Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sana seks turizmi lazım pattaya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tunca said: http://www.tierravidahealing.com/Welcome.html git de bi gerçekten çok kötü ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kertenkel said: fena daraldım.. 3günde: 1blackberry / 1playstation3 / 2sene birlikte yaşadığım , 6 ay önce ayrıldığım kız arkadaşım beni terk etti. en çok hangisi koydu? plan güzel. ben de istiyorum bi iki aya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tatilinde eğlenerek öğren http://www.entheo.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 lan senin gibi arkadaşım olmasa param cebimde kalıcak ama işte mal olcaktım tunca appreşişeyşın thread açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tunca said: tatilinde eğlenerek öğren http://www.entheo.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 tunca application deadline'ı geçmiş bunun ya başka bişi bulsana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 nomsaR said: kertenkel said: fena daraldım.. 3günde, 6 ay önce ayrıldığım kız arkadaşım beni terk etti. zaman problemi yaşıyorsun, saat al kendine. yok geri döneceği konusunda umudum vardı, sonsuza kadar yok artık. "dönmicem beni bekleme" demişti ama, ben bekledim vs. "biriyleyim, ciddi mi bilmiyorum." vs. dedi... (öyle söz istemişti benden zamanında ilk şey eden söylesin vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 HighSelf said: hayır ona çok sıcak bi hostel ortamı lazım sadece, tatile gitmesine de gerek yok. jamaicada bi hostelde kalsın couchsurfing yapsın yeter gayet community feeling olayı böyle bişi istiyorum, güzel hostel önerin o zaman. avrupa'da olsun, gittiğiniz sıcak bir ortam olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ne biçim şeyler şunlar ya, söz muhabbeti ilk şeeden söylesin falan. çok ergence kusura bakma öyle bi ilişki yaşanmaz zaten, daha doğrusu onun adı ilişki değildir. iki kişi de birbirinin yanına aksesuardır, güzel duruyosunuzdur yanyana. öpüşüp koklaşıyosunuzdur ama ilişki değildir yani. üzülmeye değmez bence, erkeğin aşk acısı çektiğini sandığı şeyin büyük yüzdesini çükünün derdi oluyo. cinsel fantezi ile aşkı karıştırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yok öyle değil ya 2 sneden çok birlikte yaşamışlığımız var vs. biraz daha komplike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 benim gibi italyaya git interrail al hic uyuma. sacma sapan insanlarla kontaga gec. yolda ekmek arasi salam ye. hayat ne güzelmis evime gideyim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 sümükten kötü hissesidiyorum ya... ofiste koşa koşa wc'ye gittim, işimi 10dk'da halledip musluğu açınca suların kesik olduğunu anladım. o kadar da şanssızım bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 amsterdama kasima kadar gidemiyorum.. yeni pasaport aldim. net ekim 12-13 kacarm.. 2-3 gun pragda arkadasa gidicem. yanniz sonrasi icin tereddutlerdeyim. italyada eski bir bayan arkadasi ziyaret etmeyi dusunuyorum, ama artık gercekten kendimden tiksindim (ayrilik sonrasi eski arkadaslari durtmek vs.) hani tek tatile gidip kafayi daha cok cizmem herhalde veya ondan korktugum icin italya vs. seyini zorluyorum sanirim. nedir napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 beni dikkate almayın abi adamın amsterdam'da işi, italyada prag'da arkadaşları var ve kaçış planı içinde. lan goldbaren.. biz gidip ölelim olm hakkaten. sen haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Hocam plan yapıyorsun,yanlış.Bırak akışına bak ruhuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 hookerlar tek çözüm boşver gezmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 uuuuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 PARASIYLA DEĞİL Mİ KARDEŞİEAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 dasaaa said: lan goldbaren.. biz gidip ölelim olm hakkaten. sen haklısın. abi sen iste önce kendimi sonra seni vururum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 o imza ne ya nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 asdfgasdgasdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 işte red'in gerçek yüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 çok kötü hissediyorum hala baya ya, dışarı falan çıkıp içip sıçıyorum vs. de 1 sene falan oldu ayrılalı eski kız arkadaşımla, hala rüyalarıma giriyo. 2-3 aydır hiç konuşmuyoruz ama ben her gün "arasam mı?" falan diye düşünüyorum.. hala içimde bir umut var, bu üzüyo beni =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar