kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 fena daraldım.. 3günde: 1blackberry / 1playstation3 / 2sene birlikte yaşadığım , 6 ay önce ayrıldığım kız arkadaşım beni terk etti. tek başıma 5-6 günlüğüne bi yerlere gitmeyi düşünüyorum. havayolu çalışanıyım, ucuza uçabiliyorum ancak her pazartesi işyerinde olmam lazım. daha bensiz yürüyemeyen işler var vs. gidiş tarihi: -23 ekim sonrası: amsterdamdan veya istanbuldan uçucam... düşündüklerim: - x2sırbistan-bosna/x2hırvatistan/x2arnavutluk - x3 blgna(o'ları da ekleyin orası) + x3 başka bir yer - vietnam (6 gün için değmez mi?) - kuzey avrupa (destinasyon çizemiyorum) - afrikada saçma 1-2 ülke tek başıma gidicem, daha önce çok tek seyehat ettim. ancak bu tatil; ilk tek başıma yapacağım tatil olucak. alternatif lazım... couch surfing tavsiye eder misiniz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Silkelen kendine gel ne kaçması yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yok abi silkelenemiyorum. daha kötü oluyorum her geçen gün. dipteyim sondayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 1blackberry / 1playstation3 seni terketti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tek başına gideceksen cs iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 blackberryye: deniz suyu vs. playstation3: kırmızı ışık eski kız ark: manita bulmuş (verilen sozler geregi haberim oldu) @doruk: cs neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben de yapıcam aynısını lul, aynı durumdayım ben de neredeyse dfsc ha benimki nokia e62ydi, bi de evsiz kaldım ben ps3 yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kız arkadaş olayından çok blackberry ve playstation3e acıdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 işin kötü yanı da şu.. eski kız ark.'ımla çıkmaya başladığımdan beri ark. sayım her geçen gün azaldı.. bir gun kendimi arkdaşsız buldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kaybedenler klübünü hoşgeldin panpa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kız için sosyal çevreni satmışsın işte terketmiş onlarda seni gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 @fede: hep ordaydım da, karanlık köşeden kafayı uzattım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kertenkel said: @doruk: cs neresicouchsurfing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 2 sene çıktım: 7 ay önce ayrıldım 33 ay... 33 ay sanki zaman ilerlemiş ben durmuşum... ... etme bulma dünyası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://www.tierravidahealing.com/Welcome.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Lancelion said: ben de yapıcam aynısını lul, aynı durumdayım ben de neredeyse dfsc ha benimki nokia e62ydi, bi de evsiz kaldım ben ps3 yerine. kıyamam noldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yak bi sigara otur oturduğun yerde. şaka bi yana bence kafan çok doluyken tatile gitme fikri yalan geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi bağımlılığa fazlasıyla meğilliyim de ayausahdasd içicem diye peruya gitmem. (biliyorum bağ. yapmıyo) sigara içe içe zaten daha depresif oluyorum amsterdama gidip geliyorum işim gereği vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 efkar dağıtmak için saçma işler yapma taraftarı değilim bende.otur oturduğun yerde.git yeni birisini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kertenkel said: amsterdama gidip geliyorum işim gereği vs. ee olay çözülmedimi burda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hakket lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kertenkel said: fena daraldım.. 3günde, 6 ay önce ayrıldığım kız arkadaşım beni terk etti. zaman problemi yaşıyorsun, saat al kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 RAKI ic. onun disinda tayvana gir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Atraksiyonlu tatil iyi gider. Tek basina dolasip takilacagin tatil bir seye yaramaz daha da kotu yapar isleri. Safariye git mesela. Dellenirsen aractan atlar aslanlara dogru kosarsin. Hayatta kalirsan dunya tanir, olursende orijinal olur haberlere cikarsin iste fena mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hayır ona çok sıcak bi hostel ortamı lazım sadece, tatile gitmesine de gerek yok. jamaicada bi hostelde kalsın couchsurfing yapsın yeter gayet community feeling olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar