Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaçış planım.

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

nomsaR said:

kertenkel said:

fena daraldım..
3günde, 6 ay önce ayrıldığım kız arkadaşım beni terk etti.

zaman problemi yaşıyorsun, saat al kendine.

yok geri döneceği konusunda umudum vardı, sonsuza kadar yok artık. "dönmicem beni bekleme" demişti ama, ben bekledim vs.
"biriyleyim, ciddi mi bilmiyorum." vs. dedi... (öyle söz istemişti benden zamanında ilk şey eden söylesin vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

hayır ona çok sıcak bi hostel ortamı lazım sadece, tatile gitmesine de gerek yok.

jamaicada bi hostelde kalsın couchsurfing yapsın yeter gayet

community feeling olayı

böyle bişi istiyorum, güzel hostel önerin o zaman.

avrupa'da olsun, gittiğiniz sıcak bir ortam olsun =)
Sosyal ağlarda paylaş

ne biçim şeyler şunlar ya, söz muhabbeti ilk şeeden söylesin falan. çok ergence kusura bakma öyle bi ilişki yaşanmaz zaten, daha doğrusu onun adı ilişki değildir.

iki kişi de birbirinin yanına aksesuardır, güzel duruyosunuzdur yanyana. öpüşüp koklaşıyosunuzdur ama ilişki değildir yani. üzülmeye değmez bence, erkeğin aşk acısı çektiğini sandığı şeyin büyük yüzdesini çükünün derdi oluyo. cinsel fantezi ile aşkı karıştırıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

amsterdama kasima kadar gidemiyorum..

yeni pasaport aldim. net ekim 12-13 kacarm.. 2-3 gun pragda arkadasa gidicem.

yanniz sonrasi icin tereddutlerdeyim. italyada eski bir bayan arkadasi ziyaret etmeyi dusunuyorum, ama artık gercekten kendimden tiksindim (ayrilik sonrasi eski arkadaslari durtmek vs.)

hani tek tatile gidip kafayi daha cok cizmem herhalde veya ondan korktugum icin italya vs. seyini zorluyorum sanirim.

nedir napsam?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
çok kötü hissediyorum hala baya ya,
dışarı falan çıkıp içip sıçıyorum vs.

de 1 sene falan oldu ayrılalı eski kız arkadaşımla, hala rüyalarıma giriyo. 2-3 aydır hiç konuşmuyoruz ama ben her gün "arasam mı?" falan diye düşünüyorum..

hala içimde bir umut var, bu üzüyo beni =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...