!!MMM!!!!111
Mesaj tarihi:
aynen bendede object not found hatası verdi,chrome ile baktım bende.ayrıca ilk kez açtığımda site açıldı ancak kapatıp tekrar açtığımda sol arka ekran(gökyüzünün yarısını) yüklemedi sanırsam

hea bu arada güzel olmuş,eline sağlık
Mesaj tarihi:
Menu seceneklerine tikladiginizda ilgili sayfayi ajax ile cagirmaya calisiyor, cagiramayinca yok haci boyle bir sey diyo. Catering kismina bakabilirsiniz isterseniz ama o da tam degil pek.
Mesaj tarihi:
yaw bide her mouse hareketinde site bole sallancakmi?
hani menulere tiklandiktan sonra o sallanma gitse daha iyi olcak.
cateringe tiklatikdan sonra paso sallanmasi deniz tutmus gibi oldum lan.

nese bende biraz kendi sitelerimi test ediyim bu kadar detay yeter :)
Mesaj tarihi:
toggie said:

IE8'de acılmadı :)

Hala development asamasinda oldugundan bir kac yerde console mevcut kod icinde. O yuzden calismiyor IE'de.

Kaldirdim biraz once. Tekrar deneyebilirsin dilersen ama IE baya baya kotu. En son bi optimizasyon gerekecek gibi.
Mesaj tarihi:
Gladmir said:

Yarina kalmaz o tekne rihtima cikar, cok istekli gorunuyor.

Tekne bildigin sprite aslinda ve sirf bos gorunmesin diye ben yaptim. Tasarimci arkadasin daha fazla frame ile tekrar yapmasi gerekiyor onu ama "ya sen bitir ben yaparim nolcak" muhabbeti dondugunden bilmiyorum ne zamana duzelir o. =)
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Abi tüm animasyonlara bi easing koysan aslında süper olur bu.

En son toptan bi elden geciricem abi onlari. Su haliyle benim de cok icime sinmedi ama direkt animate gibi bir fonksiyon kullanamadim event olarak mousemove kullandigimdan ve diger konuda isyan ettigim gibi her browser'in mousemove'u kafasina gore. Bir sekilde duzelticem artik onu da daha sonra.
Mesaj tarihi:
4Ever said:

tasarım kotu ya :p

sen bizim tasarımlara laf söylersi ha

Sizin tasarimlara degil senin tasarimina kotu dedim. adsdsad
Mesaj tarihi:
Gerizekali dicem ama diyemiyorum atarlar diye. =)

Tasarimci ne is yapar? Yazilimci ne is yapar? Bir web projesinde ne kimin gorevidir? diye nutuk cektirme bana, uzulursun.
Mesaj tarihi:
di siteyle ilgili cici cici yorumlar yazıyodum fakat şu tavrın bitiriyo herşeyi ya. az insan olun.
di said:

Gerizekali dicem ama diyemiyorum atarlar diye. =)

Tasarimci ne is yapar? Yazilimci ne is yapar? Bir web projesinde ne kimin gorevidir? diye nutuk cektirme bana, uzulursun.
Mesaj tarihi:
Iyide hacim onu tanidigim kisiye yapiyorum. Sana yapmiyorum ki ? Hani benim arkadasim olan kisinin avukatligini yapip sonra bana insan ol diyorsun. Bir dusun bakalim hata nerede ?
Mesaj tarihi:
Bloodless said:

O zaman tasarımcıyı niye uyarmıyorsun? Madem bir ekip işi ben kodlar geçerim deyip sonrada site yaptım mı diyorsun? Düzeltinde gelin :)

Lan her sekilde fail'sin. Ben sadece dynamic image loading olayi icin actim konuyu. Site bitmedi de dedim. Ne istiyosunki baska ?

Tekne icin screenshot gonder bu arada bana.

Normalde tum site cozunurluge gore orantili olarak kuculuyor ama css2 ile background'lari resize edemedigimden ufak cozunurluklerde sorun cikabiliyor tekne, menu ve billboard imajlarinda.
Mesaj tarihi:
di said:

Iyide hacim onu tanidigim kisiye yapiyorum. Sana yapmiyorum ki ? Hani benim arkadasim olan kisinin avukatligini yapip sonra bana insan ol diyorsun. Bir dusun bakalim hata nerede ?

senin arkadaşlıklarını mı takip etmek zorundayız, public bi ortamda yarattığın gerginlik sinir bozucu. üstelik bu tavrını arkadaşın olmayan insanlara da kullanıyosun. kaldı ki attığın mesaj hiç de arkadaşın olan birisine atılacak tarzda değil. ha öyleyse de zormuş arkadaşın olmak. kolay gelsin.
  • Yeni Oluştur...